Interjú sorozatunk folytatódik!!

[:hu]

Kolonicsné Szlávik Tímea az Emerson Process Magyarország Kft logisztikai vezetője a konferencián a termelés megszakítása nélküli gyárköltöztetés sokat érő tapasztalatait osztja majd meg a résztvevőkkel.

Tanulmányait a Széchényi István Egyetem gépészmérnöki szakán kezdte, majd amikor azt elvégezte, tanárai a közlekedésmérnöki szak logisztikai szakirányát ajánlották neki, a gyártástechnológia iránti érdeklődése miatt.

Pályafutása legnagyobb sikerélményei közé sorolta különböző gyárak költöztetését, telepítését. A folyamatról elmondta, hogy egy nagyon komplex feladat és a gyártástervezéstől kezdve az anyagbeszerzésig, új logisztikai folyamatok kidolgozásáig, létesítmények telepítéséig, fuvarozásig mindenre oda kell figyelni, hogy a költözés a legkisebb vevői rendelés kiesést okozza a az adott cégnek.

Arra a kérdésünkre, hogy volt-e, van-e szakmai mentora elmondta, hogy egy nagy globál cég vezetőjét tartja mentorának, aki elindította őt vezetői pályáján és aki a mai napig támogatja, tanácsokkal látja el őt.

 És, hogy miért érdemes eljönni konferenciánkra?!

“Nagyon sok hasonló feladatokkal foglalkozó szakemberrel találkozhatunk, megoszthatjuk egymás tapasztalatait és adott helyzetekben még segíteni is tudjuk egymást. Rengeteget lehet tanulni másoktól és erre nagyon jó alkalom ez a konferencia.” – Kolonicsné Szlávik Tímea, Emerson Process Magyarország Kft.

 

Sorozatunk következő részében Luca Márióval a ContitechFluid Automative Hungária Kft. logisztikai vezetőjével és Somogyi Attilával a Logi-Store Kft. kereskedelmi igazgatójával ismerkedhetnek meg.

[:]