Interjú sorozatunk folytatódik!!!

[:hu]

   

Mit tekint a legnagyobb szakmai sikerélményének?

Több mint 20 éve dolgozom a szakmában és soha nem merült fel kétség a kompetenciámmal, hozzáállásommal vagy az adott szavammal kapcsolatban.Számolatlan projekt megvalósítása után is mindig találok újat, kihívást és örömöt a munkámban. Nem tudnék kiemelni olyan projektet vagy eredményt , amit a többi elé helyeznék. Az, hogy 16 év logisztikában eltöltött idő után még mindig folyamatosan találok kihívást a munkámban valahol ez a legnagyobb sikerélmény.

 Hogyan lett logisztikus? Miért választotta ezt a szakmát? 

Véletlenül alakult így. Nagyon más irányú szakmai útról „tévedtem” véletlenül a szakma közelébe. Édesapám pénzügyőr volt az Ő nyomdokain elindulva lettem vámügyintéző, nagyjából így indult. Később a vám kiegészült szállítmányozással, majd raktározással és egyre mélyebbre süllyedtem a logisztika sötét bugyraiba. Megtanultam úszni az árral és most utólag örülök, hogy nem a gyermekkori álmom valósult meg és nem lettem kukás.

 Volt-e, van-e  szakmai mentora, példaképe akire felnézett? 

Nem volt soha konkrét szakmai mentorom vagy példaképem. De minden partneremtől tanultam és nem szégyelltem a folyamatos tanulást. Ez egy nehéz kérdés, de azt gondolom, hogy nem volt vagy nem tudnék kiemelni senkit, minden vezetőmtől sokat tanultam, de legfontosabb az volt, hogy önmagam maradjak és ne valaki más útját járjam. Sok kihívással és szenvedéssel járt így az út és minden rossz döntésem hatását saját magamon éreztem, de ez a tapasztalat többet ért  mint egy mentor.

 Mit vár a konferenciától, mi a legnagyobb előnye? 

Mint másoknak is, számomra is a szakmai kapcsolat rendszerem bővítése és ápolása a legfőbb előny az új szakirányú információkon túl.

Jó társaságot, jó hangulatot persze nem utolsó sorban érdekes előadásokat, de egy konferencia számomra a networkingről szól, mint ahogy ez a szakma és az egész életünk.

Várjuk szeretettel konferenciánkra![:]