Támogatóink

 

 

Gamma Digital Kft.

A Gamma Digital Kft. mintegy 130 főt foglalkoztató, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás, a budapesti székhely mellett országszerte 4 telephellyel. Cégünk a legmagasabb szintű ipari automatizálással és rendszerintegrációval foglalkozik. Már több tucat automatizált raktári és logisztikai rendszer tervezésében, telepítésében vagy modernizációjában vettünk részt itthon és Európa-szerte.
Szoftverfejlesztő mérnökeink, projektvezetőink, programozóink, villamosmérnökeink itthon és a világ számos pontján bizonyították szakmai felkészültségüket és rátermettségüket.

További információk: http://www.gammadigital.hu/

 

Vodafone Magyarország

A Vodafone Csoport a világ egyik vezető telekommunikációs szolgáltatójaként széleskörű szolgáltatásokat nyújt, beleértve hang-, üzenet-, adat- és vezetékes kommunikációt. A Vodafone Csoport 25 országban van jelen mobilszolgáltatásaival, és további 44-ben rendelkezik partnerhálózattal, valamint 19 piacon kínál vezetékes szolgáltatásokat. 2018. december 31-i állapot szerint a Vodafone Csoport 700 millió mobil-, illetve 21 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyféllel rendelkezik, beleértve Indiát, illetve a Vodafone vegyesvállalatainak és társvállalatainak összes ügyfelét is.
A Vodafone Magyarország Zrt. 1999. november 30-án kezdte meg magyarországi működését. A Vodafone Magyarország integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók.

További információk: https://www.vodafone.hu/magyar

 

BITO RAKTÁRTECHNIKA Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: http://int.bito.com/

 

LOGICORT – RAKTÁR INFORMATIKA

A Logicort Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely egyedileg testreszabott raktár-
informatikai megoldásokat nyújt Ügyfelei számára. “All-in-One” szemléletmódunk alapján egyszerre
biztosítjuk az egyedi szoftver megoldásokat, a szükséges hardver eszközöket és a támogatási
szolgáltatásokat is egy csomagban. Nincs szükség a raktározási folyamatok átalakítására, a Logicort
raktár-informatikai megoldásokat egyedileg az Ön igényeihez igazítjuk.

 • Targoncák és kézi emelők mozgásának nyomonkövetése (RTLS),
 • Vonalkódos és RFID alapú automatikus áruazonosítás,
 • Automatizált feladatkiosztás digitális eszközökkel,
 • Interaktív, valós idejű információs térkép a tárhely szintű raktárkészletről,
 • Webes felhő alapú menedzsment felület, esemény és tevékenység naplókkal
 • Integráció lehetősége vállalatirányítási (ERP) rendszerekhez,
 • Havidíjas szolgáltatási modell, akár induló beruházási díj nélkül.

További információk: https://www.logicort.hu

 

AMEROPA NYELVISKOLA

Több mint 25 éve folytatunk hatékony és megbízható nyelvi tréningeket partnereink számára.

Célunk, hogy az Ön igényeire szabott nyelvoktatással segítséget nyújtsunk vállalata üzleti kommunikációjához. Egyéni és kiscsoportos tanfolyamaink az általános nyelvi kurzustól az üzleti nyelvi tréningen át a speciális kurzusokig terjednek.

 • Több mint 10 választható nyelv
 • Teljes körű partnertámogatás
 • Gondosan kiválasztott, felkészült nyelvtanárok
 • Hatékony nyelvoktatási módszerek, modern tananyag
 • Mindenre kiterjedő adminisztráció
 • Minőségbiztosítás

További információk: https://hu-hu.facebook.com/pages/category/Language-School/Ameropa-165582510122125/

ZENIT LOGISZTIKAI ESZKÖZÖK KERESKEDŐHÁZA KFT.

Több mint 25 éve nyújtunk komplex logisztikai megoldásokat vásárlóink részére a raktártechnológiai eszközök megtervezésétől az eszközök, a rendszer leszállításán át a telepítésig. Tesszük mindezt úgy, hogy mind magán mind céges ügyfeleink megbízható partnerre találjanak bennünk mert hisszük, hogy hosszú távon a tisztességes piaci magatartás az egyetlen út. Tudjuk azt is, hogy
a folyamatos megújulás a siker záloga, ezért az innováció a mindennapjaink része. Mindezek szellemében cégünk már 2003 óta rendelkezik ISO szabvány szerinti minőségirányítási rendszerrel (MSZ EN ISO 9001:2001), 2005-ben pedig a piacon az elsők között vezettük be a logisztikai eszközök webáruházon keresztüli értékesítését.

További információk: http://www.zenitkft.hu/

 

GHIBLI Kft.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: http://ghibli.hu/index.php?menu=kezdolap

 

LOGI-STORE Kft.

Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató.

Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során „mindent egy kézből” kaphatnak, vagyis – vállalva az ezzel járó felelősséget – a helyszíni felméréstől a logisztikai tervezésen át a rendszer használatra kész átadásáig minden részfeladatot mi végzünk.

Örömmel beépítjük a Logi-Store megoldásokat az Ön életébe is!

További információk: http://www.logi-store.hu/

 

 

IDATA Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállakozás 2005-ben alakult és a 2016-ös árbevételük elérte a 1.3 Milliárd Ft.Az iData Kft. terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, melyet több mint 2600 cég mintegy 28 ezer gépjárművében használnak.

A folyamatos és stabil növekedés, többek között az ügyfélközpontú és prémium minőségű termékfejlesztésnek, illetve a magasan képzett mérnök és fejlesztőcsapat munkájának  köszönhető ,​ mely az iData Kft. 12 éves sikertörténetének az alapja.

A céget és termékeit nem csak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: https://www.itrack.hu/

 

TRANS.EU

A TRANS.EU mindössze néhány év alatt felzárkózott a fuvarozás ágazatbeli informatikai szolgáltatások terén piacvezető európai cégek közé.

A Trans.eu rendszer egy platform, mely összeköti a fuvarszervezőket a fuvarozókkal és a gyártó cégekkel. Az innovatív megoldások lehetővé teszik a megbízások gyorsan történő kezelését és a megbízható üzleti partnerekhez való hozzáférést.

További információk: http://www.trans.eu/hu/

RONIX AUTOMATIZÁLÁSI KFT.

A RONIX Automatizálási Kft. robotalkalmazások terén nyújt teljes körű szolgáltatást a robotok értékesítésétől kezdve azok integrálásáig. A Robotpalettában megtalálhatóak a Universal Robots, a Toshiba és a Fanuc termékei. E hármas lefedi az alkalmazások teljes skáláját, legyen szó kis tömegű termékek precíz pozícionálásáról vagy akár nagyobb súlyú alkatrészek szereléséről, mozgatásáról.

További információk: http://www.robotcenter.hu/

CARGO KÖZLEKEDÉS KFT.

CARGO Közlekedési Kft. a fuvarozás, a szállítmányozás, a közösségi közlekedés, a közlekedési infrastruktúrák, a közlekedéstechnika és a közlekedéspolitika témakörében készít szaklapokat, szervez konferenciákat. Alapító tagjai és munkatársai olyan szakemberek, akik átfogó ismeretekkel és többéves tapasztalattal rendelkeznek.

További információk: http://www.kozlekedesvilag.hu/

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/