Támogatóink

E-TRACK INFORMATIKA Kft.

e-track Kft. az egyedüli független bevallási közreműködő a HU-GO elektronikus rendszerben. Útdíj bevallási rendszerünket igénybe veheti bármelyik GPS szolgáltató akinek rendszere megfelel a HU-GO technikai követelményeinek.

Az e-track szolgáltatás számos megoldást biztosít a logisztikai folyamatok átláthatóságának biztosítása érdekében

További információk: http://www.e-track.hu/home.html

 

LOGI-STORE Kft.

Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató.

Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során „mindent egy kézből” kaphatnak, vagyis – vállalva az ezzel járó felelősséget – a helyszíni felméréstől a logisztikai tervezésen át a rendszer használatra kész átadásáig minden részfeladatot mi végzünk.

Örömmel beépítjük a Logi-Store megoldásokat az Ön életébe is!

További információk: http://www.logi-store.hu/

VONALKÓD RENDSZERHÁZ Kft.

A Vonalkód Rendszerház Kft. több mint 25 éves múltra tekint vissza a magyarországi automatikus azonosítási piacon, így a szakterület egyik legrégebbi és legelismertebb vállalkozásának tekinthető.

A cég fő tevékenysége elsősorban az automatikus azonosításon alapuló megoldásokhoz kapcsolódik, legyen szó akár logisztikai folyamatok optimalizálásáról, gyártáskövetésről, tárgyi eszköz- és anyagleltározásról, egyedi rendszerek fejlesztéséről, kellékanyag kereskedelemről, bérnyomtatásról, szerviz tevékenységről vagy különféle kereskedelemtechnikai megoldásokról. Számos neves és elismert, magas minőséget nyújtó gyártóval (Honeywell, Datalogic, Microscan, Datamax, CipherLab, Axiohm, Godex, SOTI ) ápolunk kiemelt kereskedelmi kapcsolatot.

Partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy kedvező és megbízható ajánlatokkal tudjunk a legkülönfélébb eszközigényekre reagálni, garanciális szolgáltatásokat nyújtani.

További információk: http://www.vonalkod.hu/

 

BITO RAKTÁRTECHNIKA Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: http://int.bito.com/

AMEROPA NYELVISKOLA

Több mint 25 éve folytatunk hatékony és megbízható nyelvi tréningeket partnereink számára.

Célunk, hogy az Ön igényeire szabott nyelvoktatással segítséget nyújtsunk vállalata üzleti kommunikációjához. Egyéni és kiscsoportos tanfolyamaink az általános nyelvi kurzustól az üzleti nyelvi tréningen át a speciális kurzusokig terjednek.

  • Több mint 10 választható nyelv
  • Teljes körű partnertámogatás
  • Gondosan kiválasztott, felkészült nyelvtanárok
  • Hatékony nyelvoktatási módszerek, modern tananyag
  • Mindenre kiterjedő adminisztráció
  • Minőségbiztosítás

További információk: http://www.ameropatraining.hu

COLA TRANS Kft.

A Cola Trans Kft. 1995-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a targonca-értékesítés és targonca-szervízelés területén megszerzett több éves tapasztalatunkat felhasználva, a raktározással, komissiózással, targoncás anyagmozgatással rendelkező vállalkozások számára speciális logisztikai outsourcing szolgáltatásokat nyújtsunk.

További információk: http://www.colatrans.hu/

GHIBLI Kft.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: http://ghibli.hu/index.php?menu=kezdolap

IDATA Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállakozás 2005-ben alakult és a 2016-ös árbevételük elérte a 1.3 Milliárd Ft.Az iData Kft. terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, melyet több mint 2500 cég mintegy 24 ezer gépjárművében használnak.

A folyamatos és stabil növekedés, többek között az ügyfélközpontú és prémium minőségű termékfejlesztésnek, illetve a magasan képzett mérnök és fejlesztőcsapat munkájának  köszönhető ,​ mely az iData Kft. 12 éves sikertörténetének az alapja.

A céget és termékeit nem csak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: http://www.itrack.hu/

 

TIMOCOM SOFT- UND HARDWARE GMBH

Mint minden sikertörténet, ez is egy hiányzó szolgáltatás pótlásával kezdődött. 1997 áprilisában a szállítmányozó Jens Thiermann egy Európa-szerte használható platformot keresett a fuvarmegbízásainak.

De amiket talált, azok nem feleltek meg az elvárásainak. Végül elhatározta: Ezt megcsinálom saját magamnak! Így alapította meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t és minden hétvégéjén és szabadidejében a fuvar és raktárbörze fejlesztésén dolgozott.

További információk: https://www.timocom.hu/

TRANS.EU

A TRANS.EU mindössze néhány év alatt felzárkózott a fuvarozás ágazatbeli informatikai szolgáltatások terén piacvezető európai cégek közé.

A Trans.eu rendszer egy platform, mely összeköti a fuvarszervezőket a fuvarozókkal és a gyártó cégekkel. Az innovatív megoldások lehetővé teszik a megbízások gyorsan történő kezelését és a megbízható üzleti partnerekhez való hozzáférést.

További információk: http://www.trans.eu/hu/

Xapt Solutions Kft.

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében.

Hiszünk abban, hogy az innovatív technológiák és folyamatosan fejlődő szakembereink sikeresebbé teszik a vállalkozásokat. Célunk, hogy ügyfeleink számára kézzelfoghatóvá tegyük ezt a tudást és tapasztalatot, hogy sikeresebbé váljanak a mindennapi vállalatvezetésben.

További információk: https://www.xapt.hu/

 

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/