Támogatóink

E-TRACK

e-track Kft. az egyedüli független bevallási közreműködő a HU-GO elektronikus rendszerben. Útdíj bevallási rendszerünket igénybe veheti bármelyik GPS szolgáltató akinek rendszere megfelel a HU-GO technikai követelményeinek.

Az e-track szolgáltatás számos megoldást biztosít a logisztikai folyamatok átláthatóságának biztosítása érdekében

További információk: http://www.e-track.hu/home.html

 

LOGI-STORE KFT.

Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató.

Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során „mindent egy kézből” kaphatnak, vagyis – vállalva az ezzel járó felelősséget – a helyszíni felméréstől a logisztikai tervezésen át a rendszer használatra kész átadásáig minden részfeladatot mi végzünk.

Örömmel beépítjük a Logi-Store megoldásokat az Ön életébe is!

További információk: http://www.logi-store.hu/

 

ABERLE

Automata raktárak és szállítópályák kommissiózó rendszerek és szorterek minden szektornak. Egyedi megoldásainkkal kiemelkedünk a rendszerintegrátorok közül!

Nemcsak az egyes szektorok, hanem akár egyes ügyfeleink speciális igényeire szabjuk a rendszereinket. Ezáltal költséget és időt megtakarítva érünk el nagyobb teljesítményt.

További információk: http://www.aberle-automation.com/hu/kezdolap.html

 

JUNGHEINRICH

A Jungheinrich Hungária Kft. Magyarország piacvezető vállalkozása, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában.

Anyagmozgató gépek széles választéka: hidraulikus kézi emelők és targoncák, elektromos gyalogkíséretű emelő kocsikés homlokvillástargoncák, dízel- és gázüzemű homlokvillás targoncák, tolóoszlopostargoncák, komissiózó és szűkfolyosós magasraktári targoncák, automata, vezető nélküli targoncák, vontatók és vontatmányrendszerek, állványrendszerek és raktárberendezések, logisztikai rendszerek és szoftverek.

A termékekhez szolgáltatások és szervizprogramok széles választéka tartozik: targoncabérlet, teljes körű szerviz, alkatrészellátás, flottamenedzsment, tanácsadás, elektronikus és pénzügyi szolgáltatások.

További információk: http://www.jungheinrich.hu

 

SAP HUNGARY

A németországi, walldorfi székhelyű SAP-nak több mint 130 országban van irodája. A vállalat az üzleti szoftverek és szoftverekhez kapcsolódó szolgáltatások legnagyobb, világszintű vezetője.

Fedezze fel 40 éves történelmünket az innováció terén, és ismerje meg a legújabb vállalati híreket, a pénzügyi és befektetői információkat, a karrierlehetőségeket.

További információk: https://www.sap.com/hungary/index.html

EUROPEAN PALLET ASSOCIATION e.V.

Az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e. V.) 1991- ben alakult és mint az engedéllyel rendelkező, EPAL/EPAL jelölésű raklapokat gyártók és javítók szervezete, világszerte felel a független minőségellenőrzés biztosításáért.

2013. augusztus 1. óta az EPAL szerződéses partnerei által gyártott raklapjain EPAL jelölés található mind a két tuskón az oválisban. Az EPAL jelenleg 15 Nemzeti Bizottságon keresztül képviselteti magát 30 országban. Mint szövetségnek, az EPAL-nak semmilyen kereskedelmi érdeke és befolyása sincs az ipari-, kereskedelmi és logisztikai cégek döntésére.

További információk: http://www.epal-raklap.hu/hu/home/main.php

VONALKÓD RENDSZERHÁZ KFT.

A Vonalkód Rendszerház Kft. több mint 25 éves múltra tekint vissza a magyarországi automatikus azonosítási piacon, így a szakterület egyik legrégebbi és legelismertebb vállalkozásának tekinthető.

A cég fő tevékenysége elsősorban az automatikus azonosításon alapuló megoldásokhoz kapcsolódik, legyen szó akár logisztikai folyamatok optimalizálásáról, gyártáskövetésről, tárgyi eszköz- és anyagleltározásról, egyedi rendszerek fejlesztéséről, kellékanyag kereskedelemről, bérnyomtatásról, szerviz tevékenységről vagy különféle kereskedelemtechnikai megoldásokról. Számos neves és elismert, magas minőséget nyújtó gyártóval (Honeywell, Datalogic, Microscan, Datamax, CipherLab, Axiohm, Godex, SOTI ) ápolunk kiemelt kereskedelmi kapcsolatot.

Partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy kedvező és megbízható ajánlatokkal tudjunk a legkülönfélébb eszközigényekre reagálni, garanciális szolgáltatásokat nyújtani.

További információk: http://www.vonalkod.hu/

GOODMAN HUNGARY KFT.

Logisztikai ingatlanok egy világ tapasztalatával A Goodman sikerének titka az elsőrendű ügyfél-kiszolgálás. Mindennek a középpontjában, amit teszünk, integrált „own+develop+manage” (saját tulajdon+fejlesztés+kezelés) ügyfél-kiszolgálási modellünk áll.

A Goodman raktármegoldásokat kínál minden ágazatnak: többek között logisztikai szolgáltatóknak, autóipari, kereskedelmi, e-kereskedelmi és gyártó cégeknek.

További információk: https://hu.goodman.com/

 

TRIESTE MARINE TERMINAL

Trieste Marine Terminal a T.O. Delta Group cégcsoport tagja, az egyik legfontosabb logisztikai és fuvarozó az olasz piacon, jelentős befektetésekkel a hajózási és logisztikai iparágban szerte a világon.

További információk: http://www.trieste-marine-terminal.com/en

OTP BANK NYRT.

Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen.

Az OTP Bankcsoport stratégiájának fókuszában a részvényesi érték maximalizálása, Közép-Kelet-Európa leghatékonyabb, lakossági fókusszal rendelkező univerzális bankcsoportjának kialakítása áll. A Bankcsoport célja, hogy teljesítménye az európai élvonalhoz hasonlítva is kiemelkedő legyen.

További információk: https://www.otpbank.hu/portal/hu/fooldal

 

BITO

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: http://int.bito.com/

 

Still

Amit cégünk alapítója, Hans Still 1920-ban nagy tetterővel, vállalkozókedvvel és minőségi munkával megkezdett, idővel olyan vállalattá fejlődött, amely villástargonca, kocsi és vontató, továbbá korszerű raktártechnikai berendezés és jövőbe mutató szolgáltatás egyik legfejlődőképesebb teljeskörű szállítójává vált.

A STILL világszerte jelen van, és mindig azon fáradozik, hogy tevékenysége során minőségi szolgáltatást végezzen és késedelemmentes, teljesítőképes rendszermegoldást nyújtson. Akár gyors alkatrész-szállításról, akár gyors hibaelhárításról legyen is szó, a gyors megoldás cégünk ügyfeleinek nap nap után kifizetődik. Cégünk 285 értékesítési telephelyével ügyfeleinek mindig elérhető közelségben van.

További információk: http://www.still.hu/

 

CONDUCTIVE

Cégünk, a Conductive Kft. másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat.

2003 óta foglalkozunk saját tervezésű logisztikai termékek gyártásával és értékesítésével.

Referenciáink között főként autóipari, elektronikai, és fémipari cégek találhatóak meg, de portfóliónk folyamatosan bővül, mezőgazdasági, élelmiszeripari és gyógyszeripari szereplőket is partnereink között tudhatunk.

Mindig törekedünk partnereink magas szintű és eredményes kiszolgálására!

További információk: http://www.conductive.hu/

VANESSIA

Vanessia Vállalkozásfejlesztési és Pályázati Tanácsadó Kft. 10 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon. “Jó pályázó, jó projekt, jó pályázat.”

Filozófiájuk alaptétele, hogy alapos helyzetfelmérés után Ügyfeleikkel közösen színvonalas fejlesztési projekteket dolgozzanak ki, s szakértőik segítségével ahhoz “hozzáépítsük” a jó nyerési esélyű pályázati forrásteremtési koncepciót.

További információk: http://vanessia.hu/

 

NÁDOR RENDSZERHÁZ KFT.

A Nádor Rendszerház 1991-es alapítása óta a technikai és a technológiai átalakulásnak eleget tevő komplexitás megvalósítására törekszik a versenyszférában és a közbeszerzés keretein belül egyaránt.

A Nádor sikere abban rejlik, hogy nem csupán eszközöket kínál, hanem üzletágai egymást támogató összehangolása, az egyes területek köré épített széles körű szolgáltatások által maradéktalanul képes megfelelni minden, a kor és a felhasználók által támasztott elvárásnak.

További információk: http://www.nador.hu/hu/

AMEROPA

Több mint 25 éve folytatunk hatékony és megbízható nyelvi tréningeket partnereink számára.

