HAMAROSAN

Támogatóink

ROBOTCENTER INNOVATIONS ZRT.

A Robotcenter Innovations Zrt-nél Intralogisztikai kihívásokra adunk mobil robotikai és automatizálási megoldásokat. Mint például alapanyagok, félkész, vagy kész termékek gyáron belüli, kommissiózási vagy raktározási mozgatására; dobozok, ládák, raklapok, kalodák vagy más egyedi rakományok 50kg-tól 2t-ig történő manipulálásáral, akár padló szinten, akár 5m magasságig. Széles robotikai termék portfóliónk az applikációk nagy spektrumát fedik le. Komplett rendszereinket kiegészítjük kiszolgáló robotokkal, mint bel- vagy kültéri takarító robotok.

További információk: www.robotcenter.hu

 

VODAFONE MAGYARORSZÁG

A Vodafone Magyarország Zrt. a 4iG csoport tagja, Magyarország 2. legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója.

Portfoliónkban a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások, vezetékes és IoT megoldások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatóak.

Célunk, hogy IoT és 5G hálózati megoldásaink utat nyissanak a robotika, a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett valóság használatához, mellyel jövőtállóvá alakíthatja vállalatát.

Támogatjuk partnereinket a digitális technológiák bevezetésében és az innovációban. IoT megoldásainkkal hozzásegítjük az újító ügyfeleinket, hogy lefaragják költségeiket, csökkentsék a kockázatokat, magasabb minőséget nyújtsanak. Az 5G technológiával a vállalatok megvalósíthatják digitalizációs törekvéseiket, új szintre emelhetik a hatékonyságukat.

További információk: https://www.vodafone.hu/kozep-nagyvallalatok

euJobs HR-Group

Az euJobs HR-Group (korábban euCSOPORT) minden munkaképes és dolgozni akaró korosztálynak munkát biztosít 16 éves kortól 99 éves korig. A 2004-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoporthoz tartozik egyebek mellett a diákokat foglalkoztató euDiákok Iskolaszövetkezet, a felnőtteket kölcsönző és közvetítő euJobs Kft., továbbá a nyugdíjasokat foglalkoztató Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet. Minősített kölcsönbeadó szervezetként immáron a Fülöp-szigetekről, Kirgizisztánból, Vietnámból és Kazahsztánból biztosítanak nagy volumenben munkaerőt akár az Ön cégének is!

További információk: https://eujobshrgroup.hu/

Bito Raktártechnika Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: https://www.bito.com/hu-hu/

Silent Signal Kft.

A Silent Signal Kft. IT biztonsági tanácsadó cég, amely etikus hackelés és információbiztonsági üzletágával teljeskörűen szolgálja ki ügyfeleit.

Információbiztonsági tanácsadás üzletáguk tevékenységei közül a szervezet folyamatainak, adatvagyon-elemeinek hatékony feltárását, a biztonsági kockázatok tudatos elemzését és kockázatarányos védelmi intézkedések tervezését, a külső követelményeknek (például jogszabályoknak, szabványoknak) való megfelelés támogatását, üzletfolytonosság-menedzsment szolgáltatásokat, valamint a felhasználók biztonságtudatosságának mérését és fejlesztését emelnénk ki. A vállalat saját fejlesztésű szoftveres támogató megoldásai közé tartozik a SIREN nevű compliance, kockázat- és üzletfolytonosság-menedzsment támogató rendszer, valamint biztonságtudatossági fejlesztések terén az Awareness Game online játék, sőt még egy információbiztonsági klasszikus társasjáték is.

További információk: https://silentsignal.hu

Advanced Robotics Zrt.

Az Advanced Robotics Zrt. egy intralogisztikai robotintegrátor, amely egyedülálló és intelligens logisztikai megoldásokat nyújt a hazai és a regionális piacon. Ügyfeleinknek a legkorszerűbb robotika, illetve mesterséges intelligencia technológiákat biztosítjuk, szolgáltatásainkat raktári és gyári logisztikai műveletek megoldására fejlesztjük. Célunk egy teljesen automatizált és intelligens ellátási lánc létrehozása, melyet egyedi igényekre szabunk. Kizárólag a probléma megoldására koncentrálunk, tervezünk, kivitelezünk és üzemeltetünk. A legnagyobb és legmegbízhatóbb nemzetközi partnerekkel dolgozunk.

