Támogatóink

 

 

Gamma Digital Kft.

A Gamma Digital Kft. mintegy 130 főt foglalkoztató, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás, a budapesti székhely mellett országszerte 4 telephellyel. Cégünk a legmagasabb szintű ipari automatizálással és rendszerintegrációval foglalkozik. Már több tucat automatizált raktári és logisztikai rendszer tervezésében, telepítésében vagy modernizációjában vettünk részt itthon és Európa-szerte.
Szoftverfejlesztő mérnökeink, projektvezetőink, programozóink, villamosmérnökeink itthon és a világ számos pontján bizonyították szakmai felkészültségüket és rátermettségüket.

További információk: http://www.gammadigital.hu/

 

Vodafone Magyarország

A Vodafone Csoport a világ egyik vezető telekommunikációs szolgáltatójaként széleskörű szolgáltatásokat nyújt, beleértve hang-, üzenet-, adat- és vezetékes kommunikációt. A Vodafone Csoport 25 országban van jelen mobilszolgáltatásaival, és további 44-ben rendelkezik partnerhálózattal, valamint 19 piacon kínál vezetékes szolgáltatásokat. 2018. december 31-i állapot szerint a Vodafone Csoport 700 millió mobil-, illetve 21 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyféllel rendelkezik, beleértve Indiát, illetve a Vodafone vegyesvállalatainak és társvállalatainak összes ügyfelét is.
A Vodafone Magyarország Zrt. 1999. november 30-án kezdte meg magyarországi működését. A Vodafone Magyarország integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók.

További információk: https://www.vodafone.hu/magyar

 

VONALKÓD RENDSZERHÁZ Kft.

A Vonalkód Rendszerház Kft. több mint 25 éves múltra tekint vissza a magyarországi automatikus azonosítási piacon, így a szakterület egyik legrégebbi és legelismertebb vállalkozásának tekinthető.

A cég fő tevékenysége elsősorban az automatikus azonosításon alapuló megoldásokhoz kapcsolódik, legyen szó akár logisztikai folyamatok optimalizálásáról, gyártáskövetésről, tárgyi eszköz- és anyagleltározásról, egyedi rendszerek fejlesztéséről, kellékanyag kereskedelemről, bérnyomtatásról, szerviz tevékenységről vagy különféle kereskedelemtechnikai megoldásokról. Számos neves és elismert, magas minőséget nyújtó gyártóval (Honeywell, Datalogic, Microscan, Datamax, CipherLab, Axiohm, Godex, SOTI ) ápolunk kiemelt kereskedelmi kapcsolatot.

Partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy kedvező és megbízható ajánlatokkal tudjunk a legkülönfélébb eszközigényekre reagálni, garanciális szolgáltatásokat nyújtani.

További információk: http://www.vonalkod.hu/

 

BITO RAKTÁRTECHNIKA Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: http://int.bito.com/

 

 

AMEROPA NYELVISKOLA

Több mint 25 éve folytatunk hatékony és megbízható nyelvi tréningeket partnereink számára.

Célunk, hogy az Ön igényeire szabott nyelvoktatással segítséget nyújtsunk vállalata üzleti kommunikációjához. Egyéni és kiscsoportos tanfolyamaink az általános nyelvi kurzustól az üzleti nyelvi tréningen át a speciális kurzusokig terjednek.

  • Több mint 10 választható nyelv
  • Teljes körű partnertámogatás
  • Gondosan kiválasztott, felkészült nyelvtanárok
  • Hatékony nyelvoktatási módszerek, modern tananyag
  • Mindenre kiterjedő adminisztráció
  • Minőségbiztosítás

További információk: https://hu-hu.facebook.com/pages/category/Language-School/Ameropa-165582510122125/

 

GHIBLI Kft.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: http://ghibli.hu/index.php?menu=kezdolap

 

LOGI-STORE Kft.

Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató.

Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során „mindent egy kézből” kaphatnak, vagyis – vállalva az ezzel járó felelősséget – a helyszíni felméréstől a logisztikai tervezésen át a rendszer használatra kész átadásáig minden részfeladatot mi végzünk.

Örömmel beépítjük a Logi-Store megoldásokat az Ön életébe is!

További információk: http://www.logi-store.hu/

 

 

IDATA Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállakozás 2005-ben alakult és a 2016-ös árbevételük elérte a 1.3 Milliárd Ft.Az iData Kft. terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, melyet több mint 2600 cég mintegy 28 ezer gépjárművében használnak.

