Virtuális Konferencia Platform – használati útmutató

HOL ÉRHETEM EL A KONFERENCIÁT?

Az online konferencia elérhetősége: https://portalapp.congressworks.eventsair.com/VirtualAttendeePortal/20nlvk/nlvk2020virtual/login
Ide az e-mailben kiküldött e-mail címmel és PIN kóddal tud belépni.
Az e-mail feladója a no-reply@eventsairmail.com.

Javasoljuk, hogy írja fel PIN kódját, mert azt tapasztaltuk, hogy nem minden böngésző engedi elmenteni ezeket az adatokat, így, ha véletlenül kilép a felületről, lassabban fog visszajutni.
Egy jelszóval egyszerre csak egy résztvevő léphet be.

NEM SIKERÜL A BEJELENKEZÉS, MIT CSINÁLJAK?

Amennyiben a bejelentkezés során problémát tapasztal, kérjük végezze el az alábbi hibaelhárító lépéseket, mielőtt segítséget kér a következő címen: nlvk@congressworks.com

 • Mobiltelefon helyett használjon laptopot vagy asztali gépet
 • Ellenőrizze, hogy a konferenciaplatform helyes internetes címén próbál-e bejelentkezni
 • Ellenőrizze email címét: csak a jelentkezéskor megadott email címmel működik a bejelentkezés, amennyiben ezt a címet kizárólag Ön használta a regisztrációkor
 • Kézzel írja be az email címet, ne más szövegből illessze be
 • A PIN kódot is próbálja begépelni, ne más szövegből illessze be
 • A PIN kód összes karaktere nagybetű
 • A nulla és a nagy O betű nehezen különböztethető meg a PIN kódban
 • Próbáljon másik böngészőben bejelentkezni: kerülje a régebbi Internet Explorer, Edge böngészőket, használjon lehetőleg friss Chrome vagy Firefox böngészőt
 • Próbáljon másik számítógépen bejelentkezni. Vállalati számítógépek esetleg nem engedik a konferenciaplatform futtatását, az otthoni gépek várhatóan nincsenek korlátozva.
 • Próbáljon másik hálózaton bejelentkezni. Vállalati hálózatok esetleg blokkolják a konferenciaplatform elérését.

ELSŐ BEJELENTKEZÉS

Első bejelentkezésénél be kell jelölni, hogy az Ön neve és munkahelye látható lehessen-e a rendszerben a többi konferencia résztvevő számára. Az Ön nevét feltünteti a rendszer az előadások alatti kérdéseknél, a vitafórumban, illetve a többi résztvevővel való kapcsolatfelvétel során, ekkor használja ezeket az adatokat.

LIVE STREAM PROGRAM

Minden előadást a konferencia ideje alatt élő internetes közvetítés formájában juttatunk el Önhöz, amelyet a konferenciaplatformon követhet. A program befejezését követően az előadások rögzített felvételét újranézheti a platformon keresztül.

PROGRAM ÁTTEKINTŐ

A platform fő képernyőjén áttekintheti a rendezvény teljes programját, az előadások idejét és tartalmát.

Az előadások megtekintése:

Az előadások megtekintéséhez kattintson a „Megnyit” gombra.

Az előadások megtekintése közben az alábbi funkciók érhetők el:

 • Szekció programja: Elolvashatja az előadás részletes leírását
 • Kérdezze az előadót: Szekció alatt írásban kérdezheti az előadókat a képernyő jobb oldali sávjában. A feltett kérdéseket mindenki látja, lájkolhatják azt, a moderátorok pedig szekció végén élőben megválaszolják, vagy akár írásban is küldhetnek rá választ.
 • Hozzászólások: Az előadás után írhat kommentet, amit minden résztvevő, így az előadó is láthat, így később sem szakadhat meg a vita az adott témában.
 • Saját jegyzetek: jegyzeteket is készíthet, amelyet később bármikor elküldhet email címére.

