[:hu]

JELENTKEZÉS A KONFERENCIÁRA

A csillaggal jelölt (*) mezők kitöltése kötelező.

Cégnév: *

Név: *

Beosztás: *

Email cím: *

Mobiltelefonszám: *

Adószám: *

Számlázási cím: *

Postázási cím ha eltér a számlázási címtől:

Számlán feltüntetendő egyéb (ha szükséges pl. SAP/PO szám):

Részvételi díjak és kedvezmények *

(A részvételi díjak a szállás költségét, a főétkezéseket és a gálavacsorán való részvételt tartalmazzák 2 illetve 3 napos részvétel esetén.)

CSATLAKOZZON AZ NLV KLUBHOZ

Amennyiben a 3 napos regisztrációt választja (de még nem klubtagunk) és logisztikai területen vezetőként dolgozik, 1 évig díjmentes klubtagságot biztosítunk.

3 napos jegy:*

2 napos jegy:*

1 napos jegy:*

Workshop szekció I. 14.00-14.45:*

Workshop szekció II. 15.00-15.45:*

[recaptcha]

Részvételi feltételek:

A konferencián való részvétel feltétele a részvételi díj befizetése. A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.

A két, illetve három napos részvételi díj tartalmazza a szállás költséget egy vagy két éjszakára, május 15 és/vagy 16-ra, a főétkezéseket, a kávészünet fogyasztást, a cocktail networkingen, a gasztroesten való részvételt, a konferencia programokon a részvételt, és a konferencia csomagot. Az egy napos részvételi díj tartalmazza az aznapi ebéd, a kávészünet, cocktail networking és opcionális jelleggel a gasztroesten és a konferencia programokon való részvételt, továbbá a konferencia csomagot.

A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét és a szolgáltatás nyújtást megelőzően kerül kiállításra a rendezvény előtt 8 napos fizetési határidővel.

A fenti feltüntetett részvételi díjak nem tartalmazzák az Áfát.

A megadott elérhetőségekre e-mailen és postán juttatjuk el a számlát.

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtó nyilvános, a helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.  A megrendelő tudomásul veszi, hogy a jelentkezés megküldésével a fenti feltételeket elfogadja.

Lemondási feltételek:

A megrendelések módosítását vagy lemondását írásban (e-mailben, vagy levélben) kell jelezni a Ghibli Kft.-nek. A visszatérítés mértéke a 2019. április 14. előtt beérkező lemondások vagy módosítások esetén 80% . A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet, illetve visszatérítésre nincs mód. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A szervezők helyettesítő személyt elfogadnak.

Audiovizuális feltételek:

Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a rendezvény szervezője kamera- és fényképfelvételeket készít, amely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A fényképeket a rendezvény szervezője online és elektronikus felületeken elektronikusan, valamint székhelyén papíralapon a marketingtevékenysége során közzéteszi, de direkt reklámcélból nem használja fel. Jelen rendezvényen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. §-a szerint „Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges”. Azzal, hogy jelen tájékoztatás ismeretében a rendezvény területére belép, ráutaló magatartással hozzájárul a fentiekhez.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a fenti feltételeket.

[:en]

REGISTRATION FOR THE CONFERENCE

Fields marked with an asterisk (*) are required fields.

Company name: *

Name: *

Assignment: *

E-mail address: *

Mobilphone number: *

Tax code: *

Billing name and address: *

Postal Address if different from the billing address:

Number of Orders account or other written:

Fees and discounts: *

(The fee include accommodation, main meals and gala dinner.)

3 days registration:*

2 days registration:*

1 day registration:*

Workshop section I. 14.00-14.45:*

Workshop section II. 15.00-15.45:*

[recaptcha]

Conditions for participation:
Participation is possible only upon payment of the applicable conference fee. Application is accepted if the registration form is filled, payment is completed or bank transfer confirmation is presented, or cash payment is made at the venue.
The conference fee includes 1 night accommodation for May 16, the main meals, the coffee break service, the gala dinner, every conference programme and the conference package.

The tax and contributions on benefits in kind (meals, drinks) have to be paid by the participant. Accordingly, the amount of the meals included in the conference fee will be indicated separately on the invoice.
The above conference rates do not include VAT.
An invoice will be sent to the specified address via email and by post.
The organizers do not take responsibility for valuables left unattended at the venue. The event is open for the press, all photos taken can be used without restrictions. By completing their registration participants accept these terms.

Cancellation policy:
Modification or cancellation of orders are to be indicated (via fax, e-mail or mail) to Ghibli Ltd. The refund rate in the case of cancellations received prior to April 14, 2019 is 80%. No refund will be provided for cancellations or modifications received after this date. No refund will be provided if the participant does not show up at the event. However, the organizers accept a person sent as a substitute.

Audio-visual conditions:
At the conference video (and audio) recording and photographs are taken, which can later be used, edited and published online by Ghibli event organizers. The presenters and participants may appear in audio-visual publications and presenters will be named. Participants of the event accept the possibility of public appearance.

By sending the registration form the participant acknowledges the above conditions.

[:]