Támogatóink

E-TRACK INFORMATIKA Kft.

e-track Kft. az egyedüli független bevallási közreműködő a HU-GO elektronikus rendszerben. Útdíj bevallási rendszerünket igénybe veheti bármelyik GPS szolgáltató akinek rendszere megfelel a HU-GO technikai követelményeinek.

Az e-track szolgáltatás számos megoldást biztosít a logisztikai folyamatok átláthatóságának biztosítása érdekében

További információk: http://www.e-track.eu/hu/

 

LOGI-STORE Kft.

Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató.

Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során „mindent egy kézből” kaphatnak, vagyis – vállalva az ezzel járó felelősséget – a helyszíni felméréstől a logisztikai tervezésen át a rendszer használatra kész átadásáig minden részfeladatot mi végzünk.

Örömmel beépítjük a Logi-Store megoldásokat az Ön életébe is!

További információk: http://www.logi-store.hu/

VONALKÓD RENDSZERHÁZ Kft.

A Vonalkód Rendszerház Kft. több mint 25 éves múltra tekint vissza a magyarországi automatikus azonosítási piacon, így a szakterület egyik legrégebbi és legelismertebb vállalkozásának tekinthető.

A cég fő tevékenysége elsősorban az automatikus azonosításon alapuló megoldásokhoz kapcsolódik, legyen szó akár logisztikai folyamatok optimalizálásáról, gyártáskövetésről, tárgyi eszköz- és anyagleltározásról, egyedi rendszerek fejlesztéséről, kellékanyag kereskedelemről, bérnyomtatásról, szerviz tevékenységről vagy különféle kereskedelemtechnikai megoldásokról. Számos neves és elismert, magas minőséget nyújtó gyártóval (Honeywell, Datalogic, Microscan, Datamax, CipherLab, Axiohm, Godex, SOTI ) ápolunk kiemelt kereskedelmi kapcsolatot.

Partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy kedvező és megbízható ajánlatokkal tudjunk a legkülönfélébb eszközigényekre reagálni, garanciális szolgáltatásokat nyújtani.

További információk: http://www.vonalkod.hu/

 

BITO RAKTÁRTECHNIKA Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: http://int.bito.com/

 

Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft.

Anyavállalatunk, a Linde AG Németország és Európa egyik legrégebbi és legértékesebb cége. A Linde több mint 130 éve a gépipari innováció egyik legjelentősebb centruma, a Linde Anyagmozgatás Magyarországon is kapható, világszínvonalú termékei több mint 100 országban támogatják a logisztikai, energetikai, építőipari, kereskedelmi munkát.

A Linde Anyagmozgatás termékei a világ minden részén egyet jelentenek a prémium minőséggel, a megbízhatósággal, a német precizitással, a letisztult dizájnnal és a környezetbarát működéssel.

További információk: http://www.linde-mh.hu/en/country_site_hu/home.html#

 

OTP BANK

Az OTP Csoport napjainkban mintegy 15,5 millió ügyfél pénzügyi  igényeire ad magas színvonalon megoldást közel 1.400 bankfiókjában, a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül.

Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen. Bankunk univerzális pénzügyi- és biztosítási szolgáltatásait alábbi leányvállalatinkon keresztül érheti el.

További információk: https://www.otpbank.hu/portal/hu/KNV

AMEROPA NYELVISKOLA

Több mint 25 éve folytatunk hatékony és megbízható nyelvi tréningeket partnereink számára.

Célunk, hogy az Ön igényeire szabott nyelvoktatással segítséget nyújtsunk vállalata üzleti kommunikációjához. Egyéni és kiscsoportos tanfolyamaink az általános nyelvi kurzustól az üzleti nyelvi tréningen át a speciális kurzusokig terjednek.

  • Több mint 10 választható nyelv
  • Teljes körű partnertámogatás
  • Gondosan kiválasztott, felkészült nyelvtanárok
  • Hatékony nyelvoktatási módszerek, modern tananyag
  • Mindenre kiterjedő adminisztráció
  • Minőségbiztosítás

További információk: http://www.ameropatraining.hu

COLA TRANS Kft.

A Cola Trans Kft. 1995-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a targonca-értékesítés és targonca-szervízelés területén megszerzett több éves tapasztalatunkat felhasználva, a raktározással, komissiózással, targoncás anyagmozgatással rendelkező vállalkozások számára speciális logisztikai outsourcing szolgáltatásokat nyújtsunk.

További információk: http://www.colatrans.hu/

GHIBLI Kft.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: http://ghibli.hu/index.php?menu=kezdolap

TransCTRL Kft.