További információk: https://www.advancedrobotics.hu

JUNGHEINRICH HUNGÁRIA KFT.

A Jungheinrich a világ egyik vezető vállalata az üzemen belüli logisztika területén. A 30 éves múltra visszatekintő Jungheinrich Hungária Kft. piacvezető Magyarországon, felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, raktári állványrendszerek, mobil robotok és szolgáltatások széles választékával a vállalat átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből. A Jungheinrich targoncái és megoldásai minden iparágban megtalálhatók, a kisvállalkozásoktól kezdve a komplex raktártechnikai megoldásokat megvalósító nagyvállalatokig.

További információ: www.jungheinrich.hu

GHIBLI CÉGCSOPORT

Komplex logisztikai megoldások több mint 25 éves tapasztalattal. Áruját a világ bármely részére optimális feltételekkel szállítjuk el. Megbízóink között megtalálhatóak az autóipar, az elektronika, az FMCG és a vegyipar meghatározó vállalatai. Többek között autóipari, JIT beszállítóként kiemelten fontos számunkra, hogy időben és magas színvonal mellett érjenek célba megbízóink árui. Raktári megbízóinknak egyedi ügyféligényekre szabott tárolási megoldásokat és értéknövelő szolgáltatásokat biztosítunk 100 000 m2-en.

További információk: https://ghibli.hu/

MARSO KFT. – WEBFLEET

A Marso Kft. bővítette mobilitási tevékenységét Európa első számú telematikai rendszerével a Webfleet flottamenedzsment megoldásaival.

A Webfleet világszerte több mint 50.000 ügyféllel rendelkezik és több mint 60 országban szolgál ki vállalatokat és azok járművezetőit – ezáltal az iparág legjelentősebb helyi támogatási hálózatát és az ágazatspecifikus, harmadik féltől származó alkalmazások és integrációk legszélesebb skáláját kínálja.

A Webfleet-et iparágtól függetlenül minden vállalkozás használja a járművek teljesítményének javítására, az üzemanyagmegtakarításra, a járművezetők támogatására, a járműpark általános hatékonyságának növelésére és az adminisztrációk idejének automatizált folyamatokkal történő jelentős csökkentésére.

“A Webfleet vállalatnál segítünk ügyfeleinknek, hogy közelebb kerüljenek járművezetőikhez. Mindent, amit teszünk, egyetlen, egyszerű elv vezérel – ha közelebb áll járművezetőihez, mindenki okosabb döntéseket hozhat.”

További információk: https://www.marso.hu

BIGGEORGE Property

A több, mint 20 éves múlttal rendelkező Biggeorge Property, – az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő és befektető vállalat, – 2020-ban, a piaci igényekre reagálva, elindította a logisztikai fejlesztésekért felelős üzletágát, a LogStart, mely az elmúlt évben óriási tempóban haladt fejlesztéseivel, amellett, hogy folyamatosan keresi a fejlesztési lehetőségeket az ország arra alkalmas régióiban.

A LogStarnál kiemelt figyelmet fordítunk épületeink és szolgáltatásaink minőségére. A fenntartható és energiahatékony működést előtérbe helyezve, ’A’ kategóriás logisztikai csarnokokat tervezünk és építünk.

Jelenlegi fejlesztéseink közé tartozik a 4 épületből álló Budapest Városkapu logisztikai fejlesztés a 15. kerületben, a Székesfehér közelében, Szabadbattyán településen épülő LogStar Park Fehérvár, mely 10 logisztikai épületet foglal magában, illetve a Törökbálinton épülő LogStar Park West Gate, ahol egy 8200 m²-es csarnokot fogunk megépíteni.

A Biggeorge Property Nyrt. tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A Biggeorge Property Nyrt. 100%-os tulajdonában álló Biggeorge Alapkezelő Zrt. már mintegy 158 milliárd forint értékű eszközt kezel.

