Támogatóink

 

 

GAMMA DIGITAL KFT.

A 100%-ban magyar tulajdonú Gamma Digital Kft egy dinamikusan fejlődő mérnök vállalkozás az ipari automatizálás, a rendszerintegráció és az intralogisztika területén. Több mint 150 főből, többségében villamosmérnökből álló csapatunk fővállalkozóként vállalja komplex anyagmozgató és raktározási rendszerek tervezését, kivitelezését és rendszerfelügyeletét 7/24-ben.

Referenciáink között megtalálhatók automata magasraktárak, vezető nélküli targonca (AGV) flották, szortírozó és komissiózó rendszerek, palettázó és célgépkiszolgáló robotcellák, mobil raktári robotok. Saját fejlesztésű SCADA-rendszer, továbbá moduláris MFCM, WMS és MES rendszer áll partnereink rendelkezésére.

Elégedett partnereink megtalálhatók többek között az autóipar, az élelmiszeripar, a gyógyszer- és vegyipar területén Magyarországon és szerte Európában. Iparág-specifikus igényeket (pl. GAMP, GxP, FDA, Integra, stb.) is ki tudunk szolgálni.

További információk: http://www.gammadigital.hu/

 

VODAFONE MAGYARORSZÁG

A Vodafone vezető technológiai és telekommunikációs vállalatként összekapcsolja a társadalmat és digitális jövőt épít mindenki számára.
A Vodafone két skálájú és differenciált regionális platformokra koncentrál Európában és Afrikában. 21 országban működtetünk mobil és vezetékes hálózatokat, és további 48 országban rendelkezünk partnerhálózatokkal. 2020. december 31-i állapot szerint több mint 300 millió mobil ügyfelünk van, köztük Európában több mint 27 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyfél, valamint 22 millió TV ügyfél, továbbá több mint 118 millió IoT berendezéshez biztosítunk kapcsolatot.
Összekötünk egy jobb jövő érdekében. Optimisták vagyunk abban a tekintetben, hogy a technológia és az összekapcsolhatóság miként javíthatja a jövőt és teheti jobbá az emberek életét. Vállalatunk révén olyan digitális társadalmat építünk, amely elősegíti a társadalmi-gazdasági fejlődést, mindenkit magában foglal, és nem terheli a bolygónkat. Jelentős lépéseket teszünk bolygónk védelme érdekében azáltal, hogy 2025-re 50%-kal csökkentjük az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, amely 2040-re nettó nulla lesz. 2021-ig Európában villamos energiánk 100%-át megújuló forrásokból fedezzük, 2025-ig pedig a világ többi részén is elérjük ezt a célt. 2025-re továbbá a szükségtelenné váló hálózati berendezéseink 100%-át újrafelhasználjuk, továbbértékesítjük vagy újrahasznosítjuk.
A Vodafone Magyarország Zrt. 1999. november 30-án kezdte meg magyarországi működését. A Vodafone Magyarország integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók.

További információk: https://www.vodafone.hu/kozep-nagyvallalatok

QLM LOGISTICS SOLUTIONS KFT.

Egy optimálisan megtervezett és felépített raktár a vállalkozás jövőjének kulcsa: megalapozza a biztonságos működést és teret ad a fejlődésnek.

Javaslatainkat és kifejlesztett megoldásainkat ügyfeleink igényeire szabjuk, és együttműködéseink során teljeskörűen támogatjuk a tervezéstől a kivitelezésen, automatizáláson, szoftveres megoldáson és rendszerintegráción át az üzemeltetésig. Csapatunk megbízható, átgondolt, hosszú távon működőképes megoldásokat kínál. Gyakorlatias raktármérnökeinknek, logisztikai szakértőinknek és raktár-informatikai tervezőinknek köszönhetően partnereink biztosak lehetnek benne, hogy olyan átgondolt működést dolgozunk ki számukra, ami költséghatékony, és hosszútávon masszív versenyelőnyt eredményez.

További információk: https://qlm.hu/

PMI Logistics Solutions Kft.

