KONFERENCIÁRÓL (en)

Rólunk

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja logisztikai, raktározási, beszerzési és supply chain vezetőket tömörít magába.

A Klub 2009-es megalakulása óta közel 100 taggal rendelkezik, akik számára a szakmai szövetség kapcsolatépítési, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít.

Az NLV Klub célja egy olyan önkéntes és emberi kapcsolatokon alapuló közösség létrehozása, ahol a tagok egymást segítve törekszenek arra, hogy munkájuk könnyebbé, eredményesebbé és professzionálisabbá váljon.

A Klub kiemelkedő rendezvénye a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Konferenciája, mely egy kivételes lehetőség arra, hogy gyakorló szakemberek egymással aktuális, napi problémáikat megosszák, vagy őket foglalkoztató stratégiai kérdésekben eszmét cseréljenek. Konferenciasorozatunk 2008 óta kerül megrendezésre, népszerűségét mutatja a résztvevők számának folyamatos növekedése, valamint az, hogy 2011-től nemzetközi szintre emelkedett.

Miért érdemes részt venni?

Önnel is előfordult már, hogy akadályokba ütközött munkája során? Nem volt biztos abban, hogy a technológia, amit választ, a legjobb megoldás lesz? Mindig érdekelte, hogy a konkurencia hogyan csinálja? Szeretne a legjobbaktól tanulni?

Akkor itt a helye!

Idén 13. alkalommal rendezzük meg a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Nemzetközi Konferenciáját közel 300 logisztikai, beszerzési, raktározási, supply chain vezető részvételével.

Az előadóink között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek, mint például a Vodafone, Bosch, Richter, vagy Coca-Cola, akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé.

Idén külön tematikus workshopokkal készülünk nem csak általános logisztika, hanem HR és Ipar 4.0 témakörben is választ adunk a felmerülő kérdésekre.

És van még egy ajándékunk! Amennyiben a 3 napos regisztrációt választja (de még nem klubtagunk) és logisztikai területen vezetőként dolgozik, 1 évig díjmentes klubtagságot biztosítunk.

Miért érdemes a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjába tartozni? A több mint 100 klubtag minden évben több alkalommal is összegyűlik, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, felmerülő szakmai problémáikat és megoldásaikat.

Jöjjön el májusban, építsen kapcsolatokat és találkozzon olyan logisztikai vezetőkkel, akik Önhöz hasonlóan nap, mint nap szembesülnek logisztikai kihívásokkal.

Kinek szól?

Nemzetközi és országos konferenciánkon nagyvállalatok logisztikai vezetői, raktárvezetői, beszerzési vezetői, supply chain managerei lesznek jelen.

A helyszínről

SZÁLLÁSRÓL

HOTEL

A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre. A négycsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felfrissülni, pihenni vágyó wellness vendégek és az ideális környezetet kereső konferencia résztvevők számára. A szállodában 164 db kétágyas szoba és 10 lakosztály került kialakításra

VENDÉGLÁTÁS

A szálloda egyik különlegessége a Duna étterem, melynek teraszán a csodálatos Dunakanyarban gyönyörködve fogyaszthatják el a Vendégek a kínált fogásokat. A 220 férőhellyel rendelkező étterem tradicionális magyar és nemzetközi étel különlegességekkel várja a kedves látogatókat, akik a rendszeresen megújuló étlap mellett a büféasztal bőséges kínálatából választhatnak. Gyermekek részére az étterem gyermekbüfé vagy gyermek menü kínálattal kedveskedik.
Egyéb vendéglátó egységeink: Topáz Drinkbár,Aquamarine uszodabár és Trófea Bár

WELLNESS

Lepence Spa

Visegrád egyik természeti kincse, az 1300 méter mélységből feltörő, 39 °C-os, ásványvíz minőségű forrás. A közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású hévíz magas vas-, kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát tartalma mellett a szervezet számára fontos nyomelemeket, valamint alacsony sótartalmú alkaidokat is tartalmaz. A hotel wellness központját ez az értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.

Résztvevőink véleménye