További információk: https://logstar.hu/hu

IBCS HUNGARY Kft.

Az IBCS Hungary Kft. egy nemzetközi cégcsoport tagjaként immár több mint 30 éve jelen van a hazai termékazonosítási és termékkövetési megoldások piacán.

Felgyorsítjuk a raktári működést, kiegészítjük az infrastruktúrát olyan elemekkel, amelyek a termelékenységet, pontosságot, ergonómiát és dolgozói elégedettséget növelik, és ezzel is hozzájárulnak a magasabb ügyfél megelégedettséghez!

Köszönhető mindez annak, hogy olyan innovatív, integrált rendszereket nyújtunk partnereinknek, amelyek lehetővé teszik a termékek útjának követését a termelési- és ellátási láncon keresztül. Legyen szó az azonosításhoz használt kellékanyagoktól kezdve az innovatív hardver és egyedi igényekre szabott szoftveres megoldásokon át egészen a rendszerek minőségi üzemben tartásáig, felügyeletéig – az ügyfeleknek segítünk az élőmunka felhasználás drasztikus csökkentésében, az átláthatóság növelésében, végső soron pedig az üzleti eredmények javításában.

További információk: https://ibcs.hu

TITAN CONTAINERS

Az 1987-ben alakult TITAN Containers mára már 5 márkával és 5 kontinensen kínálja szolgáltatásait konténerek bérbeadásával és értékesítésével.

A konténeralapú tevékenységek piacán kiemelkedően sikeresek vagyunk a hűtő-fagyasztó-, iroda- és szaniterkonténerek, illetve az önkiszolgáló raktárbázisok terén.

Célkitűzésünk továbbra is megrendelőink igényeinek megfelelni és minőségi szolgáltatást nyújtani versenyképes árakon.

További információk: https://titancontainers.com/hu

ek robotics Kft.

Az ek robotics Európa egyik legnagyobb múltú és leginnovatívabb vezető nélküli járműveket (AGV-ket) fejlesztő és gyártó vállalata. Az első saját szállító robotok gyártása 1980-ban indult, ám az alapítók már 1963 óta fejlesztettek AGV-rendszereket. Az ek robotics AGV-flottái minden kontinensen és minden iparágban megtalálhatók, több mint 1.000 helyszínen 10.000-nél is több ek robotics AGV és AMR van üzemben, többek között Magyarországon is. Az ek robotics minden felhasználói igényre egyedi, az adott feladatra szabott megoldást tud nyújtani, így tűnik ki a gyártók és disztribútorok tömegéből. Logónk és mottónk is ezt tükrözi: Infinite colors of transport – vagyis az anyagmozgatás végtelen árnyalata.

További információk: https://www.ek-robotics.com

ECO-TECH VISION KFT. – IVECO

AZ ECO-TECH VISION KFT. AZ IVECO HIVATALOS MÁRKAKÉPVISELETE MAGYARORSZÁGON.

Cégünkben az értékrendünk:

ECOLOGY: Innovatív, a környezettudatos, fenntartható növekedés támogatása modern megoldásokkal.

ECONOMY: Partnereink pénzügyi és szakmai céljainak támogatása.

TECH: A piacon elérhető legmagasabb színvonalat képviselő technológiai eszközök és szolgáltatások képviselete, nyújtása.

VISION: Célunk egy modern vállalkozás felépítése, mely agilisan, a lehető legmagasabb hozzáadott értékkel szolgálja ki Partnereit.

További információk: www.etv-truck.hu

CONDUCTIVE KFT.

Cégünk, a Conductive Kft. két évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat.

További információk: www.conductive.hu

GITA APP

Szeretné a munkavégzés helyén digitalizálni a keletkezett dokumentumait? Csökkentené vállalata adminisztrációs terheit? Szeretné valós időben követni kollégái munkáját? Azonnal észlelné és kezelné a felmerülő problémákat? Növelné a munkavégzés hatékonyságát?