Célunk, hogy az Ön igényeire szabott nyelvoktatással segítséget nyújtsunk vállalata üzleti kommunikációjához. Egyéni és kiscsoportos tanfolyamaink az általános nyelvi kurzustól az üzleti nyelvi tréningen át a speciális kurzusokig terjednek.

 • Több mint 10 választható nyelv
 • Teljes körű partnertámogatás
 • Gondosan kiválasztott, felkészült nyelvtanárok
 • Hatékony nyelvoktatási módszerek, modern tananyag
 • Mindenre kiterjedő adminisztráció
 • Minőségbiztosítás

További információk: http://www.ameropatraining.hu

WANAPACK KFT.

A Wanapack Kft. 1991 óta készít és forgalmaz partnerei számára hullámpapírszelet, tekercs és hullámpapírlemezből készült doboz termékeket. Fő tevékenységüknek a papíralapú ter- mékek (pl.: dobozok) gyártása számít.

Napról napra bővítik az egyéb csomagolóeszközök kínálatát is, mert legfontosabb céljuk vevőik teljes körű kiszolgálása.

További információk: http://www.wanapack.hu/

BENTA-DEX KFT.

A Benta-Dex Kft. 20 éve alakult családi vállalkozásként, 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel. Filozófiánk a tökéletes megoldás megvalósítása a feladat megismerésétől a kivitelezési folyamat összes szakaszán át, vevői igényekre szabva. A tárolás- és mozgatás technika raktári, üzemi körülményei között segítünk az optimális megoldást megtalálni.

További információk: http://www.bentadex.hu/

IFKA

Szervezetünk 2013-tól az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja. Az IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként az elmúlt huszonkét év alatt ismertté és elismertté vált a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén.

További információk: http://ifka.hu/

COLATRANS

A Cola Trans Kft. 1995-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a targonca-értékesítés és targonca-szervízelés területén megszerzett több éves tapasztalatunkat felhasználva, a raktározással, komissiózással, targoncás anyagmozgatással rendelkező vállalkozások számára speciális logisztikai outsourcing szolgáltatásokat nyújtsunk.

További információk: http://www.colatrans.hu/

STARJOBS

A Starjobs Magyarország Kft. közel 15 éves múltra tekint vissza a professzionális HR szolgáltatások területén. Cégünk a nemzetközi Starjobs hálózat tagja, mely Európa 10 országában képviselteti magát saját irodával és 2001 óta van jelen Magyarországon.

Partnereink felmerülő igényeit vezetőink 31 éves szakmai múltjára támaszkodva, komplex megoldásokat kínálva, magas szintű munkaügyi- és TB ügyintézői háttérrel támogatva elégítjük ki.

Célunk, hogy a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés mellett teljes körű humánszolgáltatási csomaggal álljunk megbízóink rendelkezésére.

További információk: http://www.starjobs.hu/index.php

GHIBLI KFT.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: http://ghibli.hu/index.php?menu=kezdolap

TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT.

A Telenor Csoport részeként az 1994-ben Pannon GSM néven alapított Telenor Magyarország több mint 1100 munkavállalót foglalkoztat, 30 %-os piaci részesedésével a hazai piac egyik vezető mobil távközlési vállalata. 3,5 millió egyéni és vállalati előfizetőt lát el hatékony, megfizethető és könnyen használható hang- és adatátviteli megoldásokkal, mobil tartalmakkal és értéknövelt szolgáltatásokkal.

Országosan elérhető Hipernet hálózatának folyamatos fejlesztésével, innovatív megoldásaival a hazai piac hosszú távú befektetője. A Telenor évek óta elkötelezett az átlátható működés és az etikus vállalati magatartás iránt: a magyarországi mobilszolgáltatók közül elsőként csatlakozott a Transparency International hazai Vállalati Támogatói Fórumához. 

További információk: https://www.telenor.hu/

IDATA KFT.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállakozás 2005-ben alakult és a 2016-ös árbevételük elérte a 1.3 Milliárd Ft.Az iData Kft. terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, melyet több mint 2500 cég mintegy 24 ezer gépjárművében használnak.

A folyamatos és stabil növekedés, többek között az ügyfélközpontú és prémium minőségű termékfejlesztésnek, illetve a magasan képzett mérnök és fejlesztőcsapat munkájának  köszönhető ,​ mely az iData Kft. 12 éves sikertörténetének az alapja.