A folyamatos és stabil növekedés, többek között az ügyfélközpontú és prémium minőségű termékfejlesztésnek, illetve a magasan képzett mérnök és fejlesztőcsapat munkájának  köszönhető ,​ mely az iData Kft. 12 éves sikertörténetének az alapja.

A céget és termékeit nem csak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: https://www.itrack.hu/

 

TRANS.EU

A TRANS.EU mindössze néhány év alatt felzárkózott a fuvarozás ágazatbeli informatikai szolgáltatások terén piacvezető európai cégek közé.

A Trans.eu rendszer egy platform, mely összeköti a fuvarszervezőket a fuvarozókkal és a gyártó cégekkel. Az innovatív megoldások lehetővé teszik a megbízások gyorsan történő kezelését és a megbízható üzleti partnerekhez való hozzáférést.

További információk: http://www.trans.eu/hu/

 

Vanessia Kft.

A Vanessia Kft. magas szintű szaktudással és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Csapatunk jelenleg 35 főállású és 8 külsős, felkészült pályázatíróból és projektmenedzserből áll. Minden munkatársunk rendelkezik felsőfokú végzettséggel.

Szakembereink döntő része közgazdász, de mérnök, jogász, vidékfejlesztési, turisztikai és államigazgatási szakemberek is tevékenykednek csapatunkban, így a sikeres pályázatok elkészítéséhez szükséges minden kompetenciával rendelkezünk.
Vezetőségünk és tulajdonosaink sok éves tapasztalattal és elhivatottsággal végzik munkájukat, és vezetik tanácsadó cégünket az ország három városában, Budapesten, Pécsett és Debrecenben. Magasan képzett, és nagy szakértelemmel bíró kollégáink nap, mint nap azért dolgoznak, hogy ügyfeleink számára cégünk a lehető legmagasabb szintű pénzügyi és pályázati megoldásokat tudja nyújtani, ezzel járulva hozzá partnereink sikereihez.

További információk: https://vanessia.hu/

 

Timocom

Mint minden sikertörténet, ez is egy hiányzó szolgáltatás pótlásával kezdődött. 1997 áprilisában a szállítmányozó Jens Thiermann egy Európa-szerte használható platformot keresett a fuvarmegbízásainak.
De amiket talált, azok nem feleltek meg az elvárásainak. Végül elhatározta: Ezt megcsinálom saját magamnak! Így alapította meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t és minden hétvégéjén és szabadidejében a fuvar és raktárbörze fejlesztésén dolgozott.

További információk: https://www.timocom.hu/

 

HD-Honti Nyomda

Grafikai tervezés/egyedi termékek/nyomtatás/korrektúra/arculattervezés/nyomdai előkészítés/webes megoldások

Konferenciánk kizárólagos nyomdaipari partnere.

További információk: http://hdhonti.hu/

 

European Pallet Association e.V.

A globális gazdasági változások mindig új kihívások elé állítják a logisztikai szakmát. Az automatizált anyagáramlásnak és az áruk globális cseréjének köszönhetően az EPAL raklapoknak is egyre magasabb követelményeknek kell megfelelniük, ami maga után von egy szigorúbb minőségellenőrzést is.
Az EPAL világszerte garantálja az EPAL-raklapok legmagasabb minőségi színvonalát
EPAL (Európai Raklap Egyesület) 1991-ben alakult, hogy az Európai Vasutakkal együttműködve Európa szerte garantálja az EURO raklapok megfelelő minőségbiztosítási és ellenőrzési szabványrendszerét.

További információk: https://hu.epal-pallets.org/

 

Conductive Kft.

Cégünk, a Conductive Kft. másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat.
A cég 1998-ban alakult és a mai napig 100%-ban magyar tulajdonú. 2003 óta foglalkozunk saját tervezésű logisztikai termékek gyártásával és értékesítésével.

További információk: http://www.conductive.hu/

 

Momentin

Kezdetben a logisztikai rendszertervezéssel, és folyamatfejlesztéssel foglalkoztunk, így kerültünk kapcsolatba a leltári folyamatokkal. Az általában évente egyszer megszervezendő teljes körű leltár a kereskedelmi cégek életének egyik legnagyobb projektje, aminek lebonyolításában és folyamfejlesztésében Magyarországon az évek alatt egyedülálló kompetencia halmozódott fel cégünknél.
Ezen sokéves tapasztalatoknak köszönhetően egy leltári projektsorozatunk során egyik évről a másikra 24%-kal kevesebb munkaórával tudtunk megoldani ugyanannyi áruház, hozzávetőlegesen azonos készletszintjének leltározását azonos technológiai feltételek mellett.

További információk: https://www.momentin.hu/fooldal