 • Online dokumentumkezelés és továbbítás
 • Feladatmanagement és valós idejű monitoring
 • Egyszerű és hatékony vállalatirányítás

További információk: https://gitaapp.eu/

LEASEPLAN HUNGÁRIA ZRT.

A LeasePlan mintegy 1,9 millió autót üzemeltet 29 országban. A 60 éves tapasztalattal rendelkező vállalat küldetése, hogy ügyfelei számára a legmagasabb szintű, jövőálló flottaszolgáltatásokat nyújtsa és rugalmasan biztosítson számukra bármilyen autót, bárhol és bármikor. Ezáltal az ügyfelek a saját tevékenységük fejlesztésére koncentrálhatnak.

A LeasePlan két jelentős és bővülő piacon tölt be vezető szerepet: új autókat ad bérbe hosszú távra (3-5 év) teljeskörű szolgáltatással, használt autó üzletágával pedig a prémium minőségű, három-négyéves használt autók piacán biztosít vételi és hosszútávú (2-3 év) bérleti lehetőséget teljeskörű szolgáltatással. A vállalat lízingtevékenysége a gépjárművek teljes életciklusára kiterjed a vásárlástól a finanszírozáson és a teljes körű üzemeltetésen át egészen az eladásig. A LeasePlan használtautó-üzletága a legmegbízhatóbb használt autók teljes Európát lefedő digitális piactere, melynek segítségével bárki könnyedén juthat a LeasePlan és partnerei flottáiból származó használt autókhoz.

Az utóbbi évek nehezedő piaci körülményeire reagálva a vállalat rugalmasan lízingelhető, saját raktárról elérhető autókat is elérhetővé tesz, illetve több mint 700 autóból álló bérautó flottáját is megnyitotta külső érdeklődők számára is, ahol 1-24 hónapra kínál rövid- és középtávú projektekhez bérleti megoldást.

 A LeasePlan továbbá elkötelezett az iránt, hogy vezető szerepet töltsön be az elektromos közlekedésre való áttérésben, ezért vállalta, hogy 2030-ra teljes flottájában nullára csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

Az 1994-ben alapított LeasePlan Hungária Zrt. a LeasePlan Corporation NV csoport tagja, és Magyarországon a flottaüzemeltetés egyik vezető szakértője.

További információk: https://www.leaseplan.com/hu-hu/

Budapest Airport Zrt.

Budapest Airport is the main airport of Hungary and one of the most important airports in Central and Eastern Europe. Its professional work is recognized by several awards, as the best airport in Eastern Europe by Skytrax in 9 consecutive years from 2014 to 2022, based on passenger ratings, the “Cargo Hub of the Year” award from Air Cargo News in 2022 and Speedy Cargo Flow Awards at the WOF Expo 2020 and 2021. BUD celebrated a record volume of more than 194 000 tons of air cargo in 2022, and doubled its cargo volume since 2015. Its new cargo hub, the BUD Cargo City commenced operation in 2020 (32 000 m2 cargo buildings and 32 000 m2 cargo apron), and following a successful start, it is already under expansion, with further apron and warehouse capacities due to be handed over by the end of 2023. Budapest Airport’s aim is to become the leading cargo gateway for Central and Eastern Europe.

More information: https://www.bud.hu/en/business_and_partners/cargo

TIMOCOM GmbH

A TIMOCOM GmbH egy IT- és adatspecialista középvállalkozás több, mint 500 munkatárssal 40 országból, lengyel, cseh, valamint magyar külképviseleti irodával. Az első európai okos logisztikai rendszer (Smart Logistics System) szolgáltatójaként intelligens, biztonságos és egyszerű megoldásokkal bővítjük a logisztikát, amelyek mindennapi logisztikai kihívásaikban támogatják ügyfeleinket. Akiket egy több, mint 50.000 ellenőrzött vállalkozásból álló hálózatban egyesítünk.

További információk: https://timocom.hu

Régens Zrt.

Több mint 20 éve foglalkozunk vám és logisztikai  folyamatok informatikai támogatásával. Ezen idő alatt a CustomRs vámmegoldásunk kiemelkedő, piacvezető szerepet ért el a hazai piacon.

