SÁHÓ ANDREA

Logisztikai team vezető

AUDI HUNGARIA Zrt.

Előadás címe: Innovatív raktárgazdálkodási megoldás az AUDI HUNGARIA Zrt.-nél

Több, mint 10 év logisztikai  tapasztalattal rendelkezem az Audi Hungaria-nál,
ahol új logisztikai folyamatok tervezésével és bevezetésével foglalkoztam
Ezen tapasztalataimat a jelenlegi pozíciómban nagyon jól tudom kamatoztatni,
ugyanis az elmúlt 6 évben a világ legnagyobb motorgyárának a logisztikai folyamatait
támogató IT csapatot irányítom. Emellett a motorgyári projektekben az IT részprojektek
támogatása, motorgyári vevői igénymenedzsment,
IT tanácsadás valamint oktatás a fő feladatköröm. Többek között a
Győri Széchenyi – és a Budapesti Műszaki Egyetemen is óraadó vagyok.

MARCO ZOLLIA

Sales and Marketing Manager

Trieste Marine Terminal

Előadás címe: Latest development of the Trieste Container Terminal: shipping services, infrastructure and intermodal connections for the Hungarian market

Sales and Marketing manager of the container terminal of the Port of Trieste, with 17 years experience in the maritime and intermodal sector.
After a short experience at the Harbour Master of Trieste, he worked both in Trieste and Rotterdam as a commercial coordinator of the North Continent Agency Network of one of the worldwide first ranking Shipping Line.
Ten years ago he moved back to Trieste as sales and marketing manager of the container terminal of Trieste and he is today also in charge for the development of the intermodal network of the container terminal, with particular focus on the rail links between Trieste and the Central/Eastern European Countries.

SZABÓ ZSOLT

Logisztikai vezető

BorgWarner Turbo Systems

Előadás témája: Új gyártócsarnok elrendezésének és anyagellátási folyamatainak kialakítása szimulációs tervezéssel

SZABÓ ANDRÁS

Alapító, tulajdonos

iData Kft.

Előadás témája: Kihívások, megoldások és trendek az integrált telematikai rendszerek és az útdíjfizetés területén

Szabó András a GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft. egyik alapító tulajdonosa. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, műszaki informatikai szakán végzett. Fontos számára a folyamatos fejlődés, tanulás amit mi sem bizonyít jobban, hogy most van folyamatban MBA képesítésének megszerzése
András munkája mellett a Budapesti Műszaki Egyetemen oktat és 2015-ben, 34 évesen, elnyerte az Év Fiatal Vezetője díjat.
Azon szerencsés emberek közé tartozik akinek a hobbija a munkája: programozás.

ZAHORNITZKY TAMÁS

Logisztikai Tanácsadó

Aberle Logistics GmbH

Előadás témája: A belső logisztikai folyamatok teljeskörű automatizálása a Hell Energy szikszói üzemében

Zahornitzky Tamás a németországi székhelyű Aberle Logistics GmbH közép- és kelet-európai kereskedelmi képviselője és logisztikai tanácsadója. 2009 óta foglalkozik automatizált raktár- és anyagáramlás rendszerekkel, ez idő alatt előbb projektvezetőként, később logisztikai tanácsadóként valósított meg automata raktár projekteket Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Szerbiában. Előadásában néhány, a régiónkban megvalósult raktárautomatizálási projekt példáján kívánja bemutatni, mikor és miért érdemes teljesen automata, divatos szóval élve “okosraktárba” befektetni.

SOMOGYI ATTILA

Kereskedelmi igazgató

Logi-Store Kft.

Előadás témája: Logisztikai evolúció a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. életében

Logisztikai és raktározástechnológiai szakértő, átfogó, számos iparágra kiterjedő tapasztalattal, 11 éves felsővezetői gyakorlattal világszinten jelenlévő németországi székhelyű multinacionális cégnél, értékesítési hálózatépítési és értékesítői, valamint válságmenedzsment és költségkontrolling ismeretekkel.

CSAPOSS NOÉMI

Szakmai Vezető

Starjobs Magyarország Kft.

Előadás témája: Egyeztetés alatt

Eddigi pályafutásom alatt több száz céggel dolgoztam különböző iparágakban, melyek között voltak multinacionális cégek, valamint hazai kkv-k és nagyvállalatok egyaránt. Tanácsadóként szembesültem azzal, hogy a humántőke olykor nehezen találja meg a számára legjobb helyet, de jó befektetéssel – vagyis megfelelő munkáltatói környezetben – képes megsokszorozni önmagát. Innovatív toborzási technikák és rugalmas foglalkoztatási formákkal igyekszem ügyfeleimet kiszolgálni. Jelenleg az ELTE Jogi karán óraadó, HR menedzsment témában.