A céget és termékeit nem csak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: http://www.itrack.hu/

 

TIMOCOM SOFT- UND HARDWARE GMBH

Mint minden sikertörténet, ez is egy hiányzó szolgáltatás pótlásával kezdődött. 1997 áprilisában a szállítmányozó Jens Thiermann egy Európa-szerte használható platformot keresett a fuvarmegbízásainak.

De amiket talált, azok nem feleltek meg az elvárásainak. Végül elhatározta: Ezt megcsinálom saját magamnak! Így alapította meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t és minden hétvégéjén és szabadidejében a fuvar és raktárbörze fejlesztésén dolgozott.

További információk: https://www.timocom.hu/

 

GAMMA DIGITAL

Cégünk, a Gamma Digital Kft. ipari automatizálással, szabályozástechnikával, rendszerintegrációval professzionális szinten foglalkozó, magyar tulajdonú vállalkozás.

Fő profilunkat ipari berendezések kialakítása, valamint egyedi szoftver- és hardverfejlesztés alkotja. Ezen túlmenően komplex irányítástechnikai projektek lebonyolítására is vállalkozunk.

További információk: http://www.gammadigital.hu

 

PAPPAS AUTO

A Pappas Auto Magyarország Kft. Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb autókereskedése, amely az elmúlt évtizedben töretlenül bővítette márkaportfólióját és szolgáltatási köreit – a folyamatos fejlesztések és bővülések révén pedig Magyarország egyik legszélesebb kínálatával rendelkező piaci szereplőjévé válhatott. Hazánkban a vállalat immár hét telephelyén több mint 500 munkatársával áll ügyfelei rendelkezésére.

További információk: https://www.pappas.hu/

ENSURE KFT.

Az Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft., független, magyar tulajdonosi körrel rendelkező pénzügyi közvetítői vállalkozás 2006 évben kezdte meg tevékenységét.

Cégünk több évtizedes pénzügyi közvetítői és biztosítási tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és partnerekkel tevékenykedik. Ügyfeleink száma jelenleg több, mint tízezer, az általunk kezelt biztosítási állománydíj összege meghaladta a 1,7 milliárd forintot.

További információk: http://www.ensure.hu/

GENERALI BIZTOSÍTÓ ZRT.

A Generali Csoport meghatározó piaci szereplő hazánkban, évek óta stabil, 17 százalék körüli piaci részesedéssel. Üzleti modellünk alapja, hogy a szolgáltatásaink színvonalára fókuszálva kiváló ár-érték aránnyal ügyfeleinkkel hosszú távú, bizalmi kapcsolatot alakítunk ki.

Hiszünk a személyes tanácsadás fontosságában, ugyanakkor a korszerű technológiák felhasználásával online, telefonos elérhetőségünket is folyamatosan fejlesztjük. Célunk, hogy szilárd háttérként állhassunk ügyfeleink mellett életük minden biztosítási védelmet igénylő pillanatában.

További információk: https://www.generali.hu/

 

DUNA-LIFT KFT.

Cégünk 1994-ben történt alapítása óta targoncák, raktártechnikai gépek és egyéb emeléstechnikai eszközök eladásával, bérbeadásával, azok garanciaidőn belüli és azon kívüli szervizelésével foglalkozik.

Az elmúlt 20 évben is világmárkákat képviseltünk (Clark, Yale), jelenleg a Hyster és Utilev targoncákat kínáljuk Vevőinknek a Hyster Kőrös Spedit Kft. szerződött értékesítési partnereként, teljes országos szerviz-lefedettséggel.

További információk: http://www.dunalifttargonca.hu/index.php

 

PROFILGATE

A HEUTE Gépgyárat 1905-ben alapították. 1945-ben fejlesztették ki az első szállodai cipőtisztító-gépet, melynek hamarosan megindult a sorozatgyártása is. Ma a gyártmánypaletta igen széles, a klasszikus cipőtisztító-géptől a talptisztító berendezésen és higiénikus zsilipen át egyedi ipari tisztítóberendezések gyártásáig terjed.

A több, mint 100-éves HEUTE cég nemzetközi elismertségének alapja, hogy a legmagasabb minőséget gyártja a vevő egyedi igényének megfelelve. A tisztítógépek gyártásának terén elért tapasztalataink lehetővé teszik, hogya vevő egyedi problémáját megoldva majd minden igényt ki tudunk elégíteni.

További információk: http://profilgate.com/hu/startseite/

 

KONA-SECURITY KFT.

A biztonság ma már sokkal bizonytalanabb, mint korábban bármikor. Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy az önmagától létezik. Egyénenként változik, hogy kinek mit jelent a személyes, szociális, anyagi vagy más biztonság, vagy sokszor csak a biztonságérzet.

Vállalkozásunk a vagyonvédelem minden területén maradéktalanul megfelel a törvényben előírt feltételeknek, valamint rendelkezünk a tevékenység végzéséhez előírt, megfelelő felelősségbiztosítással is.

További információk: http://www.konasec.hu/

 

BILD’SEVENT

Esemény-, és programszervezés.

Küldetésünk: rendezvényeink által olyan élményt adunk az embereknek, mellyel kiragadjuk a megszokott mindennapokból, és boldoggá tesszük Őket.

További információk: http://www.bilds.hu/

 

INNOLOG

Az INNOLOG partneri hálózatot az iparban aktívan praktizáló mérnökök valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatói azért hozták létre, hogy egyesítsék a több évtizedes tervezői és tanácsadói know-how-t. Csapatunkban a fiatalos lendület egyesül a tapasztaltabb kollégák megfontoltságával, gyakorlatias szemléletmódunk pedig megfelelő táptalaj magas megbízhatóságú, gazdaságos és átlátható rendszerek tervezéséhez. Egyedi igényekre szabott szolgáltatásaink az Ügyféllel való aktív kooperáció eredményeként nyújtanak megoldást.

Logisztikai tervezés, tanácsadás szakértőktől. Bízza ránk logisztikai kérdéseit.

További információk: http://innolog.hu/

 

OPTEN INFORMATIKA KFT.

A 100%-ig magyar tulajdonú OPTEN Kft. 1994 óta a hazai céginformációs piac meghatározó szereplője. Adatbázisaival, online szolgáltatásaival valamint adatbányászati és modellezői szaktudásával segíti a hazai gazdasági élet szereplőit a kockázatkezelési területtől az értékesítés támogatásáig.

További információk: https://www.opten.hu/

 

INVESTFIELD

Az InvestField Ingatlan Kft. fő célja az, hogy az üzleti ingatlanok területén az eladásra/bérbeadásra szánt ingatlanok minél előbb vevőre találjanak.

 • Ingatlanközvetítés eladás/vétel
 • Bérlemény közvetítés bérbeadás/bérbevétel
 • Értékbecslés
 • Üzleti ingatlan ügyletekhez kapcsolódó jogi és üzleti tanácsadás,
 • Megbízásos jogi és hatósági ügyintézés (nemzetközi/hazai)
 • Ingatlanhoz kapcsolódó szakvélemény készítés (statikus, építész, gépész stb.)

További információk: http://investfield.hu/

 

EMMECIBI KFT.

Az Emmecibi Kft. a polietilén, hőre lágyuló tasakok és filmek piacán egy stabil lábakon álló cég. Az Emmecibi kft. magas szintet képvisel ebben a szektorban, köszönhetően a közvetlen gyártói háttérnek és a kimagasló minőségű anyagoknak. Cégünk jól ötvözi a tapasztalt személyzet által nyújtott előnyöket és a kiváló minőségű anyagokat azért, hogy Ön mindig a megfelelő terméket kapja.

A csomagoló fóliák szektorának egyik kulcsfigurája, a blown and cast extrusion folyamaton keresztül az Emmecibi kft. a legkülönböző felhasználási területeken is alkalmazható, adott esetben személyre szabott csomagolás technikai megoldást nyújt, így vált kiemelkedő alakjává a Közép-Kelet Európai régió tekintetében. Cégünk széles termékskálával rendelkezik. Amennyiben beszerzés előtt áll, Cégünk szívesen segít Önnek a megfelelő fólia kiválasztásában.

További információk: http://emmecibi.com

TRANS.EU

A Logintrans cég mindössze néhány év alatt felzárkózott a fuvarozás ágazatbeli informatikai szolgáltatások terén piacvezető európai cégek közé.

További információk: http://www.trans.eu/hu/

 

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/

NAVIGÁTOR

A Fórum Média Kiadó Kft. a német Forum Media Group magyarországi leányvállalata. A nemzetközi kiadóvállalat 20 országban 800 alkalmazottat foglalkoztat és Magyarországon 2000 óta jelentet meg sikeresen szakkönyveket és szakfolyóiratot.

További információk: http://navigatoronline.hu/