HAMAROSAN

JELENTKEZÉS A KONFERENCIÁRA

A csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező.

Egy cégtől 4 vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezményt biztosítunk.
2 napos regisztráció esetén a konferencia visszanézhető
A konferencia ezzel a jegytípussal nem visszanézhető

Részvételi feltételek:

A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A rendezvényen csak azok a vendégek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették.

A két napos részvételi díj tartalmazza a konferencia platformra való belépést, a rendezvény előadásainak, kerekasztal-beszélgetéseinek online megtekintését, a hozzászólási és kérdezési lehetőséget, a többi résztvevővel, szponzorainkkal, kiállítóinkkal való kapcsolatfelvételt, a kiállítói standok virtuális látogatását, ezen belül a nyereményjátékban való részvételt, mindezt saját használatú elektronikai eszközön, valamint a konferencia visszanézhetőségét 2020. december 31-ig.
Az egy napos részvételi díj tartalmazza a konferencia platformra való belépést, a rendezvény előadásainak, kerekasztal-beszélgetéseinek online megtekintését, a hozzászólási és kérdezési lehetőséget, a többi résztvevővel, szponzorainkkal, kiállítóinkkal való kapcsolatfelvételt, a kiállítói standok virtuális látogatását, ezen belül a nyereményjátékban való részvételt, mindezt saját használatú elektronikai eszközön 2020. október 29-én vagy 30-án.

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja nem biztosítja a megtekintéshez szükséges technikai eszközöket és feltételeket. A megtekintés során, a nézői oldalon kialakult technikai nehézségek esetén az NLV Klub nem vállal felelősséget.

A fenti feltüntetett részvételi díjak nem tartalmazzák az Áfát.

A megadott elérhetőségekre e-mailen és postán juttatjuk el a számlát.

Az esemény sajtó nyilvános, a forgatás helyszínén készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja. Jelentkezésével elfogadja, hogy a regisztrációkor megadott neve, cégneve és beosztása a regisztrált résztvevők számára láthatóvá váljon. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Lemondási feltételek:

A megrendelések módosítását vagy lemondását írásban (e-mailben, vagy levélben) kell jelezni. A visszatérítés mértéke 2020. október 12. előtt beérkező lemondások vagy módosítások esetén 80% . A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet, illetve visszatérítésre nincs mód. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A szervezők helyettesítő személyt elfogadnak.

Audiovizuális feltételek:

Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a rendezvény szervezője kamera- és fényképfelvételeket készít, amely felvételeken a rendezvény előadói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője online és elektronikus felületeken elektronikusan, valamint székhelyén papíralapon a marketingtevékenysége során közzéteszi, de direkt reklámcélból nem használja fel. Jelen rendezvényen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. §-a szerint „Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges”. Azzal, hogy jelen tájékoztatás ismeretében a rendezvény területére belép, ráutaló magatartással hozzájárul a fentiekhez.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket.