HAMAROSAN

Támogatóink

 

GAMMA DIGITAL KFT.

A 100%-ban magyar tulajdonú Gamma Digital Kft egy dinamikusan fejlődő mérnök vállalkozás az ipari automatizálás, a rendszerintegráció és az intralogisztika területén. Több mint 150 főből, többségében villamosmérnökből álló csapatunk fővállalkozóként vállalja komplex anyagmozgató és raktározási rendszerek tervezését, kivitelezését és rendszerfelügyeletét 7/24-ben.

Referenciáink között megtalálhatók automata magasraktárak, vezető nélküli targonca (AGV) flották, szortírozó és komissiózó rendszerek, palettázó és célgépkiszolgáló robotcellák, mobil raktári robotok. Saját fejlesztésű SCADA-rendszer, továbbá moduláris MFCM, WMS és MES rendszer áll partnereink rendelkezésére.

Elégedett partnereink megtalálhatók többek között az autóipar, az élelmiszeripar, a gyógyszer- és vegyipar területén Magyarországon és szerte Európában. Iparág-specifikus igényeket (pl. GAMP, GxP, FDA, Integra, stb.) is ki tudunk szolgálni.

További információk: http://www.gammadigital.hu/

ROBOTCENTER INNOVATIONS ZRT. – Intralogisztika Autonóm Robotokkal

Az Autonóm Mobil Robotok (AMR) integrálását 6 éve elsőként kezdtük el Magyarországon.
Felhasználva 35 éves automatizálási és célgépépítési tapasztalatainkat komplett megoldásokat kínálunk fröccsöntő-, forgácsoló-, és szerelő üzemek teljes anyagáramlásának, belső logisztikai feladatainak robotizálásához. Szinte minden feladatra ajánlunk megoldást: pl. raklapok, paletták, ládák, dobozok, kézi kocsik mozgatásához. Az általunk képviselt AMR-ek teherbírása akár 2000 kg ; emelési magassága 4m is lehet. Megoldjuk az ERP és WMS rendszerekbe történő integrálást, és legyártjuk a kiegészítő berendezéseket: görgő-pályákkal, kamerás rendszereket, Picking robotokat is.
Új termékünk a Takarító Robot, amelyek az üzemfenntartás hatékonyságát növelik. 24 órás szervizzel , csere robotokkal állunk vevőink rendelkezésére.

További információk: http://www.robotcenter.hu/

 

VODAFONE MAGYARORSZÁG

A Vodafone Magyarország integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások, vezetékes és IoT megoldások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók.
A Vodafone a világ egyik legjelentősebb szolgáltatója az IoT területén, több mint 142 millió eszközt és platformot kapcsol össze. Szakértőink a teljes IoT-fejlesztés folyamatában Ön mellett állnak, az ötlettől a megfelelő partner bevonásán keresztül a személyre szabott kész rendszer integrálásáig. Partnereinkkel iparág-specifikus IoT-megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével vállalata hatékonyabban szolgálhatja ki ügyfeleit. Üzleti törekvéseit speciális 5G privát hálózatunkkal tudjuk támogatni, amely teret nyit például robotikai és automatizációs megoldásoknak.

További információk: https://www.vodafone.hu/kozep-nagyvallalatok

QLM LOGISTICS SOLUTIONS KFT.

Egy optimálisan megtervezett és felépített raktár a vállalkozás jövőjének kulcsa: megalapozza a biztonságos működést és teret ad a fejlődésnek.
Javaslatainkat és kifejlesztett megoldásainkat ügyfeleink igényeire szabjuk, és együttműködéseink során teljeskörűen támogatjuk a tervezéstől a kivitelezésen, automatizáláson, szoftveres megoldáson és rendszerintegráción át az üzemeltetésig. Csapatunk megbízható, átgondolt, hosszú távon működőképes megoldásokat kínál. Gyakorlatias raktármérnökeinknek, logisztikai szakértőinknek és raktár-informatikai tervezőinknek köszönhetően partnereink biztosak lehetnek benne, hogy olyan átgondolt működést dolgozunk ki számukra, ami költséghatékony, és hosszútávon jelentős versenyelőnyt eredményez.

 

További információk: https://qlm.hu/

Bito Raktártechnika Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: https://www.bito.com/hu-hu/

JUNGHEINRICH HUNGÁRIA KFT.

A Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, önvezető járművek és szolgáltatások széles választékával a vállalat átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A Jungheinrich targoncái és megoldásai minden iparágban megtalálhatók, a kisvállalkozásoktól kezdve a komplex raktártechnikai megoldásokat megvalósító nagyvállalatokig.

További információk: www.jungheinrich.hu

ZENIT LOGISZTIKAI ESZKÖZÖK KERESKEDŐHÁZA KFT.

A ZENIT Kft. magyar tulajdonban lévő, tradicionális családi vállalkozás, a jogelőd cégünket 1991 évben alapítottuk, így már több, mint 30 éve vagyunk jelen a piacon. Sok minden változott az elmúlt pár évben: a ZENIT Kft. termékportfóliója letisztult, a kínálatot több csoportra bontottuk. A hagyományos statikus raktárberendezések területén megerősítettük a beszállítói kapcsolatainkat, új partnerekkel építettünk ki hosszú távú eredményes kapcsolatot. Ennek köszönhetően ez a terület jelentős növekedést hozott. A folyamatautomatizálási üzletágunk is ugrásszerű növekedést mutatott. Feldolgozva a piaci igényeket, ezen üzletág egyedi rendszerek kivitelezésével és a saját berendezéseink tervezésével, gyártásával, valamint kivitelezésével a piacon egy új irányt kíván bevezetni.

További információk: http://www.zenitkft.hu/

GHIBLI KFT.

Az 1996 óta a piacon jelen lévő Ghibli cégcsoportnál az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mára az iparágban meghatározó vállalatként nyújtunk komplex logisztikai szolgáltatást ügyfeleinknek. Jelmondatunk: Áruja nálunk gondos kezekben van. Mindezt több mint 25 éves tapasztalatunk, több mint 210 magasan képzett munkatársunk és 99,7 százalékos minősített szolgáltatási arányunk miatt garantáljuk ügyfeleink számára.

További információk: https://ghibli.hu/

CONDUCTIVE KFT.

Cégünk, a Conductive Kft. két évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat.

További információk: www.conductive.hu

AI-ROBOTICS KFT.

Az iparág hazai piacvezetőjeként az AI Robotics csapata a mesterséges intelligencia használatán alapuló robotikai megoldások értékesítésével, telepítésével és szervízelésével foglalkozik. A Geek+ Robotics, Gouzi Robotics és Gaussian Robotics kizárólagos magyarországi partnereként jövőbe mutató és innovatív raktárlogisztikai megoldásokkal, valamint gazdaságos és időtálló takarító-, és fertőtlenítőrobotokkal válaszolunk a piac sürgető kihívásaira. Cégünk partnerei számára hatékonyságnövelő ipar 4.0 fejlesztéseket kínál, melyeket igényre szabva, egyéni finanszírozási konstrukciókkal készítünk elő és valósítunk meg

További információk: ai-robotics.hu

GLABs

A GLABs szoftvercsaláddal olyan logisztikai megoldásokat kínálunk a gyártó és raktározó cégek számára, amellyel teljeskörűen kezelhetik a telephelyen felmerülő összes szállítmányozási és rakodási feladatot.
Megoldásaink között szerepel
– az Online Időkapu, ami a rakodási erőforrások kezelésével, szabad rakodási kapacitás alapján biztosítja időkapu foglalását a partnerek számára.
– a Yard Management, amivel kezelhető a telephely teljes tehergépjármű forgalma és rakodási feladata. Kezeli az érkeztetést, a rámpára hívást, segíti a be- és kiléptetést, rögzíti a járművek helyzetét, követi a rakodási állapotokat és naplózza azok időráfordítását.
– a Transport Management, amivel átláthatóan kezelhetők a szállítások a szállítási igénytől a végrehajtásig.
– a Raktári Konzol szoftver, amivel a raktári dolgozók digitális eszközökön, teljesen papírmentesen kezelhetik az előkészítési és rakodási feladatokat.
A GLABs-nél mindig a fejlődést tartjuk szem előtt, megoldásainkat folyamatosan fejlesztjük, valamint az ügyfeleink és a piaci szektor igényeire szabjuk. Célunk, hogy alkalmazásunk innovatív megoldásaival üzletileg és gazdaságilag is realizálható előnyöket nyújtsunk gyártó cégek, logisztikai szolgáltatók és az ellátási lánc többi szereplője számára.

További információk: https://glabs.me/

GITA APP

Szeretné a munkavégzés helyén digitalizálni a keletkezett dokumentumait? Csökkentené vállalata adminisztrációs terheit? Szeretné valós időben követni kollégái munkáját? Azonnal észlelné és kezelné a felmerülő problémákat? Növelné a munkavégzés hatékonyságát?

  • Online dokumentumkezelés és továbbítás
  • Feladatmanagement és valós idejű monitoring
  • Egyszerű és hatékony vállalatirányítás

További információk: https://gitaapp.eu/

LEASEPLAN HUNGARIA ZRT.

A LeasePlan 1,9 millió autót üzemeltet 32 országban. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező vállalat küldetése, hogy ügyfelei számára legmagasabb szintű, jövőálló flottaszolgáltatásokat nyújtson és rugalmasan biztosítson számukra bármilyen autót, bármikor és bárhol. Ezáltal az ügyfelek a saját tevékenységük fejlesztésére koncentrálhatnak.
A LeasePlan két jelentős és bővülő piacon tölt be vezető szerepet: a LeasePlan üzletág keretében új autókat ad bérbe hosszú távra (3-5 év) teljeskörű szolgáltatással, CarNext by LeasePlan üzletágával pedig a prémium minőségű, három-négyéves használt autók piacán biztosít vételi és hosszútávú (2-3 év) bérleti lehetőséget teljeskörű szolgáltatással. A vállalat lízingtevékenysége a gépjárművek teljes életciklusára kiterjed a vásárlástól a finanszírozáson és a teljes körű üzemeltetésen át egészen az eladásig. A CarNext by LeasePlan a legmegbízhatóbb használt autók Európát lefedő digitális piactere, melynek segítségével bárki bármikor és bárhol könnyedén juthat a LeasePlan és partnerei flottáiból származó használt autókhoz.
Az utóbbi évek nehezedő piaci körülményeire, főként a hosszú szállítási időkre reagálva a vállalat rugalmasan lízingelhető, saját raktárról elérhető autókat is elérhetővé tesz, illetve több mint 700 autóból álló bérautó flottáját is megnyitotta külső érdeklődők számára is, ahol 1-24 hónapra kínál rövid- és középtávú projektekhez bérleti megoldást.
Az 1994-ben alapított LeasePlan Hungária Zrt. a LeasePlan Corporation NV csoport tagja, és Magyarországon a flottaüzemeltetés vezető szakértője.

További információk: https://www.leaseplan.com/hu-hu/

BUD Cargo City

A BUD Cargo City a légi teheráru-szállítási iparág számára professzionális környezetet és versenyképességet, a Budapest Airport és a magyar gazdaság számára pedig regionális iparági vezető szerepet jelenthet. A 21 200 négyzetméteres raktárcsarnokból és irodai részből, valamint egy 11 650 négyzetméteres speditőrépületből álló légiáru-kezelő komplexum a cargo forgalom minden eddiginél hatékonyabb kiszolgálását teszi lehetővé, azáltal, hogy egy időben, egy helyen biztosítja a piaci szereplők együttműködését. A logisztikai központ üzembe helyezésével a repülőtér cargo kapacitása évi 250.000 tonnára emelkedett, a Budapest Airport 2021-ben pedig megkezdi a létesítmény második fázisának előkészítését. A BUD Cargo City biztos pontot jelent az import és export légiáru számára; a Budapest Airport célja, hogy a légikikötő Kelet-Közép Európa cargo kapujává váljon.

 

További információk: https://bud.hu/cargo

HD30 Global Kft.

Nyomdai kivitelezés határidőre, elképzelésed szerint, érthető segítséggel?
„Hisszük, hogy egy nyomdának nem csak az a dolga, hogy gyártson, hanem felelőssége, hogy az ügyfél céljait elérő anyagot készítsen. Ezért mi mindent átnézünk, leellenőrzünk, javítunk és ha létezik, hatékonyabb megoldásokat kínálunk fel választásra.” – Honti Dániel – ügyvezető

 

További információk: https://hdhonti.hu

Masszázsfotel.hu Kft.

A budapesti székhelyű Masszázsfotel.hu Kft. szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek, hiszen már több mint 18 éve foglalkoznak masszázsfotelekkel. A vásárlóink számára mindig megtaláljuk a legjobb megoldást, hiszen díjmentes személyes konzultációval és a termékek kipróbálásával várunk minden, tartós testi és lelki feltöltődésre vágyó érdeklődőt. Bemutatótermünkben többféle kategóriájú és funkciójú masszázsfotel közül segítünk megtalálni azt, amelyik Önhöz, igényeihez és otthonához a leginkább illik. Bízza szakemberekre magát!

 

További információk: https://masszazsfotel.hu/

TIMOCOM GmbH

Mint minden sikertörténet, ez is egy hiányzó szolgáltatás pótlásával kezdődött. 1997 áprilisában a szállítmányozó Jens Thiermann egy Európa-szerte használható platformot keresett a fuvarmegbízásainak. De amiket talált, azok nem feleltek meg az elvárásainak. Végül elhatározta: Ezt megcsinálom saját magamnak! Így alapította meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t és minden hétvégéjén és szabadidejében a fuvar és raktárbörze fejlesztésén dolgozott.

 

További információk: https://timocom.hu

CHEP Magyarország Kft.

A közösségi gazdaság úttörőjeként a CHEP a világ egyik legfenntarthatóbb logisztikai vállalkozását hozta létre raklapjainak megosztásával és újrafelhasználásával. A modell a „pooling” néven lett ismert. A CHEP célja, hogy pozitív hatást gyakoroljon a bolygónkra és a társadalomra valamint hogy élenjáró szerepet töltsön be a megújító ellátási láncokban. További információért a Brambles Groupról kérem látogasson a www.brambles.com weboldalra.

 

További információk: https://chep.com

CTP Management Hungary Kft.

A CTP-nél nem csak épületeket építünk, hanem a jövő fenntartható üzleti ökoszisztémáit is. Ipari és logisztikai parkjaink csúcstechnológiával rendelkeznek, teljes körű szolgáltatást nyújtanak, díjnyertesek és beköltözésre készek.
Az elmúlt 22 év során nagy gyakorlatra tettünk szert üzleti parkok tervezésében, építésében és fenntartásában.

 

További információk: https://www.ctp.eu/hu

TANÁCSADÁS.ONLINE

A tanácsadás.online által nyújtott szolgáltatások két fő területre fókuszálnak: sikerre és eredményre optimalizálják a marketinget, eszközöket adnak a vezetők kezébe, hogyan váljanak inspiratívvá és miként hozzanak ki többet a beosztottakból.
Portfóliónk részét képezi a honlapok létrehozása/megújítása és ezáltal az online jelenlét erősítése, a tartalommarketing, a seo optimalizálása, a social media és google kampányok menedzsmentje, a grafikai munkák támogatása és a marketing tanácsadás.
Ha szakmai személyiségét fejlesztené vagy szeretné jobban inspirálni kollégáit, hogy a tőlük telhető legjobbat nyújtsák, erősítené a cégen belüli egyéni felelősségvállalást, arra számos megoldást tudunk nyújtani. Szolgáltatásaink: szupervízió – szakmai személyiség fejlesztés, vezetői és egészségfejlesztő coaching, coach típusú vezetés tréning, outdoor tréning, teamcoaching.

További információk: https://tanacsadas.online/

Aeriu

Költséghatékony és jelentősen automatizálható készletkezelési megoldásokat kínál egy három éve indult, dinamikusan fejlődő magyar startup, amely megalapítása óta a világ számos szakmai fórumán mutatkozott be nagy sikerrel. Az Aeriu által fejlesztett szoftver a logisztikai iparág új kihívásaira ad 21. századi választ a dróntechnológia felhasználásával, ráadásul a hagyományos megoldásoknál jóval energiahatékonyabban, gyorsabban és biztonságosabban.