A TransCTRL egy iparágat forradalmasító szoftver az áruszállítás területén, amely teljes átláthatóságot és valósidejű kontrollt biztosít az árutovábbítás során az ellátási láncban közreműködő összes érintett szereplő számára. A TransCTRL egy megoldásba integrálja az áruszállítási folyamat támogatásához szükséges telematikai, vállalat,- és fuvarirányítási, illetve humánerőforrás menedzsment funkciókat így képes valós hatékonyságnövekedést nyújtani a fuvarozó, szállítmányozó és a gyártó/kereskedő vállalatok számára.

További információk: http://www.transctrl.hu/

IDATA Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállakozás 2005-ben alakult és a 2016-ös árbevételük elérte a 1.3 Milliárd Ft.Az iData Kft. terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, melyet több mint 2600 cég mintegy 28 ezer gépjárművében használnak.

A folyamatos és stabil növekedés, többek között az ügyfélközpontú és prémium minőségű termékfejlesztésnek, illetve a magasan képzett mérnök és fejlesztőcsapat munkájának  köszönhető ,​ mely az iData Kft. 12 éves sikertörténetének az alapja.

A céget és termékeit nem csak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: http://www.itrack.hu/

 

Jungheinrich Hungária Kft.

A Jungheinrich Hungária Kft. 1992 óta működik Magyarországon a hamburgi Jungheinrich AG leányvállalataként. Vállalatunk ma a magyarországi piac piacvezető vállalkozása, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában.

A Budapest székhellyel létrejött vállalat gyors növekedésnek indult. A munkatársak száma az egykori öt főről mostanra meghaladja a 100 alkalmazottat. A saját alkalmazásban álló szerviztechnikusok száma meghaladja a 50-et, mellyel a Jungheinrich ma Magyarországon a targoncaszerviz területén a legsűrűbb lefedettséget nyújtja.

További információk: http://www.jungheinrich.hu/

 

Gamma Digital Kft.

Cégünk, a Gamma Digital Kft. ipari automatizálással, szabályozástechnikával, rendszerintegrációval professzionális szinten foglalkozó, magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunkat ipari berendezések kialakítása, valamint egyedi szoftver- és hardverfejlesztés alkotja. Ezen túlmenően komplex irányítástechnikai projektek lebonyolítására is vállalkozunk. Szoftverfejlesztő mérnökeink, projektvezetőink, programozóink, villamosmérnökeink itthon és a világ számos pontján bizonyították szakmai felkészültségüket, rátermettségüket és problémamegoldó képességüket.

További információk: http://www.gammadigital.hu/

 

Opten Kft.

Az OPTEN Kft. több évtizedes tapasztalatával és speciális rendszereivel segíti a kontrollált követelésmenedzsment folyamatokat és Önt annak érdekében, hogy hatékonyan tudja csökkenteni nemfizetésből származó veszteségeit. A cég az állandó fejlesztések és innovációk eredményeként számos szakmai fórum elismerését kivívta. Az OPTEN márka 2012-től 2017-ig minden évben elnyerte a Business Superbrands díjat; InnoMax díjjal jutalmazott OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatásunk az évek alatt a teljes pénzintézeti szektor kockázatelemzési módszertanának meghatározó részévé vált.

További információk: https://www.opten.hu/

 

Wanapack Kft.

A Wanapack Kft. 1991 óta készít és forgalmaz partnerei számára hullámpapírlemezből készült dobozokat, hullámpapír tekercset, és hullámpapírszeletet méretre vágva.

Minden saját iparágában elismert, jó hírnévvel rendelkező, környezettudatos magyar cég találkozik a Wanapack termékeivel, szolgáltatásaival és megismeri a Wanapack felvállalt környezettudatos törekvéseit. Ezen cégek nagy részét vevőink között tudjuk. Hisszük és tudjuk, hogy szolgáltatásunk nem csak egyedi, hanem egyedülálló Magyarországon.
A Wanapack olyan vezetőkből és munkatársakból áll, akik pozitív életszemlélettel bírnak, sikeresek a munkájukban és magánéletükben egyaránt, készségesek, jól kommunikálnak, segítőkészek, gyors gondolkodásúak, ügyfél orientáltak, alaposak, kíváncsiak, jó csapatjátékosok és céljuk a cég fejlődésének és növekedésének elősegítése.

További információk: https://www.wanapack.hu/

 

Birdiecar

A Birdiecar akkumulátoros autóink gondtalan és biztonságos üzemeltetését központi, több ezer tételes alkatrészbázisunk és saját, illetve partnereink országos szakszerviz hálózata és képzett szakember gárdája teszi mindenkor gördülékennyé és problémamentessé. Autóink 2 év teljes körű garanciával kerülnek kiszállításra, igény esetén ez a garanciaidő meg is hosszabbítható.