A PMI Logistics Solutions Kft. elsődleges üzleti koncepciója egy olyan komplex, a fenntartható fejlődést támogató, logisztikai tanácsadási szolgáltatás- portfólió, mely a logisztikai iparág alapvető fontosságú szakmai területeit fedi le. Fejlesztéseink is ezeken a területeken oldanak meg valós üzleti problémákat. Célunk minden esetben a megbízó vállalatok üzleti hatékonyságának növelése testreszabott szolgáltatásaink segítségével. Tervezőeszközeinkkel, az adott feladatra szabott célszoftvereinkkel és a  kapcsolódó modern szemléletű tanácsadással a PMI csapata zökkenőmentesen képes megoldani a vállalati logisztika kihívásait.

További információk: https://www.pmi.co.hu/hu/

STILL KFT.

A STILL Kft. a KION Csoport leányvállalataként ipari állványrendszerek, anyagmozgató gépek forgalmazásával és szervizelésével meghatározó szereplője a hazai anyagmozgatási piacnak közel 30 esztendeje. Partnereink sikere azonban több mint 100 éve áll a munkánk középpontjában. Alapítónk filozófiája ma is él, így minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megértsük az egyedi igényeiket, és azokra innovatív ötletek formájában kínáljunk hatékony megoldásokat.
Kiváló intralogisztikai megoldásaink révén versenyelőnyt tudunk biztosítani ügyfeleink számára, valamint szakértelmünkkel és fejlesztéseinkkel fokozzuk partnereink üzleti teljesítményét.

További információk: https://www.still.hu/

NOVOTRANSZ KFT.

A Novotransz Kft. 1990-ben alakult családi cég.
A tradicionális emeléstechnikai üzletág az anyagmozgatási és a személyemelési üzletággal együtt standard valamint egyedi személyre szabott komplett körű megoldásokat biztosít a vállalti szektorokban ébredő igényekre.
Hatékonyság Ergonómia Biztonság.

További információk: https://novotransz.hu/

IT&COFFEE KFT.

A 21. században egy vállalkozásnak az egyik legnagyobb értéke, a cégének az adatai. A mi küldetésünk, hogy ezeket az adatokat megóvjuk. Valós igényekre reagálva, cégre szabott, egyedi IT megoldásokra törekszünk. A megrendelő szempontjai alapján, zavartalan működést biztosító, optimalizált rendszereket alakítunk ki. Korrekt ár-érték aránnyal, gyors reakcióidővel és felkészült szakmai gárdával szolgáljuk ügyfeleinket.

Bízza ránk IT ügyeit: az üzembehelyezéstől az üzemeltetésig, minden egy kézben!

Hiszünk a hozzáadott értékben, a szakmai tudásban, az innovatív megoldásokban.

További információk: https://www.itcoffee.hu/

BITO RAKTÁRTECHNIKA Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: https://www.bito.com/hu-hu/

Az SH-ITB Kft 2005-től a legnagyobb német takarítógépeket gyártó vállalat a HAKO GmbH kizárólagos képviselete. Cégünk a professzionális takarítógépek (felmosó és seprőgépek) teljes eszköztárát nyújtja üzletfeleinek.

A gépek forgalmazása mellett kiemelt szerepet kap a magas színvonalú, gyors, pontos helyszíni szervizelés és teljes körű karbantartás. Ezen feladatok maradéktalan elvégzését jelentős értékű saját alkatrész és tartozék raktárkészlet biztosítja. Ugyanilyen hangsúlyos tevékenységünk a takarítógépek hosszú és rövidtávú (akár napi) bérbeadása a legnagyobb ipari gépekre is.

További információk: https://shitb.hu/

JUNGHEINRICH HUNGÁRIA KFT.

A Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, önvezető járművek és szolgáltatások széles választékával a vállalat átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A Jungheinrich targoncái és megoldásai minden iparágban megtalálhatók, a kisvállalkozásoktól kezdve a komplex raktártechnikai megoldásokat megvalósító nagyvállalatokig.

További információk: www.jungheinrich.hu

LOGICORT KFT.

A Logicort Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely egyedileg testreszabott raktár-informatikai megoldásokat nyújt Ügyfelei számára. “All-in-One” szemléletmódunk alapján egyszerre biztosítjuk az egyedi szoftver megoldásokat, a szükséges hardver eszközöket és a támogatási szolgáltatásokat is egy csomagban. Nincs szükség a raktározási folyamatok átalakítására, a Logicort raktár-informatikai megoldásokat egyedileg az Ön igényeihez igazítjuk.