A supply chain piaci szereplői (gyártó cégek, logisztikai szolgáltatók, szállítmányozók, vámügynökök) számára kínálunk integrálható, automatizált rendszerekkel együtt  Ügyfél  igényeihez igazodó,  teljes körű szolgáltatást.   Mesterséges intelligencia alkalmazásunk (Alrite) használatával lehetőség adódik új oldalról megközelíteni az ellátási lánc munkafolyamatát.

További információk: www.regens.comwww.vamprogram.huhttps://alrite.io/ai/

TANÁCSADÁS.ONLINE

A tanácsadás.online által nyújtott szolgáltatások két fő területre fókuszálnak: sikerre és eredményre optimalizálják a marketinget, eszközöket adnak a vezetők kezébe, hogyan váljanak inspiratívvá és miként hozzanak ki többet a beosztottakból.
Portfóliónk részét képezi a honlapok létrehozása/megújítása és ezáltal az online jelenlét erősítése, a tartalommarketing, a seo optimalizálása, a social media és google kampányok menedzsmentje, a grafikai munkák támogatása és a marketing tanácsadás.
Ha szakmai személyiségét fejlesztené vagy szeretné jobban inspirálni kollégáit, hogy a tőlük telhető legjobbat nyújtsák, erősítené a cégen belüli egyéni felelősségvállalást, arra számos megoldást tudunk nyújtani. Szolgáltatásaink: szupervízió – szakmai személyiség fejlesztés, vezetői és egészségfejlesztő coaching, coach típusú vezetés tréning, outdoor tréning, teamcoaching.

További információk: https://tanacsadas.online/

iData Kft.

Az iData Kft. a piac egyik piacvezető telematikai szolgáltatója. A pozitív ügyfélélmény a legfontosabb, melyet a saját fejlesztésű és gyártású hardverei és a szintén saját fejlesztésű iTrack GPS-es flottakövető szoftvere lehetővé teszi, hogy a cégvezetők, flottamenedzserek mindig monitorozhassák a gépjárművek és vezetőik tevékenységét. Az üzemanyag-készlet ellenőrzése, a több mint 99%-os pontosságú teljes üzemanyagkontrollal valósul meg. Egyedi, a cég működésére szabható riportokkal felgyorsíthatóak a céges folyamatok, csökkenthetőek az adminisztrációs terhek és a jövőbeni stratégiai döntések elengedhetetlen eszköze.

További információk: www.itrack.hu

European Pallet Association e. V. (EPAL)

Az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e.V.; röviden: EPAL) nemzetközi szövetségként felel az EPAL Euro raklapcsere rendszer szervezéséért. Az EPAL Euro raklapok az európai ipari és kiskereskedelmi ellátási láncok alapjai. Az EPAL márka a minőséget, a biztonságot és a fenntarthatóságot jelenti a logisztikában.

Jelenleg körülbelül 625 millió EPAL Euro raklap és körülbelül 20 millió EPAL gitterbox van forgalomban, így az EPAL Euro raklapcsere rendszer a világ legnagyobb nyitott raklapcsere rendszere. Több mint 1500 EPAL engedélyes gyárt és javít EPAL Euro raklapokat és más EPAL teherhordókat világszerte.

Nonprofit szervezetként az EPAL nem képvisel semmilyen kereskedelmi érdekeket. Az EPAL-t 1991-ben alapították a cserélhető Euro raklapok nemzetközi szövetségeként, és jelenleg több mint 30 országban tevékenykedik nemzeti szövetségek és képviseletek révén. Az EPAL tevékenységének középpontjában a nemzetközi EPAL Euro raklapcsere rendszer szervezése, valamint az EPAL Euro raklapok, EPAL gitterboxok és más EPAL teherhordók gyártásának és javításának minőségbiztosítása áll.

További információk: https://www.epal-pallets.org/eu-en

REFORM ROBOTICS KFT.

A Reform Robotics egy innovatív, jövőbe tekintő vállalkozás, amely a technológia fejlődését követve egy élhetőbb jövő kialakításán fáradozik. Eljött az idő, hogy megreformáljuk a takarítás szektort és új elvárásokat tűzzünk ki magunk elé, hogy a tisztaság, az időtakarékosság és a munkaerő gazdálkodás fogalmát egy új szintre emeljük.

Az általunk forgalmazott ipari Robot padlósúroló gépek segítségével mind ez többé már nem álom, hiszen különböző méretű és felszereltségű gépeink minden ipari és kereskedelmi terület padlójának tisztítására kínálnak megfelelő megoldást.

További információk: https://reformrobotics.hu/

SSI Schäfer Csoport

Az SSI SCHÄFER piacvezető a vállalati belső anyagáramlást biztosító raktártechnikai termékek és rendszerek fejlesztésében és ellátásában, illetve hulladéktárolók gyártásában.

Világszerte megközelítően 70 operatív vállalattal és 7 gyártóüzemmel olyan innovatív raktári koncepciókat és raktártechnikai megoldásokat fejlesztünk, melyek teljes mértékben megfelelnek ügyfeleink iparági raktározási igényeinek, követelményeinek.

Így alakítjuk a jövő intralogisztikáját.

További információk: https://www.ssi-schaefer.com/hu-hu/

Delta Vállalatcsoport

DELTA-TRUCK – 1991 ÓTA A HASZONJÁRMŰ KERESKEDELEM ÉLVONALÁBAN

A hazai haszonjárműpiac egyik vezető járműkereskedőjeként cégünk 1991 óta foglalkozik új és használt haszongépjárművek forgalmazásával, felvásárlásával, javításával és karbantartásával. Ez alatt a hosszú idő alatt arra törekedtünk, hogy minél szélesebb szolgáltatáspalettával és minél magasabb színvonalon elégíthessük ki hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit.

Természetesen a FORD TRUCKS, ISUZU, KÖGEL, MEGA, BENALU, LAMBERET és BROSHUIS haszonjárművek értékesítése mellett számos eladás utáni szolgáltatással is várjuk partnereinket.

Az 1994-ben alakult és azóta a haszonjárművek bérbeadásában piacvezetővé vált VIARENT teszi teljessé a szolgáltatáspalettánkat.

Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink színvonala minden területen megfeleljen az ügyfeleink elvárásainak. Ezt garantálja az általunk bevezetett DNV ISO 9001:2015-ös minőségügyi tanúsítvány is.

2013 volt a külföldi nyitás éve, megalapítottuk Delta- Truck s.r.o. néven az első leányvállalatunkat Szlovákiában. A szlovák piac feltérképezését és megismerését használt haszonjárművek forgalmazásával kezdtük, majd bevezettük a VIARENT szolgáltatásait is.

2018 márciusában a magyarországi sikeres bevezetés után a Ford Trucks felhatalmazott minket, arra, hogy Szlovákiában is képviseljük a márkát. Így már két piacon is a Delta-Truck lett a Ford Trucks importőre.

A vállalatcsoport terjeszkedése nem állt meg itt, 2019 júliusában franchise szerződést kötöttünk a szerbiai SDT Group doo-val a VIARENT szoláltatásának értékesítésére, majd 2022-ben újabb leányvállalatokat alapítottunk Csehországban VIARENT Česká Republika s.r.o. illetve Franciaországban Delta-Truck France SAS néven.

További információk: https://www.deltatruck.hu

Birdiecar Hungary Kft.

Cégünk a Birdiecar Hungary Kft. 17 éve gyárt és forgalmaz 100%-ban elektromos teher- és személyszállító járműveket különféle felhasználásra.

Jelenleg cégünk kettő darab kereskedéssel rendelkezik, úgymint Birdiecar és a legújabb fantázia névvel megálmodott e-furgon.hu.

Birdiecar lassú járműveinket már számos helyen használják szerte az országban, mint például: a turizmus ágazatában személyszállításhoz, önkormányzatok környezetgondozáshoz, logisztikai parkok teherszállításhoz és még sorolhatnánk.

Birdiecar jármű típusok:

 • Kis teherszállító (Golf)
 • Teherszállító
 • Személyszállító (Golf)
 • Buszok
 • Off-Road (Golf)

Emellett az e-furgon.hu által forgalmazott CENNTRO márka feltett célja, hogy rövidtávon piacvezető szerepet töltsön be a környezetbarát elektromos teherszállítók piacán.

e-furgon.hu járművek:

 • Cenntro-Logistar 260
 • Cenntro-Logistar 200 (Pickup, Furgon, Dobozos)
 • Cenntro-Logistar 100
 • Cenntro TeeMak

További információk: https://birdie-elektromosauto.hu, https://e-furgon.hu

CHEP Magyarország

A közösségi gazdaság úttörőjeként a CHEP a világ egyik legfenntarthatóbb logisztikai vállalkozását hozta létre raklapjainak megosztásával és újrafelhasználásával.

A modell a „pooling” néven lett ismert. A CHEP célja, hogy pozitív hatást gyakoroljon a bolygónkra és a társadalomra valamint hogy élenjáró szerepet töltsön be a megújító ellátási láncokban.

További információk: www.chep.com, www.brambles.com

Rail Cargo Logistics – Hungaria Kft.

A Rail Cargo Logistics – Hungaria Kft. a Rail Cargo Group magyarországi vasúti szállítmányozó leányvállalata. Teljes körű vasútlogisztikai szolgáltatóként egyedi igényekre szabott logisztikai megoldásokat kínálunk – legyen szó akár irányvonatos, akár egyes kocsi fuvarozásról, vagy intermodális forgalmakról. A vasúti árufuvarozás mellett közúti elő- és utófuvarozást is bonyolítunk.

A fenntartható árufuvarozás fordítókorongjaként a kocsikezelés, a kiegészítő szolgáltatások, valamint a hatékony raktárlogisztika révén optimális támogatást nyújtunk partnereinknek. Európai hálózatunk lehetővé teszi, hogy legnagyobb partnereinket a telephelyeikhez közel, rugalmasan és hatékonyan szolgáljuk ki – garantálva a sikeres együttműködést.

További információk: https://www.railcargo.com/hu

Stiefel

A magyarországi Stiefel 1991-ben alakult, hogy minőségi falitérképekkel lássa el a magyar iskolákat. A Stiefel márka azóta is az innováció és a kiváló minőség szinonimája.

A falitérképeket, az íróasztali alátéteket és falinaptárakat egyedi felülnyomással is készítjük a vevői igényeknek megfelelően, az adott cég logójával, emblémájával és reklámszövegével ellátva azokat.
Igény szerint térképeink kiterjesztett valóság tartalom megjelenítésére is alkalmasak az ingyenesen letölthető ARRA applikációnk segítségével.

A nyomtatott térképek mellett digitális térképállományokat is értékesítünk, amelyek a megrendelői igényeknek megfelelő tartalommal rendelkeznek.

A Stiefel minden évben kiadja kétoldalas, írható és letörölhető kivitelű éves tervező- és projektnaptárat, amelyet mindig nagy érdeklődéssel várnak vásárlóink és viszonteladóink.

2014-től Európa egyik vezető vizuáltechnikai eszköz gyártója, a holland Legamaster magyarországi disztribútora lettünk, melynek prémium vizuáltechnikai eszközei (hagyományos táblák, interaktív Ultra HD érintő kijelzők és kiegészítiők), a legmagasabb minőséget képviselik. A Legamaster már több, mint 60 éve gyárt kiemelkedő minőségű termékeket, 50 országban vannak jelen, – olyan cégek használják termékeiket, mint a BMW, a Bosch vagy a Mercedes. A cég számára kiemelten fontos a környezettudatosság és megbízhatóság, digitális termékeikre 5-8 év, a hagyományos tábláikra akár 25 év garanciát vállalnak.

További információk: www.stiefel.hu

Ensure Kft.

Az ENSURE Pénzügyi Szolgáltató Kft., egy 2006-ban alapított, magyar és az idei évtől cseh tulajdonosi körrel rendelkező pénzügyi közvetítői vállalkozás.