A Birdiecar elektromos autók forgalmazójaként immáron 10 éve valljuk, hogy a mobilitás bizonyos területein már ma is az elektromos autók alkalmazása a létező legjobb megoldás. Cégünk erre a területre fókuszálva elsősorban új elektromos személy- és kisteherszállító autók, valamint ipari elektromos járművek tervezésével, importjával és összeszerelésével, valamint értékesítésével foglalkozik. Hazai központunknak és egyedi viszonteladói hálózatunknak köszönhetően teljeskörű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek!

További információk: http://birdie-elektromosauto.hu/

 

Still Kft.

Amit cégünk alapítója, Hans Still 1920-ban nagy tetterővel, vállalkozókedvvel és minőségi munkával megkezdett, idővel olyan vállalattá fejlődött, amely villástargonca, kocsi és vontató, továbbá korszerű raktártechnikai berendezés és jövőbe mutató szolgáltatás egyik legfejlődőképesebb teljeskörű szállítójává vált.

Jelenleg több mint 8.000 szakképzett munkatársunk dolgozik a kutatásban és fejlesztésben, gyártásban, forgalmazásban és szolgáltatásban azon, hogy ügyfeleink követelményét – a világ bármely részén – teljesíthessék. Vállalatunk sikerének titka gyártmányaink nagy hatékonyságában rejlik, miáltal akár nagy-, akár kisüzemekre vonatkozó komplett szakági megoldástól kezdődően egészen a számítógépes vezérlésű, hatékony raktár- és anyagkezelési logisztikai programokig szolgálhatunk.

További információk: http://www.still.hu/

 

Nádor Rendszerház Kft.

A Nádor Rendszerház a hazai informatikai piac meghatározó rendszerintegrátor vállalkozásaként országos lefedettséget biztosító kereskedelmi és szervizháttérrel rendelkezik. Kiváló és naprakész szakemberei magas színvonalú támogatást nyújtanak az informatika, távközlés, vonalkód technika és RFID, szoftverfejlesztés és IT biztonság területén egyaránt.

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 12. Konferenciája  lehetőséget biztosít arra, hogy a Nádor Rendszerház Vonalkódechnikai üzletága a Zebra Premium Solution Partnereként mutatkozzon be. Távközlési üzletága a Hytera digitális rádiórendszerét és a piacon egyedülállóan a felhasználói igényekre szabható kamionhívó rendszerét  hozza el a kiállításra, amely komoly érdeklődésre tarthat számot, mind az iparvállalatok, mind a logisztikai szakembereinek körében.

Nádor Rendszerház I H-1152 Telek u. 7-9. I Telefon: +36 1 470-5000 I marketing@nador.hu I www.nador.hu

 

Dexion Kft.

Dexion tárolási megoldások

Raklapállványok, polcrendszerek, karos állványok, fél és teljesen automata tároló gépek, valamint irattári megoldások.

Mi nem egyszerűen csak egy terméket, hanem egy komplett megoldást kínálunk ügyfeleinknek, tanácsadással, tervezéssel és karbantartási szolgáltatással, legyen a feladat raktár, vagy elosztó központ berendezése. Ezen túl múzeumi-, irodai tárolásra, valamint könyvtári polcrendszerre is van kész megoldásunk!

További információk: http://www.dexion.hu/

 

Duna-Lift Hungária Kft.

Cégünk 1994-ben történt alapítása óta targoncák, raktártechnikai gépek és egyéb emeléstechnikai eszközök eladásával, bérbeadásával, azok garanciaidőn belüli és azon kívüli szervizelésével foglalkozik.

Az elmúlt 20 évben is világmárkákat képviseltünk (Clark, Yale), jelenleg a Hyster és Utilev targoncákat kínáljuk Vevőinknek a Hyster Kőrös Spedit Kft. szerződött értékesítési partnereként, teljes országos szerviz-lefedettséggel.

A felsorolt típusokon kívül természetesen egyéb más (Clark, Yale, Jungheinrich, Still, Linde, stb.) targoncák javítását, karbantartását is vállaljuk.

További információk: http://www.dunalifttargonca.hu/index.php

 

Berton Világítástechnika Kft.