Az előadás végén kattintson a VISSZA A PROGRAM ÁTTEKINTŐRE gombra:

FIGYELEM:
Ne a böngésző vissza gombjára kattintson, hanem a platform „VISSZA A PROGRAM ÁTTEKINTŐ” gombjára. Amennyiben mégis a böngésző vissza gombjára kattintott újra be kell jelentkeznie e-mail címével és PIN kódjával.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Gyűjtsön pontokat és szerezze meg az értékes nyereményeket.

Hogyan tud részt venni a nyereményjátékban?

 • Kérdezzen az előadótól (200 pont/kérdés): tegyen fel kérdését az előadónak a szekció időtartama alatt. Maximum 5 alkalommal teljesíthető, és minden sikeres alkalom után 200 pontot ér.
 • Kiállítói stand látogatása (400 pont/látogatás): látogasson el kiállítóin virtuális standjára. Maximum 10 alkalommal teljesíthető, és minden sikeres alkalom 400 pontot ér.
 • Chatelés kiállítóval (600 pont/chat): vegye fel a kapcsolatot kiállítóinkkal, tegye fel nekik kérdéseit. Maximum 10 alkalommal teljesíthető, és minden sikeres alkalom 600 pontot ér.
 • Nyereményjáték kérdőív (250 pont/jól megválaszolt kérdés): válaszoljon kvízkérdéseinkre.

A kérdéseket és pontszámait itt tudja nyomon követni:

Fődíj: 2 éjszaka/3 napos wellness pihenés a bikali Puchner Kastélyszállóban félpanziós ellátással a Ghibli Cégcsoport felajánlásában.

További nyereményeink:

 • 1 db 60.000 Ft értékű polc utalvány, az SR-Logistic Raktártechnika Kft. felajánlásában: https://webshop.sr-logistic.hu/iroda-otthon-garazs/termekek/19601/
 • 1 db éves állványfelülvizsgálat 90.000 Ft értékben az SR-Logistic Raktártechnika Kft. felajánlásában
 • 1 db Budapest Lízing ajándékcsomag, amelynek tartalma: 1 db laptoptáska, 1 db irattartó táska és 1 db szicseki pálinka válogatás
 • 1 db iData ajándékcsomag, amelynek tartalma 1db iData maci, 1 db pendrive, 1 db mini-lámpa, 1 db nyakba akasztó, 1 db mini-elsősegély csomag, 1db iData toll, 1 db mini-persely
 • 1 db biztonsági audit az Aegis General felajánlásában

A nyereményjátékban kizárólag résztvevőink vehetnek részt.
A nyereményjáték sorsolásából kizárásra kerülnek a konferencia támogató partnerei, a Logisztikai Csapatbajnokság dobogós diákjai, a Ghibli Kft. alkalmazottai, valamint a szervezői csapat.

Eredményhirdetés:
10.30-án pénteken RéSzabó Irén könyvbemutatóját követően.

VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁS

A támogatók megtekintéséhez kattintson a VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁS menüpontra. Ezt követően a jobb oldalon található kis nyíllal tudja elérni a támogatóinkat kategóriánkként.

Minden támogató partner elérhető a saját virtuális standján. Itt lehetőség nyílik a céges képviselőkkel történő chatelésre, videó és egyéb bemutatkozó anyagok megtekintésére.

TÁRSALGÓ

Találkozzon a virtuális társalgóban a konferencia többi résztvevőjével és a kiállító cégek képviselőivel. A bal oldalon látható profilokra kattintva a „Kapcsolatfelvétel” gomb megnyomásával kezdeményezhet beszélgetést. Ha a kapcsolatot a másik fél visszaigazolja lehetőségük nyílik üzenet váltásra, illetve egy későbbi időpontra tervezett találkozót is egyeztethetnek. Az itt szerzett kapcsolatok adatai nem vesznek el az export gombra kattintva e-mailben elküldjük Önnek az elérhetőségeket.

ELŐADÁS GALÉRIA

Ebben a menüpontban további prezentációk és információs anyagok érhetőek el a konferencia támogató partnereiről.