További információk: https://aeriu.co/ 

Blue Colibri International Kft.

A Blue Colibri intézményi és vállalati online platform belső kommunikációs, HR adminisztrációs és edukációs folyamatok digitalizálásában támogatja a munkavállalók mindennapjait.
A multiplatform rendszer elérhető desktopról (intranetként) és mobilról (native appkét) is. Egyszerre képes a számítógéppel és email címmel rendelkező szellemi munkakörben dolgozó és a non-desk/kékgalléros munkavállalók hatékony, célzott és mérhető elérésére.

További információk: https://www.bluecolibriapp.com/

SSI Schäfer Csoport

Az SSI Schäfer Csoport a világ vezető moduláris raktár és logisztikai megoldás szállítója. Az SSI Schäfer raktárak, ipari létesítmények, műhelyek és irodák számára tervez, fejleszt és épít különféle rendszereket. A vállalkozás portfóliója magában foglalja a raktározás, továbbítás, komissiózás manuális és automatizált megoldásait, továbbá hulladékkezelési és újrahasznosítási technológiákat. A fentieken túl az SSI Schäfer moduláris, rendszeresen frissített, vállalkozáson belüli anyagáramlási szoftverek vezető szállítója. Az SSI Schäfer széleskörű termékpalettája magában foglalja a saját WAMAS® és SAP termékeket, zökkenőmentes támogatást biztosít minden raktári és anyagáramlás menedzsment folyamat tekintetében. Az SSI Schäfer Systems International Kft. 1994-óta képviseli Magyarországon az SSI Schäfer cégcsoportot.

További információk: https://www.ssi-schaefer.com/hu-hu/

Jármű Kontroll Magyarország Kft.

A Magyar tulajdonban működő Jármű Kontroll Magyarország Kft. évek óta a nyomkövetéssel foglalkozó piac meghatározó tagja. A flottakövetést, jármű-vagyonvédelmet és útdíj szolgáltatást kínáló cégünk büszke arra, hogy partnereink igényei és kérései mindig meghallgatásra és megoldásra találtak. Hisszük azt, hogy kollégáinkkal karöltve, így haladhatunk előre biztos lépésekkel. Erre törekszünk legfiatalabb szolgáltatásunkkal is, mellyel a teljes körű járműbérlés területén nyitottunk új fejezetet szakmai életünkben.

További információk: https://www.jarkon.hu/hu

Delta-Truck Kft.

A hazai haszonjárműpiac egyik vezető járműkereskedőjeként cégünk már több mint 30 éve foglalkozik haszongépjárművek forgalmazásával. Ezalatt az idő alatt arra törekedtünk, hogy minél szélesebb szolgáltatás- illetve termékpalettával és minél magasabb színvonalon elégíthessük ki hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit. Az új és használt haszongépjárművek (1,5 – 40 tonna) és félpótkocsik, illetve a FORD TRUCKS termékeinek értékesítése mellett rövid és hosszú távú bérlési lehetőséget is biztosítunk cégcsoportunkhoz tartozó VIARENT Kft.-n keresztül, valamint számos eladás utáni szolgáltatással is várjuk partnereinket. Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink színvonala minden területen megfeleljen partnereink elvárásainak. Ezt garantálja az általunk alkalmazott ISO 9001:2015-ös minőségügyi tanúsítvány is.

További információk: https://www.deltatruck.hu

Redilog Kft.

Vállaljuk különleges igényű hűtött áruk, gyógyászati készítmények, gyógyszerek szállítását.”
Közös célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk minden partnerünk számára és a lehető legrövidebb idő alatt eljuttassuk a megrendelt termékeket, legyen az gyógyszer vagy más, hűtést igénylő áru.