Célunk a megfelelő mennyiségű és minőségű fényt „leszállítása” ügyfeleink irodáiba, üzemébe vagy kültéri helyszínein. A világításra költött áramdíjakon és karbantartási költségeken segítünk spórolni ügyfeleinknek. Csepeli üzemünkben magas műszaki tartalmú, üzembiztos LED-es lámpatesteket állítunk elő a legjobb komponensekből, annak érdekében, hogy megbízónk igényeit megbízhatóan tudjuk kiszolgálni mind beltéren és kültéren.

További információk: http://bertonlighting.hu/

 

Momentin

Kezdetben a logisztikai rendszertervezéssel, és folyamatfejlesztéssel foglalkoztunk, így kerültünk kapcsolatba a leltári folyamatokkal. Az általában évente egyszer megszervezendő teljes körű leltár a kereskedelmi cégek életének egyik legnagyobb projektje, aminek lebonyolításában és folyamfejlesztésében Magyarországon az évek alatt egyedülálló kompetencia halmozódott fel cégünknél.

Ezen sokéves tapasztalatoknak köszönhetően egy leltári projektsorozatunk során egyik évről a másikra 24%-kal kevesebb munkaórával tudtunk megoldani ugyanannyi áruház, hozzávetőlegesen azonos készletszintjének leltározását azonos technológiai feltételek mellett.

További információk: https://www.momentin.hu/fooldal

 

TIMOCOM SOFT- UND HARDWARE GMBH

Mint minden sikertörténet, ez is egy hiányzó szolgáltatás pótlásával kezdődött. 1997 áprilisában a szállítmányozó Jens Thiermann egy Európa-szerte használható platformot keresett a fuvarmegbízásainak.

De amiket talált, azok nem feleltek meg az elvárásainak. Végül elhatározta: Ezt megcsinálom saját magamnak! Így alapította meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t és minden hétvégéjén és szabadidejében a fuvar és raktárbörze fejlesztésén dolgozott.

További információk: https://www.timocom.hu/

 

Vanessia Kft.

A Vanessia Kft. magas szintű szaktudással és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Csapatunk jelenleg 30 főállású és 8 külsős, felkészült pályázatíróból és projektmenedzserből áll. Minden munkatársunk rendelkezik felsőfokú végzettséggel.

Szakembereink döntő része közgazdász, de mérnök, jogász, vidékfejlesztési, turisztikai és államigazgatási szakemberek is tevékenykednek csapatunkban, így a sikeres pályázatok elkészítéséhez szükséges minden kompetenciával rendelkezünk.

Vezetőségünk és tulajdonosaink sok éves tapasztalattal és elhivatottsággal végzik munkájukat, és vezetik tanácsadó cégünket az ország három városában, Budapesten, Pécsett és Debrecenben. Magasan képzett, és nagy szakértelemmel bíró kollégáink nap, mint nap azért dolgoznak, hogy ügyfeleink számára cégünk a lehető legmagasabb szintű pénzügyi és pályázati megoldásokat tudja nyújtani, ezzel járulva hozzá partnereink sikereihez.

További információk: http://vanessia.hu/

 

Conductive Kft.

Cégünk, a Conductive Kft. másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat.

A cég 1998-ban alakult és a mai napig 100%-ban magyar tulajdonú. 2003 óta foglalkozunk saját tervezésű logisztikai termékek gyártásával és értékesítésével.

További információk: http://www.conductive.hu/

 

EPSON

Az Epson mindig is mások előtt járt. Szó szerint. 1942-ben alapították kis óragyártó manufaktúra formájában, a neve Daiwa Kogyo Ltd. volt (a név később Seiko-ra változott). Majd a vállalat az 1964-es tokiói olimpia hivatalos időmérő szolgáltatója lett, ahol az atléták időeredményeit rögzítette és nyomtatta ki.

Ennek nyomán fejlesztettük ki nyomtatóinkat, amelyből az első 1968-ban jelent meg, a neve elektronikus nyomtató (EP) volt. Az EP modellt gyorsan követte az EP-101 (az első kereskedelmi nyomtatónk, a világ legkisebb nyomtatója, és az EP „kisfia”). Ezzel megszületett az Epson.

1990-ben megalakult az amszterdami székhelyű Epson Europe BV, a japán székhelyű Seiko Epson Corporation európai központja. Ma világszerte 94 országban vagyunk jelen, a speciális piezoelektromos technológiánkra épülő termékeinket forgalmazzuk, és folyamatos innovációkkal javítjuk az Epson-vásárlók életminőségét.

További információk: https://www.epson.hu/

 

Stiefel Eurocart Kft.