• Targoncák és kézi emelők mozgásának nyomonkövetése (RTLS),
• Vonalkódos és RFID alapú automatikus áruazonosítás,
• Automatizált feladatkiosztás digitális eszközökkel,
• Interaktív, valós idejű információs térkép a tárhely szintű raktárkészletről,
• Webes felhő alapú menedzsment felület, esemény és tevékenység naplókkal
• Integráció lehetősége vállalatirányítási (ERP) rendszerekhez,
• Havidíjas szolgáltatási modell, akár induló beruházási díj nélkül.

További információk: https://www.logicort.hu/

ZENIT LOGISZTIKAI ESZKÖZÖK KERESKEDŐHÁZA KFT.

Több mint 25 éve nyújtunk komplex logisztikai megoldásokat vásárlóink részére a raktártechnológiai eszközök megtervezésétől az eszközök, a rendszer leszállításán át a telepítésig. Tesszük mindezt úgy, hogy mind magán mind céges ügyfeleink megbízható partnerre találjanak bennünk mert hisszük, hogy hosszú távon a tisztességes piaci magatartás az egyetlen út. Tudjuk azt is, hogy a folyamatos megújulás a siker záloga, ezért az innováció a mindennapjaink része. Mindezek szellemében cégünk már 2003 óta rendelkezik ISO szabvány szerinti minőségirányítási rendszerrel (MSZ EN ISO 9001:2001), 2005-ben pedig a piacon az elsők között vezettük be a logisztikai eszközök webáruházon keresztüli értékesítését.

További információk: http://www.zenitkft.hu/

TOYOTA MATERIAL HANDLING HUNGARY

A TMHHU 2007-ben kezdte meg működését. A Toyota Material Handling Hungary (TMHHU) Magyarország-szerte mérettől függetlenül minden vállalkozást segít abban, hogy megfeleljenek a korszerű anyagmozgatási követelményeknek. Cégünk a Toyota ellensúlyos targoncák és raktári berendezések teljes választékát kínálja a hozzá tartozó szerviz szolgáltatással és komplett megoldásokkal együtt valamennyi kis és középvállalkozás, valamint nemzetközi nagyvállalatok számára

További információk: https://toyota-forklifts.hu/

GHIBLI KFT.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: https://ghibli.hu/

CONDUCTIVE KFT.

Cégünk, a Conductive Kft. két évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat.

További információk: www.conductive.hu

EURÓPAI RAKLAP SZÖVETSÉG (European Pallet Association e.V.)

A Nemzetközi szövetségként az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e.V., rövidítve: EPAL) felel az EPAL Euro raklap csererendszer megszervezéséért. Az EPAL Euro raklap csererendszer a világ legnagyobb nyitott raklap csererendszere, jelenleg több mint 600 millió EPAL Euro raklappal és körülbelül 20 millió EPAL gitterboxszal. Az Európai Raklap Szövetséget 1991-ben alapították a csereképes Euro raklapok számára és az EPAL ma már több mint 30 országban van jelen nemzeti szövetségek és képviseletek által. Világszerte több mint 1500 EPAL engedélyes gyártó és javító gyárt és javít EPAL Euro raklapokat és egyéb EPAL teherhordókat.
Az EPAL nem folytat politikai és gazdasági tevékenységet. Az EPAL tevékenységének középpontjában az EPAL Euro raklapok és gitterboxok gyártásának és javításának minőségbiztosítása, valamint az EPAL Euro raklap csererendszer felhasználóinak támogatása áll.
Az EPAL Euro raklap csererendszer több mint 30 éve a fenntartható körforgásos gazdaság alapja. Az EPAL Euro raklapok újrafelhasználása, cseréje, javítása és újrahasznosíthatósága a környezet és az erőforrások felelősségteljes szemléletét mutatja. A fából készült EPAL Euro raklapok jelentősen hozzájárulnak az éghajlat védelméhez a CO2 kibocsátás megakadályozása által.
Az EPAL márka világszerte a logisztika minőségét, biztonságát és fenntarthatóságát jelenti.

További információk: https://hu.epal-pallets.org/

RONIX KFT.