További információk: https://redilog.hu/

Magyar Logisztikai Egyesület

A Magyar Logisztikai Egyesület, mint nonprofit, önkéntes alapon álló civil szervezet küldetése a logisztika társadalmasítása. Tevékenysége elsősorban arra irányul, hogy biztosítsa logisztikai területen az ország versenyképességének és fenntartható fejlődésének erősítését az új ismereteken és azok alkalmazásán alapuló tudásbázis létrehozásával és annak széles körű megosztásával. Tevékenységével támogatja a logisztikai tárgyú szakmai tanácskozások megszervezését és lebonyolítását, a felnőttoktatás, a bel- és külföldi tapasztalatcserét és a publikációk kölcsönös cseréjét és megjelentetését. Az egyesület részt vesz a civil logisztikai érdekképviseleti tevékenységben, a logisztikai döntéseket érintő széleskörű társadalmi egyeztetések megalapozásában. Tevékenysége révén, támogatja az ellátási-, termelési- és áruelosztási folyamatok átfogó szervezését, ezzel elősegítve elsősorban a kis és közepes méretű vállalkozásoknál a minél nagyobb gazdasági eredmény elérését. Fenti célok elérésének érdekében elősegíti és koordinálja a műszaki, közgazdasági, informatikai és más, a logisztikát művelő szakemberek hatékony hazai és nemzetközi együttműködését.

További információk: www.mle.hu

Kvalikon Kft.

A Kvalikon Kft. immár 25 éve segíti a felsővezetés munkáját folyamatfejlesztés, lean bevezetés, vezetői kompetencia fejlesztés és minőségmenedzsment rendszerek bevezetése területein. Minősített tanácsadó és képzőként támogatjuk a gyártó és szolgáltató vállalatokat egyaránt.
Partnereink között megtalálhatók autóipari, gyógyszer- és vegyipari, élelmiszeripari, pénzügyi, elektronikai vállalatok is. Célul tűztük ki a hatékony nyugati menedzsment módszerek hazai gyakorlatba való átültetését, a vezetés munkájának a módszertani támogatását és a vállalati dolgozók képességeinek fejlesztését. Működésünk alapelve a vevőközpontúság, amelyet az ügyfeleink gyakorlatában is szeretnénk követendő elvként megerősíteni.

További információk: www.kvalikon.hu 

PRODENGINEER MÉDIA LAPKIADÓ KFT.

A ProdEngineer egy modern mérnöki szaklap, mely átfogó és teljes körű képet ad a műszaki fejlesztésekről, piaci újdonságokról, számos innovatív mérnöki megoldásról.

Az írott sajtó lehetőségein túlmutatva, vele párhuzamosan, bevezetésre kerültek online kiadásaink, amelyek számos új tartalmi elemmel segítik Partnereink és az ő ügyfeleiknek a közös együttműködését.

Mérnöki szaklapjaink privilégiuma, hogy a nálunk megjelenő esettanulmányokkal, szakmai anyagokkal, podcasting bemutatásával hozzájárulhatunk Olvasóink szakmai ismeretanyagainak bővítéséhez.

További információk: https://prodengineer.eu/

PROFESSIONAL PUBLISHING HUNGARY KFT. 

A GyártásTrend havonta, illetve online megjelenő gyártástechnológiai magazin, amely első kézből tájékoztat a legfrissebb hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről. Lapunkban szakértők írásai olvashatók, akik értő elemzői az egyes iparágakban végbemenő technológiai-gazdasági folyamatoknak. Magazinunk hónapról hónapra és napról napra iparági háttérelemzésekkel, konkrét vállalati esettanulmányok ismertetésével segít eligazodni az egyes ágazatok műszaki-technológiai fejlesztési trendjeiben, a nemzetközi iparági tendenciák Magyarországon várható beruházási, gazdasági és technikai hatásaiban.

További információk: www.gyartastrend.hu

CARGO KÖZLEKEDÉSI KFT.

Piacvezető kiadónk, a CARGO Közlekedési Kft. a fuvarozás, a szállítmányozás, a közösségi közlekedés, a közlekedési infrastruktúrák, a közlekedéstechnika és a közlekedéspolitika témakörében készít szaklapokat, szervez konferenciákat. Több mint 20 éves tapasztalattal elsődleges célunk, hogy szaklapjaink és rendezvényeink a piacon felmerülő minden igényt kielégítsék, hozzáadott értéket és információt nyújtva partnereinknek, egyre szélesebb megbízói körben.

További információk: http://www.kozlekedesvilag.hu/

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/