A budapesti Stiefel Kft-t 1991 augusztusában alapította meg a Kartográfiai Vállalattal közösen. A kezdetben kizárólag iskolai falitérképek kiadására és forgalmazására szakosodott (és ezen a piacon máig piacvezető) cég dinamikusan növelte forgalmát, és hamarosan a térképkiadás más területeire is belépett. 1993-ban a Kartográfiai Vállalat eladta részesedését a német anyacégnek.

1998-ban a cég – követve a német anyacég névváltozását – felvette a Stiefel Eurocart nevet. Jelenleg a Steinberger GmbH, a Stiefel Holding egyik vállalata a Stiefel Eurocart Kft meghatározó tulajdonosa. A német tulajdonos nyereségét nem viszi ki az országból, hanem évek óta a vállalat fejlesztésére fordítja.

További információk: http://stiefel.hu/

 

European Pallet Association e.V.

A globális gazdasági változások mindig új kihívások elé állítják a logisztikai szakmát. Az automatizált anyagáramlásnak és az áruk globális cseréjének köszönhetően az EPAL raklapoknak is egyre magasabb követelményeknek kell megfelelniük, ami maga után von egy szigorúbb minőségellenőrzést is.
Az EPAL világszerte garantálja az EPAL-raklapok legmagasabb minőségi színvonalát

EPAL (Európai Raklap Egyesület) 1991-ben alakult, hogy az Európai Vasutakkal együttműködve Európa szerte garantálja az EURO raklapok megfelelő minőségbiztosítási és ellenőrzési szabványrendszerét.

További információk: https://hu.epal-pallets.org/

TRANS.EU

A TRANS.EU mindössze néhány év alatt felzárkózott a fuvarozás ágazatbeli informatikai szolgáltatások terén piacvezető európai cégek közé.

A Trans.eu rendszer egy platform, mely összeköti a fuvarszervezőket a fuvarozókkal és a gyártó cégekkel. Az innovatív megoldások lehetővé teszik a megbízások gyorsan történő kezelését és a megbízható üzleti partnerekhez való hozzáférést.

További információk: http://www.trans.eu/hu/

Xapt Solutions Kft.

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében.

Hiszünk abban, hogy az innovatív technológiák és folyamatosan fejlődő szakembereink sikeresebbé teszik a vállalkozásokat. Célunk, hogy ügyfeleink számára kézzelfoghatóvá tegyük ezt a tudást és tapasztalatot, hogy sikeresebbé váljanak a mindennapi vállalatvezetésben.

További információk: https://www.xapt.hu/

 

Dover Kft.

A Dover Kft. 1991 óta van jelen a magyar biztonságtechnikai piacon. A cég 100% magyar magántulajdonban van. A Kft. elsősorban gépjármű-elektronikai és biztonságtechnikai termékekkel valamint az ehhez kapcsolódó teljes szervizszolgáltatással áll rendelkezésre.

1995 óta a biztonsági plombák, konténerzárak és matricák jelentik a cég másik fő tevékenységi irányát, mely azóta is dinamikusan fejlődik. A Dover Kft. a gyártók kizárólagos képviselője Magyarországon. A termékek MABISZ ajánlással rendelkeznek.

További információk: http://plomba.hu/

 

KVALIKON

Cégünk a felsővezetés munkájának támogatására szakosodott tanácsadó és fejlesztő cég. Célul tűztük ki a hatékony nyugati menedzsment módszerek hazai gyakorlatba való átültetését, a vezetés munkájának a módszertani támogatását és a vállalati dolgozók képességeinek fejlesztését. Működésünk alapelve a vevőközpontúság, amelyet az ügyfeleink gyakorlatában is szeretnénk követendő elvként megerősíteni.

További információk: http://www.kvalikon.hu/

 

LOGISZTIKA.com

LOGISZTIKA.com portál rendszeresen beszámol az ellátási lánc híreiről, pályázati lehetőségekről, tudósít szakmai konferenciákról, kiállításokról valamint folyamatosan nyomon követi a szereplők, termékfejlesztések, stratégiák változását, összefoglalókat, elemzéseket közöl a főbb tendenciákról. A portál közvetíti a logisztika integrált szemléletmódját, bemutatja a logisztikával foglalkozó hazai és külföldi cégek helyzetét, lehetőségeit, olyan hírekkel és beszámolókkal szolgál, amelyeket a szállítmányozással, raktározással foglalkozó társaságok,valamint a kereskedelemben érdekelt cégek közvetlenül is hasznosítani tudnak működésük során.

További információk: http://logisztika.com/

 

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/

 

Közlekedésvilág

További információk: http://www.kozlekedesvilag.hu/

 

Haszon magazin

További információk: https://haszon.hu/