A RONIX Professzionális Kártevőirtó Szakvállalat 1990-ben alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú társaság. Az elmúlt 30 év során több ezer hazai vállalkozásnak segítettünk a kártevők elleni védekezési rendszerét kialakítani és a kártevőmentes állapotot elérni. Vállalatát, üzemét védeni kell a rovarok és rágcsálók ellen? Ha cégének professzionális támogatásra van szüksége a rágcsáló- és rovarirtás területén, akkor nem kell tovább keresnie.

További információk: https://ronix.hu/

 

IDATA KFT.

Az iData Kft. Magyarország elismert online flottakövetéssel foglalkozó középvállalata. A 100%-ban magyar tulajdonú telematikai cég fő terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer. A rendszer legnagyobb előnye a speciális, egyedi riportok, melyek az ügyfél igényei alapján kerülnek összeállításra.

Munkatársaink tudása, szakmai tapasztalata, az ügyfélközpontú és prémium minőségű szolgáltatás teszi lehetővé, hogy az egyedi igényeket is magas szinten képesek vagyunk kielégíteni. Az általunk kínált rendszer segítségével javulhat vállalkozásának versenyképessége. Emellett tervezhetőbbé válnak költségei, mindezt alacsony beruházási és havi működési költség mellett.

Európa több országában disztribútori hálózat gondoskodik a nemzetközi ügyfelek online flottakövetéséről.

Telematikai rendszerünket 4200 ügyfél használja 34.000 járművében.
A céget és termékeit nemcsak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: www.itrack.hu

GITA APP

Szeretné a munkavégzés helyén digitalizálni a keletkezett dokumentumait? Csökkentené vállalata adminisztrációs terheit? Szeretné valós időben követni kollégái munkáját? Azonnal észlelné és kezelné a felmerülő problémákat? Növelné a munkavégzés hatékonyságát?

  • Online dokumentumkezelés és továbbítás
  • Feladatmanagement és valós idejű monitoring
  • Egyszerű és hatékony vállalatirányítás

További információk: https://gitaapp.eu/

ROBOTCENTER INNOVATIONS ZRT. – Intralogisztika Autonóm Robotokkal

Az Autonóm Mobil Robotok (AMR) integrálását 6 éve elsőként kezdtük el Magyarországon.
Felhasználva 35 éves automatizálási és célgépépítési tapasztalatainkat
komplett megoldásokat kínálunk fröccsöntő-, forgácsoló-, és szerelő üzemek teljes anyagáramlásának, belső logisztikai feladatainak robotizálásához. Szinte minden feladatra ajánlunk megoldást: pl. raklapok, paletták, ládák, dobozok, kézi kocsik mozgatásához.
Az általunk képviselt AMR-ek teherbírása akár 2000 kg ; emelési magassága 4m is lehet. Megoldjuk az ERP és WMS rendszerekbe történő integrálást, és legyártjuk a kiegészítő berendezéseket: görgő-pályákkal, kamerás rendszereket, Picking robotokat is.
Új termékünk a Takarító Robot, amelyek az üzemfenntartás hatékonyságát növelik.
24 órás szervizzel , csere robotokkal állunk vevőink rendelkezésére.

További információk: http://www.robotcenter.hu/

BUDAPESTI SZABADKIKÖTŐ LOGISZTIKAI ZRT.

A Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. mint Magyarország legnagyobb trimodális logisztikai központja, teljes körű logisztikai szolgáltatásokat nyújt közúton, vízen és vasúton érkező áruk raktározásához és tárolásához. Ezen túlmenően személyre szabott logisztikai és ipari ingatlanok fejlesztését és bérbeadását kínálja ügyfelei részére. A még rendelkezésre álló 30 ha fejlesztési területünkön 100.000m2 raktárterület és 11.000 m2 iroda építésére van lehetőség az elkövetkező években.

További információk: www.bszl.hu

LEASEPLAN HUNGARIA ZRT.