A cégünk több évtizedes pénzügyi közvetítői és biztosítási tapasztalattal rendelkező szakértőkkel és partnerekkel tevékenykedik. Az egyik legdinamikusabban fejlődő alkusz cég Magyarországon, jelenleg 25. a rangsorban.

Ügyfeleink száma több mint tízezer, tevékenységünk fókuszában céges partnereink, elsősorban a hazai közép- és nagyvállalatok állnak, ma már több mint 2000 társaság – melyből 70 nagyvállalat – komplett vagyon és gépjármű biztosítási portfólióját kezeljük.

További információk: www.ensure.hu

LinarVr

A LinarVr csapata belvárosi VR termében a legújabb VR technológiát igyekszik minél szélesebb körben megismertetni az érdeklődőkkel, mindemellett többféle üzleti VR megoldást is nyújt ügyfeleinek, legyen szó szimulációról, csapatépítésről, kommunikációs tréningről vagy akár VR fitness/egészségmegőrzés témakörről.

További információk: www.linarvr.hu

PRODENGINEER MÉDIA LAPKIADÓ KFT.

A ProdEngineer egy modern mérnöki szaklap, mely átfogó és teljes körű képet ad a műszaki fejlesztésekről, piaci újdonságokról, számos innovatív mérnöki megoldásról.

Az írott sajtó lehetőségein túlmutatva, vele párhuzamosan, bevezetésre kerültek online kiadásaink, amelyek számos új tartalmi elemmel segítik Partnereink és az ő ügyfeleiknek a közös együttműködését.

Mérnöki szaklapjaink privilégiuma, hogy a nálunk megjelenő esettanulmányokkal, szakmai anyagokkal, podcasting bemutatásával hozzájárulhatunk Olvasóink szakmai ismeretanyagainak bővítéséhez.

További információk: https://prodengineer.eu/

PP KONFERENCIAKÖZPONT KFT.

A PP Konferenciák, előző nevén Piac&Profit konferenciák 2001-ben indultak útjukra és azóta nyújtanak segítséget az azonnali, jó döntések meghozatalában. 22 év eredménye: közel 600 konferencia, 110.000 résztvevő, 7300 előadás. Helyszíni konferenciák, videókonferenciák, szakmai fórumok, viták, networkingek, workshopok, tréningek, díjátadó gálák. Mára a PP Konferenciák a kkv-döntéshozók kihagyhatatlan tanulási szinterei. Évről évre egyre többen igénylik rendszeresen a legfrissebb üzleti tudásokat az ország minden részéből, áldozzák napjaikat a legújabb üzleti trendek megismerésére, és használják fel a hallottakat azonnal versenyképességük, piaci pozícióik erősítésére, üzletmenetük korszerűsítésére. A koronavírus sújtotta kkv-szektor a PP Konferenciákon kaphatta meg a gyors segítséget is a túléléshez a talpra álláshoz.

További információk: www.ppkonferencia.hu

CARGO KÖZLEKEDÉSI KFT.

Piacvezető kiadónk, a CARGO Közlekedési Kft. a fuvarozás, a szállítmányozás, a közösségi közlekedés, a közlekedési infrastruktúrák, a közlekedéstechnika és a közlekedéspolitika témakörében készít szaklapokat, szervez konferenciákat. Több mint 20 éves tapasztalattal elsődleges célunk, hogy szaklapjaink és rendezvényeink a piacon felmerülő minden igényt kielégítsék, hozzáadott értéket és információt nyújtva partnereinknek, egyre szélesebb megbízói körben.

További információk: http://www.kozlekedesvilag.hu/

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/

BESZERZÉS.HU

A BESZERZÉS.HU az egyetlen teljes körű beszerzési szolgáltatásra (képzés, tanácsadás, toborzás, beszerzési rendezvények, hírportál) szakosodott cég Magyarországon, Közép-Kelet-Európa legnagyobb beszerzési szakmai rendezvényének, a Beszerzői Bárnak a szervezője. Szeretjük és napi szinten műveljük a beszerzést mi is, közösségi média felületeinken és eseményeinken bizalmon alapuló, aktív és jó hangulatú szakmai közösséget építünk.

További információk: https://beszerzes.hu/