JOHNSON ÉVA

Képviseletvezető

European Pallet Association e.V.

Előadás témája: Hogyan kerüljük el a raklapkezelésből adódó több milliós veszteséget?

Johnson Éva évek óta irányítja az egyesület munkáját Magyarországon. Irányítása alatt az EPAL raklapok Magyarországon is szinte minden cégnél bekerültek a raktárakba, a logisztikai rendszerekbe. Az előadás és a napi munka célja, segíteni a cégeket, hogy megfelelő minőségű raklapokat szerezzenek be, ezzel elkerülve a nem megfelelő raklapok okozta több milliós veszteségeket.

TÓTH ZOLTÁN

Üzleti Megoldások Értékesítési Vezető

Telenor Magyarország Zrt.

Előadás témája: Mobil megoldások a logisztikában

THIERING PÁL

Üzletágvezető

Vonalkód Rendszerház

Előadás témája: EMM (Enterprise Mobility Management) rendszer alkalmazásának előnyei és hiányának kockázatai

A vállalatunkon belül az EMM (Enterprise Mobility Management) üzletág vezetője. Köszönhetően a több mint 5 éves gyakorlati munkájának és rendszeres képzéseknek, valamint a nagyvállalati tapasztalatoknak, elmélyült ismeretekkel rendelkezik MDM/EMM stratégiák elméleti és azok gyakorlati bevezetésének területén. Jelentős projekttapasztalattal bír a logisztika, közmű, ipar és egészségügyi területeken is. Végzettsége szerint mérnök-informatikus és MobiControl Expert (SCMCE).

BERCZIK MÁRTON

Üzletfejlesztési vezető

SAP Hungary Kft.

Előadás témája: INNOVATÍV RAKTÁRGAZDÁLKODÁSI MEGOLDÁS AZ AUDI HUNGARIA ZRT.-NÉL

Berczik Márton több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az informatika és üzleti tanácsadás területén, a ’90-es évek végén kezdte a karrierjét a PwC vezetői tanácsadási üzletágánál. 2001 óta erősíti az SAP Magyarországot, különböző szerepkörökben dolgozott az SAP-nál az elmúlt 14 évben. Márton most üzletfejlesztési vezetőként dolgozik 7. éve az SAP-nál, kamatoztatva korábban megszerzett széles megoldás orientált tapasztalatait párosítva innovatív üzletfejlesztési tudásával. Munkájának középpontjában az SAP logisztikai megoldásai állnak, ami az SAP memória alapú számítástechnikai megoldásán érhető el, mobil megoldásokkal és felhő szolgáltatásokkal. Márton üzleti és IT szakértő erős ügyfélfókusszal, ezáltal az ügyfeleket professzionális módon szolgálja ki.
A technológiában mindig kihívás a megoldásokat az ügyfelek tiszta üzleti igényeivel párosítani. Márton feladatköre a technológiai elvárásokat az üzleti képességekkel megfeleltetni.

SÓTÉR MÓNIKA

Logistics manager

Lear Corporation Hungary

Tanulmányaimat közgazdászként fejeztem be és elsők között voltam, akik az egyetemen logisztikát tanultak.
Pályafutásom során a szállítási lánc különböző területein dolgoztam, főleg multinacionális cégeknél.
Fő tapasztalataimat az autóipar területén szereztem, mind a gyártási – mind az elosztási logisztikában.
Jelenlegi pozíciómban a teljes szállítási láncra kiterjed a felelősségi köröm, különböző beszállítóktól az OEM-ig.

KEREKES ISTVÁN

Country Manager Hungary

Goodman Hungary Kft.

Előadás címe: Mit sajátíthatunk el az e-kereskedelemtől? Ultra modern logisztikai épületek a Goodman-től

István 2016. szeptemberében csatlakozott a Goodman hazai csapatához, mint country manager.
Feladatai közé tartozik a bérbeadás, ingatlanfejlesztések, ingatlanok akvizíciója, csakúgy mint a teljes hazai operáció, több mint 15 éves ingatlanpiaci tapasztalattal.
A Goodman előtt a többek között a Horizon Development-nél és a Skanska Property Hungary-nél szerzett tapasztalatot.

GRITSCH ÁKOS

Project Manager

Jungheinrich Hungária Kft.

Előadás címe: Jövőbe mutató intralogisztikai megoldások a Gyermelyi Zrt.-nél

Közlekedésmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen. A Jungheinrich AG magyarországi leányvállalatánál a Jungheinrich Hungária Kft.-nél kezdtem pályafutásom az értékesítésen, először tanácsadóként, majd pedig projekt managerként. Szakterületem a vállalaton belül a komplex intralogisztikai megoldások, raktárrendszerek tervezése és kivitelezése.

