JELENTKEZÉS A KONFERENCIÁRA

A csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező.

Cégnév: *

Név: *

Beosztás: *

Email cím: *

Mobiltelefonszám: *

Adószám: *

Számlázási cím: *

Postázási cím ha eltér a számlázási címtől:

Számlán feltüntetendő egyéb (ha szükséges pl. SAP/PO szám):

Részvételi díjak és kedvezmények *

(A részvételi díjak a szállás költségét, a főétkezéseket és a gálavacsorán való részvételt tartalmazzák 2 illetve 3 napos részvétel esetén.)

CSATLAKOZZON AZ NLV KLUBHOZ

Amennyiben a 3 napos regisztrációt választja (de még nem klubtagunk) és logisztikai területen vezetőként dolgozik, 1 évig díjmentes klubtagságot biztosítunk.

3 napos jegy:*

2 napos jegy:*

1 napos jegy:*

Workshop szekció I. 14.00-14.45:*

Workshop szekció II. 15.00-15.45:*

[recaptcha]

Részvételi feltételek:

A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.

A két, illetve három napos részvételi díj tartalmazza a szállás költséget egy vagy két éjszakára, május 15 és/vagy 16-ra, a főétkezéseket, a kávészünet fogyasztást, a cocktail networkingen, a gasztroesten való részvételt, a konferencia programokon a részvételt, és a konferencia csomagot. Az egy napos részvételi díj tartalmazza az aznapi ebéd, a kávészünet, cocktail networking és opcionális jelleggel a gasztroesten és a konferencia programokon való részvételt, továbbá a konferencia csomagot.

A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét és a szolgáltatás nyújtást megelőzően kerül kiállításra a rendezvény előtt 8 napos fizetési határidővel.

A fenti feltüntetett részvételi díjak nem tartalmazzák az Áfát.

A megadott elérhetőségekre e-mailen és postán juttatjuk el a számlát.

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtó nyilvános, a helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.  A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Lemondási feltételek:

A megrendelések módosítását vagy lemondását írásban (e-mailben, vagy levélben) kell jelezni a Ghibli Kft.-nek. A visszatérítés mértéke a 2019. április 14. előtt beérkező lemondások vagy módosítások esetén 80% . A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet, illetve visszatérítésre nincs mód. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A szervezők helyettesítő személyt elfogadnak.

Audiovizuális feltételek:

Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a rendezvény szervezője kamera- és fényképfelvételeket készít, amely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője online és elektronikus felületeken elektronikusan, valamint székhelyén papíralapon a marketingtevékenysége során közzéteszi, de direkt reklámcélból nem használja fel. Jelen rendezvényen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. §-a szerint „Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges”. Azzal, hogy jelen tájékoztatás ismeretében a rendezvény területére belép, ráutaló magatartással hozzájárul a fentiekhez.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket.