Támogatóink

 

 

GAMMA DIGITAL KFT.

A Gammadigital Kft egy dinamikusan fejlődő mérnök vállalkozás az ipari automatizálás, a rendszerintegráció és az intralogisztika területén. Tanácsadás, hatástanulmányok készítése, tervezés, fővállalkozói kivitelezés, karbantartás és 7/24 órás rendszerfelügyelet – egy kézből. Minden, ami a korszerű gyártástámogatáshoz és raktározási intralogisztikához szükséges a robotizációtól az agv-kig, a szállítópályáktól az automata magasraktárakig. Referenciáink megtalálhatóak az autógyártás és háttéripara, a gyógyszer- és élelmiszeripar valamint az energetika területein itthon és szerte Európában.

További információk: http://www.gammadigital.hu/

 

VODAFONE MAGYARORSZÁG

A Vodafone vezető technológiai és telekommunikációs vállalatként összekapcsolja a társadalmat és digitális jövőt épít mindenki számára.
A Vodafone két skálájú és differenciált regionális platformokra koncentrál Európában és Afrikában. 22 országban működtetünk mobil és vezetékes hálózatokat, és további 48 országban rendelkezünk partnerhálózatokkal. 2020. június 30-i állapot szerint több mint 300 millió mobil ügyfelünk van, köztük Európában több mint 27 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyfél, valamint 22 millió TV ügyfél.
Összekötünk egy jobb jövő érdekében. Optimisták vagyunk abban a tekintetben, hogy a technológia és az összekapcsolhatóság miként javíthatja a jövőt és teheti jobbá az emberek életét. Vállalatunk révén olyan digitális társadalmat építünk, amely elősegíti a társadalmi-gazdasági fejlődést, mindenkit magában foglal, és nem terheli a bolygónkat. Elkötelezettek vagyunk, hogy jobbá tegyük egy milliárd ember életét és felére csökkentsük környezeti hatásunkat 2025-re.
A Vodafone Magyarország Zrt. 1999. november 30-án kezdte meg magyarországi működését. A Vodafone Magyarország integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók.

További információk: https://www.vodafone.hu/kozep-nagyvallalatok

IT&COFFEE KFT.

A 21. században egy vállalkozásnak az egyik legnagyobb értéke, a cégének az adatai. A mi küldetésünk, hogy ezeket az adatokat megóvjuk. Valós igényekre reagálva, cégre szabott, egyedi IT megoldásokra törekszünk. A megrendelő szempontjai alapján, zavartalan működést biztosító, optimalizált rendszereket alakítunk ki. Korrekt ár-érték aránnyal, gyors reakcióidővel és felkészült szakmai gárdával szolgáljuk ügyfeleinket.

Bízza ránk IT ügyeit: az üzembehelyezéstől az üzemeltetésig, minden egy kézben!

Hiszünk a hozzáadott értékben, a szakmai tudásban, az innovatív megoldásokban.

További információk: https://www.itcoffee.hu/

BITO RAKTÁRTECHNIKA Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: https://www.bito.com/hu-hu/

Az SH-ITB Kft 2005-től a legnagyobb német takarítógépeket gyártó vállalat a HAKO GmbH kizárólagos képviselete. Cégünk a professzionális takarítógépek (felmosó és seprőgépek) teljes eszköztárát nyújtja üzletfeleinek.

A gépek forgalmazása mellett kiemelt szerepet kap a magas színvonalú, gyors, pontos helyszíni szervizelés és teljes körű karbantartás. Ezen feladatok maradéktalan elvégzését jelentős értékű saját alkatrész és tartozék raktárkészlet biztosítja. Ugyanilyen hangsúlyos tevékenységünk a takarítógépek hosszú és rövidtávú (akár napi) bérbeadása a legnagyobb ipari gépekre is.

További információk: https://shitb.hu/

JUNGHEINRICH HUNGÁRIA KFT.

A Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, önvezető járművek és szolgáltatások széles választékával a vállalat átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A Jungheinrich targoncái és megoldásai minden iparágban megtalálhatók, a kisvállalkozásoktól kezdve a komplex raktártechnikai megoldásokat megvalósító nagyvállalatokig.

