Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 9. Országos és 4. Nemzetközi Konferenciája – Ahol a logisztikai elit találkozik…

[:hu]A csütörtöki konferencia nap a plenáris előadások napja, ahol a jelen lévő gyakorlott vezetők tartanak előadást. A plenáris napot Dr. Nógrádi György nyitja meg A nagyhatalmak dilemmái és az ukrán helyzet címmel, ezt követően Logisztikai reform témában Magyar Szabolcsot, a Grundfos Magyarország Kft.. Supply Chain Managerét hallhatják, továbbá Rugalmas együttműködésben rejlő lehetőségek a McDonald’s ellátási láncán keresztül címmel Papp Zoltán, a McDonald’s Magyarország Kft. Senior Ellátási Lánc Vezetője és Valentinyi Zoltán, a HAVI Logistics Kft. ügyvezető igazgatója tart előadást.

Az előadást egy izgalmas kerekasztal beszélgetés zárja, Prés alatt a magyar gazdaság – kihívások, veszélyek és lehetőségek Keletről és Nyugatról címmel, Krizsó Szilvia, Pulitzer – emlékdíjas újságíró moderálásával. A beszélgetés résztvevői olyan logisztikai szakértők, mint például Török Zoltán, a Raiffeisen Bank Zrt. vezető elemzője, Kovácsics Iván, Dr. Nógrádi György kül- és biztonságpolitikai szakértő és az NLV Klub elnöke Szabó Zoltán. A gálavacsora ideje alatt ünnepélyes keretek között kerül átadásra a 2015-ös Logisztikai Csapatbajnokság első három helyezett csapatának nyereménye, amely összesen egymillió forint, majd a vendégek szórakoztatásáról Szamba Show Táncegyüttes gondoskodik. A rendezvény zárásaként Mocsai Lajos, a legsikeresebb magyar kézilabdaedző osztja meg profi pályafutása egyedülálló élményeit és nem mindennapi tapasztalatait.

A sikeres konferenciasorozat a hazai szakmai életben egy kivételes lehetőség arra, hogy a gyakorló szakemberek egymással aktuális, napi problémáikat megosszák, vagy őket foglalkoztató stratégiai kérdésekben eszmét cseréljenek. A konferencia másik erőssége, hogy értékes szakmai kapcsolatok születnek a rendezvény ideje alatt.

[:]