A LeasePlan 1,9 millió autót üzemeltet 32 országban. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező vállalat küldetése, hogy ügyfelei számára legmagasabb szintű, jövőálló flottaszolgáltatásokat nyújtson és rugalmasan biztosítson számukra bármilyen autót, bármikor és bárhol. Ezáltal az ügyfelek a saját tevékenységük fejlesztésére koncentrálhatnak.
A LeasePlan két jelentős és bővülő piacon tölt be vezető szerepet: a LeasePlan üzletág keretében új autókat ad bérbe hosszú távra (3-5 év) teljeskörű szolgáltatással, CarNext by LeasePlan üzletágával pedig a prémium minőségű, három-négyéves használt autók piacán biztosít vételi és hosszútávú (2-3 év) bérleti lehetőséget teljeskörű szolgáltatással. A vállalat lízingtevékenysége a gépjárművek teljes életciklusára kiterjed a vásárlástól a finanszírozáson és a teljes körű üzemeltetésen át egészen az eladásig. A CarNext by LeasePlan a legmegbízhatóbb használt autók Európát lefedő digitális piactere, melynek segítségével bárki bármikor és bárhol könnyedén juthat a LeasePlan és partnerei flottáiból származó használt autókhoz.
Az utóbbi évek nehezedő piaci körülményeire, főként a hosszú szállítási időkre reagálva a vállalat rugalmasan lízingelhető, saját raktárról elérhető autókat is elérhetővé tesz, illetve több mint 700 autóból álló bérautó flottáját is megnyitotta külső érdeklődők számára is, ahol 1-24 hónapra kínál rövid- és középtávú projektekhez bérleti megoldást.
Az 1994-ben alapított LeasePlan Hungária Zrt. a LeasePlan Corporation NV csoport tagja, és Magyarországon a flottaüzemeltetés vezető szakértője.

További információk: https://www.leaseplan.com/hu-hu/

WANAPACK KFT.

A Wanapack Kft. 1991 óta készít és forgalmaz partnerei számára hullámpapírlemezből készült dobozokat, hullámpapír tekercset, és hullámpapírszeletet méretre vágva.

Fő tevékenységünknek a papíralapú termékek (pl.: dobozok) gyártása számít. Napról napra bővítjük az egyéb csomagolóeszközök kínálatát is mint fólia, ragasztószalag, pántoló, mert legfontosabb célunk vevőink teljes körű kiszolgálása. Tekercs értékesítésünk a csepeli és váci úti csomagolás-technikai boltunkból és a mezőfalvi telephelyünkről történik.

További információk: https://www.wanapack.hu/

TANÁCSADÁS.ONLINE

A tanácsadás.online által nyújtott szolgáltatások két fő területre fókuszálnak: sikerre és eredményre optimalizálják a marketinget, eszközöket adnak a vezetők kezébe, hogyan váljanak inspiratívvá és miként hozzanak ki többet a beosztottakból.
Portfóliónk részét képezi a honlapok létrehozása/megújítása és ezáltal az online jelenlét erősítése, a tartalommarketing, a seo optimalizálása, a social media és google kampányok menedzsmentje, a grafikai munkák támogatása és a marketing tanácsadás.
Ha szakmai személyiségét fejlesztené vagy szeretné jobban inspirálni kollégáit, hogy a tőlük telhető legjobbat nyújtsák, erősítené a cégen belüli egyéni felelősségvállalást, arra számos megoldást tudunk nyújtani. Szolgáltatásaink: szupervízió – szakmai személyiség fejlesztés, vezetői és egészségfejlesztő coaching, coach típusú vezetés tréning, outdoor tréning, teamcoaching.

 

ALKATRÉSZ TÁR KFT. 

Cégünk a VR 3D élményeket biztosít céges rendezvényeken a látogatók részére.
A 3D játékokat virtuális szemüveggel lehet kipróbálni.

Továbbiakban, 3D reklámfilmek készítésével foglalkozunk. Professzionális 360 fokban rögzítő kameráinkkal, igazi virtuális élményt tudunk varázsolni és élethűen az adott környezetbe repítjük a nézőket. Kameràink a tér minden egyes pontját rögzítik, így minden a filmre kerül és a néző telefonja/tabletje mozgatásával vagy egér segítségével folyamatosan körbenézhet a virtuális térben, kiválaszthatja, hogy mit kíván megtekinteni.

 

 

TELL Software Hungária Kft.

easyTRACK járműkövető rendszer, Ügyfeleink igényeire szabva!
A TELL cégcsoport telematikai részlege, az easyTRACK 2009 óta része a hazai járműkövetési piacnak, és ma már több mint 3000 vállalat 35 000 gépjárművének vonatkozásában nyújt teljes körű flottamenedzsment szolgáltatást. GPS-alapon működő járműkövető és flottamenedzsment rendszerünk számos problémára nyújt egyedi megoldást kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt.

További információk: www.easytrack.hu 

 

 

PP KONFERENCIAKÖZPONT KFT.

A PP Konferenciák, előző nevén Piac&Profit konferenciák 2001-ben indultak útjukra és azóta nyújtanak segítséget az azonnali, jó döntések meghozatalában. 22 év eredménye: közel 600 konferencia, 110.000 résztvevő, 7300 előadás. Helyszíni konferenciák, videókonferenciák, szakmai fórumok, viták, networkingek, workshopok, tréningek, díjátadó gálák. Mára a PP Konferenciák a kkv-döntéshozók kihagyhatatlan tanulási szinterei. Évről évre egyre többen igénylik rendszeresen a legfrissebb üzleti tudásokat az ország minden részéből, áldozzák napjaikat a legújabb üzleti trendek megismerésére, és használják fel a hallottakat azonnal versenyképességük, piaci pozícióik erősítésére, üzletmenetük korszerűsítésére. A koronavírus sújtotta kkv-szektor a PP Konferenciákon kaphatta meg a gyors segítséget is a túléléshez a talpra álláshoz. 

További információk: www.ppkonferencia.hu

PRODENGINEER MÉDIA LAPKIADÓ KFT.

A ProdEngineer egy modern mérnöki szaklap, mely átfogó és teljes körű képet ad a műszaki fejlesztésekről, piaci újdonságokról, számos innovatív mérnöki megoldásról.

Az írott sajtó lehetőségein túlmutatva, vele párhuzamosan, bevezetésre kerültek online kiadásaink, amelyek számos új tartalmi elemmel segítik Partnereink és az ő ügyfeleiknek a közös együttműködését.

Mérnöki szaklapjaink privilégiuma, hogy a nálunk megjelenő esettanulmányokkal, szakmai anyagokkal, podcasting bemutatásával hozzájárulhatunk Olvasóink szakmai ismeretanyagainak bővítéséhez.

További információk: https://prodengineer.eu/

GREEN EDGE MEDIA GROUP KFT. 

Magyarország egyik legújabb és leginnovatívabb ipari és technológiai szaklapja. Társoldalával, az Okosipar.hu-val, illetve konferenciájával, a TECHference-el olyan platformot jelent, amelyet érdemes követni. A közelmúltban indult NEWtechtalk című podcastja és videós tartalmai havonta hozza el a legérdekesebb fejlesztéseket már az Ön irodájába is.

További információk: https://newtechnology.hu/

PROFESSIONAL PUBLISHING HUNGARY KFT. 

A GyártásTrend havonta, illetve online megjelenő gyártástechnológiai magazin, amely első kézből tájékoztat a legfrissebb hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről. Lapunkban szakértők írásai olvashatók, akik értő elemzői az egyes iparágakban végbemenő technológiai-gazdasági folyamatoknak. Magazinunk hónapról hónapra és napról napra iparági háttérelemzésekkel, konkrét vállalati esettanulmányok ismertetésével segít eligazodni az egyes ágazatok műszaki-technológiai fejlesztési trendjeiben, a nemzetközi iparági tendenciák Magyarországon várható beruházási, gazdasági és technikai hatásaiban.

További információk: www.gyartastrend.hu

CARGO KÖZLEKEDÉSI KFT.

Piacvezető kiadónk, a CARGO Közlekedési Kft. a fuvarozás, a szállítmányozás, a közösségi közlekedés, a közlekedési infrastruktúrák, a közlekedéstechnika és a közlekedéspolitika témakörében készít szaklapokat, szervez konferenciákat. Több mint 20 éves tapasztalattal elsődleges célunk, hogy szaklapjaink és rendezvényeink a piacon felmerülő minden igényt kielégítsék, hozzáadott értéket és információt nyújtva partnereinknek, egyre szélesebb megbízói körben.

További információk: http://www.kozlekedesvilag.hu/

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/