További információk: www.jungheinrich.hu

Logicort – raktár informatika

A Logicort Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely egyedileg testreszabott raktár-informatikai megoldásokat nyújt Ügyfelei számára. “All-in-One” szemléletmódunk alapján egyszerre biztosítjuk az egyedi szoftver megoldásokat, a szükséges hardver eszközöket és a támogatási szolgáltatásokat is egy csomagban. Nincs szükség a raktározási folyamatok átalakítására, a Logicort raktár-informatikai megoldásokat egyedileg az Ön igényeihez igazítjuk.

• Targoncák és kézi emelők mozgásának nyomonkövetése (RTLS),
• Vonalkódos és RFID alapú automatikus áruazonosítás,
• Automatizált feladatkiosztás digitális eszközökkel,
• Interaktív, valós idejű információs térkép a tárhely szintű raktárkészletről,
• Webes felhő alapú menedzsment felület, esemény és tevékenység naplókkal
• Integráció lehetősége vállalatirányítási (ERP) rendszerekhez,
• Havidíjas szolgáltatási modell, akár induló beruházási díj nélkül.

További információk: https://www.logicort.hu/

ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft.

Több mint 25 éve nyújtunk komplex logisztikai megoldásokat vásárlóink részére a raktártechnológiai eszközök megtervezésétől az eszközök, a rendszer leszállításán át a telepítésig. Tesszük mindezt úgy, hogy mind magán mind céges ügyfeleink megbízható partnerre találjanak bennünk mert hisszük, hogy hosszú távon a tisztességes piaci magatartás az egyetlen út. Tudjuk azt is, hogy a folyamatos megújulás a siker záloga, ezért az innováció a mindennapjaink része. Mindezek szellemében cégünk már 2003 óta rendelkezik ISO szabvány szerinti minőségirányítási rendszerrel (MSZ EN ISO 9001:2001), 2005-ben pedig a piacon az elsők között vezettük be a logisztikai eszközök webáruházon keresztüli értékesítését.

További információk: http://www.zenitkft.hu/

GHIBLI KFT.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: https://ghibli.hu/

 

IDATA KFT.

Az iData Kft. Magyarország elismert online flottakövetéssel foglalkozó középvállalata. A 100%-ban magyar tulajdonú telematikai cég fő terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer. A rendszer legnagyobb előnye a speciális, egyedi riportok, melyek az ügyfél igényei alapján kerülnek összeállításra.

Munkatársaink tudása, szakmai tapasztalata, az ügyfélközpontú és prémium minőségű szolgáltatás teszi lehetővé, hogy az egyedi igényeket is magas szinten képesek vagyunk kielégíteni. Az általunk kínált rendszer segítségével javulhat vállalkozásának versenyképessége. Emellett tervezhetőbbé válnak költségei, mindezt alacsony beruházási és havi működési költség mellett.

Európa több országában disztribútori hálózat gondoskodik a nemzetközi ügyfelek online flottakövetéséről.

Telematikai rendszerünket 4200 ügyfél használja 34.000 járművében.
A céget és termékeit nemcsak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: www.itrack.hu

WANAPACK KFT.

A Wanapack Kft. 1991 óta készít és forgalmaz partnerei számára hullámpapírlemezből készült dobozokat, hullámpapír tekercset, és hullámpapírszeletet méretre vágva.

Fő tevékenységünknek a papíralapú termékek (pl.: dobozok) gyártása számít. Napról napra bővítjük az egyéb csomagolóeszközök kínálatát is mint fólia, ragasztószalag, pántoló, mert legfontosabb célunk vevőink teljes körű kiszolgálása. Tekercs értékesítésünk a csepeli és váci úti csomagolás-technikai boltunkból és a mezőfalvi telephelyünkről történik.

További információk: https://www.wanapack.hu/

CARGO KÖZLEKEDÉS KFT.

CARGO Közlekedési Kft. a fuvarozás, a szállítmányozás, a közösségi közlekedés, a közlekedési infrastruktúrák, a közlekedéstechnika és a közlekedéspolitika témakörében készít szaklapokat, szervez konferenciákat. Alapító tagjai és munkatársai olyan szakemberek, akik átfogó ismeretekkel és többéves tapasztalattal rendelkeznek.

További információk: http://www.kozlekedesvilag.hu/

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/