Interjú sorozatot indítunk!!

 

Papp István a Borsodchem Zrt. logisztikai igazgatója a konferencián az intermodális szállítások tapasztalatait osztja majd meg a résztvevőkkel.

Arra a kérdésünkre, hogy volt-e szakmájában példaképe, mentora, elmondta, hogy “Sok általam nagyrabecsült emberrel találkoztam a pályafutásom során, különböző szakterületeken. A szakmaiság mellett talán a legfontosabb szempont volt nálam a következő jó példa esetében az, hogy az illető elsősorban EMBER legyen”.

Bemutatkozójában többek között azt is elmondta, hogy 8 éven keresztül foglalkozott kutatás-fejlesztéssel, számos környezetvédelmi technológia kidolgozásában és megvalósításában vett részt, mely során több szabadalmat is sikerült kollégáival közösen bejegyeztetniük.

A cégnél eltöltött 8. év után megkapta a lehetőséget, hogy a Borsodchem Zrt. környezetvédelmi osztályát vezethesse majd rá 2 évre a minőségirányítási főosztály vezetését vállalta el.

2009-ben az akkori vezérigazgató kérte fel a logisztika vezetésére, amely nemcsak egy szervezeti egység vezetésének az átvételét jelentette, hanem a BorsodChem Zrt. teljes logisztikai tevékenységének (input és késztermék anyagok, raktárgazdálkodás, belső vasút üzem stb. ) megreformálását, új alapokra történő helyezését.

 És, hogy miért érdemes eljönni konferenciánkra?!

“Sok érdekes ötletet, jó példát hallok az előadások során, a legfontosabb az, hogy mindig van hová fejlődni” – Papp István,Borsodchem Zrt.

Sorozatunk következő részében Kolonicsné Szlávik Tímeával az Emerson Process Magyarország Kft logisztikai vezetőjével ismerkedhetnek meg.