BEDERNA ZOLTÁN

Warehouse Manager

Gyermelyi Zrt.

Előadás címe: Jövőbe mutató intralogisztikai megoldások a Gyermelyi Zrt.-nél

Frissen végzett villamosmérnökként helyezkedtem el a Gyermelyi Vállalatcsoportnál. Feladatom üzemi automatizálás és a működő rendszerek támogatása volt.
2004-ben beüzemelt első automata magasraktárunk műszaki vezetője lettem, majd a folyamatos logisztikai fejlesztések során raktárvezetői, később logisztikai igazgatóhelyettesi pozíciót kaptam.
Feladatom a csomagolt késztermék-, csomagolóanyag és rezsianyag raktározás, valamint a központi beszerzés irányítása.

BÁLI PÉTER

útdíjas szakértő

Béta Blue Kft.

Előadás címe: Kihívások, megoldások és trendek az integrált telematikai rendszerek és az útdíjfizetés területén

Báli Péter 2010 óta dolgozik a GPS alapú nyomkövetés területén. Az Útdíjfizetési rendszer 2013-as bevezetésétől kezdődően az útdíjas szakmai csoport vezetője. Péter legfőbb célja, hogy a vevők és felhasználók igényeire oly módon fókuszáljunk, hogy az útdíjfizetési rendszer használatát minél élhetőbbé, átláthatóbbá tegyük.

MAGYAR SZABOLCS

Materials Manager

Grundfos Magyarország Kft.

KRIZSÓ SZILVIA

a konferencia moderátora

Pulitzer-emlékdíjas újságíró

DR. JÓSVAI JÁNOS

tanszékvezető

Széchenyi István Egyetem

Előadás témája: Új gyártócsarnok elrendezésének és anyagellátási folyamatainak kialakítása szimulációs tervezéssel

Dr. Jósvai János a Széchenyi István Egyetem Járműgyártási Tanszékének vezetője. Oktatási és kutatási tevékenysége a termelési rendszerek tervezése és szimulációs modellezése témakörhöz kapcsolódik. Részt vett számos hazai és nemzetközi szakmai, valamint felsőoktatási témájú projekt kidolgozásában. Aktívan dolgozik a VDI ASIM termelési és logisztikai rendszerek szimulációs munkacsoportjában. Kutatási tevékenysége révén közreműködik az MTA SZTAKI gondozásában Győrben létrejövő Ipar4.0 demonstrációs gyártó és logisztikai mintalabor kialakításában.

Tóth Károly

őrnagy

Szlovák Pénzügyi Hivatal Főigazgatósága

Előadás témája: Az EKAER bevezetése Szlovákiában

Tóth Károly őrnagy több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik az informatika és a vámeljárások területén. 2000. évben a Tiszacsernyői Vámhivatalban kezdett, mint vasúti vámreferens. 2001. évben a Központi Igazgatóságon folytatta a karrierjét, mint NCTS bussines csoport tag. 2004. évtől, Szlovákiának az Európai Unióba való belépése után a 42-es vámeljárással foglalkozott, továbbá a keleti határ szakasz (Ukrajna) határfelelőse lett. A szlovák kormány programjában szerepel az ETCS rendszer kidolgozása, ami hasonló az EKÁER rendszerhez, amely rendszer kiépítésében kulcs fontosságú szerepet kapott. Jelenleg a Szlovák Pénzügyi Hivatal Központi Igazgatóságának Vám szakosztályán dolgozik.

Balassa Zoltán

projektvezető

Autóflex-Knott Kft.

Előadás témája: HOGYAN „FÚJJUK FEL” RAKTÁRUNKAT?
HARDVER ÉS SZOFTVER MEGOLDÁSOK A TELJESÍTMÉNY MAXIMÁLIS OPTIMALIZÁLÁSÁÉRT

TARSOLY ELEMÉR

Projekt igazgató

HELL ENERGY Magyarország Kft.

Előadás témája: A belső logisztikai folyamatok teljeskörű automatizálása a HELL ENERGY szikszói üzemében

2008-ban kezdtem meg a HELL ENERGY Magyarország Kft. szikszói ipartelepének kiépítését. 2011-ben indult meg a Hell Energiaitalok gyártása egy 48.000 doboz/órás töltőgéppel, azóta már három töltőgép üzemel a töltőcsarnokban és megépült két raktár és egy 1.500.000.000 doboz/ év kapacitású dobozgyár valamint megkezdtük a második töltőüzemünk építését és egy automata magasraktár telepítését is.