JELENTKEZÉS A KONFERENCIÁRA

A csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező.

Cégnév: *

Név: *

Beosztás: *

Email cím: *

Mobiltelefonszám: *

Adószám: *

Számlázási cím: *

Postázási cím ha eltér a számlázási címtől:

Számlán feltüntetendő egyéb (ha szükséges pl. SAP/PO szám):

Részvételi díjak és kedvezmények *

(A részvételi díjak a szállás költségét tartalmazzák 2 illetve 3 napos részvétel esetén.)

Melyik workshop programon kíván részt venni? Csütörtök 2018. május 31.*

123

123

Kizárólag Klubtagjainknak

VIP night

3 napos részvételi díj

99.900 Ft. + áfa/fő

Kedvezmény Klubtagjaink és a Ghibli Kft. ügyfelei számára

2 napos részvételi díj

79.900 Ft. + áfa/fő

Kedvezmény Klubtagjaink és a Ghibli Kft. ügyfelei számára

1 napos részvételi díj

44.900 Ft. + áfa/fő

2 napos részvételi díj

99.900 Ft. + áfa/fő

1 napos részvételi díj

(a részvételi díj a gálavacsora programot már nem tartalmazza)

54.900 Ft. + áfa/fő

3-napos-klubtag-99.900.-2-napos-klubtag-79.900.-1-napos-klubtag-44.900.-részvételi-díj-99.900.-1-napos-részvételi-díj-54.900.-

Részvételi feltételek:

A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.

A részvételi díj tartalmazza a szállás költséget egy éjszakára, május 31-re, a főétkezéseket, a kávészünet fogyasztást, a gálavacsorán való részvételt, a konferencia programokon a részvételt, és a konferencia csomagot.

A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét és a szolgáltatás nyújtást megelőzően kerül kiállításra a rendezvény előtt 8 napos fizetési határidővel.

A fenti feltüntetett részvételi díjak nem tartalmazzák az Áfát.

A megadott elérhetőségekre e-mailen és postán juttatjuk el a számlát.

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtó nyilvános, a helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.  A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Lemondási feltételek:

A megrendelések módosítását vagy lemondását írásban (e-mailben, vagy levélben) kell jelezni a Ghibli Kft.-nek. A visszatérítés mértéke a 2018. április 20. előtt beérkező lemondások vagy módosítások esetén 80% . A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet, illetve visszatérítésre nincs mód. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A szervezők helyettesítő személyt elfogadnak.

Audiovizuális felvételek:

A Ghibli által szervezett konferencián video- (és hang-) felvétel valamint fényképek készülnek, melyeket a későbbiekben a Ghibli által szervezett rendezvények szervezői felhasználhatnak, szerkeszthetnek, online video- és fénykép megosztó szolgáltatások csatornáin publikálhatnak. A konferencia előadói és résztvevői az így keletkezett audio-vizuális anyagokon egyaránt megjelennek, megjelenhetnek, illetve az előadók megnevezésre kerülnek, és ezt a nyilvános szereplést a rendezvényen megjelenők tudomásul veszik.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket.