Támogatóink

 

 

Gamma Digital Kft.

A Gamma Digital Kft. mintegy 130 főt foglalkoztató, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás, a budapesti székhely mellett országszerte 4 telephellyel. Cégünk a legmagasabb szintű ipari automatizálással és rendszerintegrációval foglalkozik. Már több tucat automatizált raktári és logisztikai rendszer tervezésében, telepítésében vagy modernizációjában vettünk részt itthon és Európa-szerte.
Szoftverfejlesztő mérnökeink, projektvezetőink, programozóink, villamosmérnökeink itthon és a világ számos pontján bizonyították szakmai felkészültségüket és rátermettségüket.

További információk: http://www.gammadigital.hu/

 

Vodafone Magyarország

A Vodafone Csoport a világ egyik vezető telekommunikációs szolgáltatójaként széleskörű szolgáltatásokat nyújt, beleértve hang-, üzenet-, adat- és vezetékes kommunikációt. A Vodafone Csoport 25 országban van jelen mobilszolgáltatásaival, és további 44-ben rendelkezik partnerhálózattal, valamint 19 piacon kínál vezetékes szolgáltatásokat. 2018. december 31-i állapot szerint a Vodafone Csoport 700 millió mobil-, illetve 21 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyféllel rendelkezik, beleértve Indiát, illetve a Vodafone vegyesvállalatainak és társvállalatainak összes ügyfelét is.
A Vodafone Magyarország Zrt. 1999. november 30-án kezdte meg magyarországi működését. A Vodafone Magyarország integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók.

További információk: https://www.vodafone.hu/magyar

 

VONALKÓD RENDSZERHÁZ Kft.

A Vonalkód Rendszerház Kft. több mint 25 éves múltra tekint vissza a magyarországi automatikus azonosítási piacon, így a szakterület egyik legrégebbi és legelismertebb vállalkozásának tekinthető.

A cég fő tevékenysége elsősorban az automatikus azonosításon alapuló megoldásokhoz kapcsolódik, legyen szó akár logisztikai folyamatok optimalizálásáról, gyártáskövetésről, tárgyi eszköz- és anyagleltározásról, egyedi rendszerek fejlesztéséről, kellékanyag kereskedelemről, bérnyomtatásról, szerviz tevékenységről vagy különféle kereskedelemtechnikai megoldásokról. Számos neves és elismert, magas minőséget nyújtó gyártóval (Honeywell, Datalogic, Microscan, Datamax, CipherLab, Axiohm, Godex, SOTI ) ápolunk kiemelt kereskedelmi kapcsolatot.

Partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy kedvező és megbízható ajánlatokkal tudjunk a legkülönfélébb eszközigényekre reagálni, garanciális szolgáltatásokat nyújtani.

További információk: http://www.vonalkod.hu/

 

BITO RAKTÁRTECHNIKA Kft.

A BITO-Lagertechnik Bittmann GmbH – melynek neve egyet jelent az innovatív raktártechnikával, és amely egyike azon kevés vállalatoknak, melyek a termékek teljes skáláját kínálják ügyfeleiknek – állvány-, tárolóláda-, komissiózó- és szállítórendszereket fejleszt ki és gyárt valamennyi iparág számára.
Nemzetközi szinten működő ipari vállalat vagyunk, mely időközben már több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik és Európa egyik piacvezető vállalata.

További információk: http://int.bito.com/

 

 

AMEROPA NYELVISKOLA

Több mint 25 éve folytatunk hatékony és megbízható nyelvi tréningeket partnereink számára.

Célunk, hogy az Ön igényeire szabott nyelvoktatással segítséget nyújtsunk vállalata üzleti kommunikációjához. Egyéni és kiscsoportos tanfolyamaink az általános nyelvi kurzustól az üzleti nyelvi tréningen át a speciális kurzusokig terjednek.

  • Több mint 10 választható nyelv
  • Teljes körű partnertámogatás
  • Gondosan kiválasztott, felkészült nyelvtanárok
  • Hatékony nyelvoktatási módszerek, modern tananyag
  • Mindenre kiterjedő adminisztráció
  • Minőségbiztosítás

További információk: https://hu-hu.facebook.com/pages/category/Language-School/Ameropa-165582510122125/

 

GHIBLI Kft.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult olasz-magyar vegyesvállalatként, a ma már 100%-ban magyar cég forgalmának jelentős részét a kezdetektől fogva az olaszországi viszonylatú szállítmányozás alkotja. Teljes körű logisztikai tevékenységünk része raktári szolgáltatásunk, melynek keretében 1998 óta közvámraktárt, 2004 májusától pedig áfa-raktárt is működtetünk.

Az áruk raktárunkból történő kiszállítását az egész országra kiterjedően szervezzük belföldi fuvarozásunk keretében. 2009 év elején cégünk egy 21. századi igényeknek tökéletesen megfelelő, új raktár – és irodaépületbe költözött, így még hatékonyabban és professzionális szinten tudjuk ügyfeleink logisztikai megbízásait teljesíteni.

További információk: http://ghibli.hu/index.php?menu=kezdolap

 

LOGI-STORE Kft.

Logi-Store Kft. 2000-ben mutatkozott be a magyar piacon, mint logisztikai háttérszolgáltató.

Célkitűzésünk az volt, hogy olyan tárolástechnikai alternatívát nyújtsunk a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára, amely során „mindent egy kézből” kaphatnak, vagyis – vállalva az ezzel járó felelősséget – a helyszíni felméréstől a logisztikai tervezésen át a rendszer használatra kész átadásáig minden részfeladatot mi végzünk.

Örömmel beépítjük a Logi-Store megoldásokat az Ön életébe is!

További információk: http://www.logi-store.hu/

 

 

IDATA Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállakozás 2005-ben alakult és a 2016-ös árbevételük elérte a 1.3 Milliárd Ft.Az iData Kft. terméke az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, melyet több mint 2600 cég mintegy 28 ezer gépjárművében használnak.

A folyamatos és stabil növekedés, többek között az ügyfélközpontú és prémium minőségű termékfejlesztésnek, illetve a magasan képzett mérnök és fejlesztőcsapat munkájának  köszönhető ,​ mely az iData Kft. 12 éves sikertörténetének az alapja.

A céget és termékeit nem csak a növekvő elégedett ügyfélszám ismeri el, az elmúlt években számos rangos hazai és nemzetközi díjat kapott.

További információk: https://www.itrack.hu/

 

TRANS.EU

A TRANS.EU mindössze néhány év alatt felzárkózott a fuvarozás ágazatbeli informatikai szolgáltatások terén piacvezető európai cégek közé.

A Trans.eu rendszer egy platform, mely összeköti a fuvarszervezőket a fuvarozókkal és a gyártó cégekkel. Az innovatív megoldások lehetővé teszik a megbízások gyorsan történő kezelését és a megbízható üzleti partnerekhez való hozzáférést.

További információk: http://www.trans.eu/hu/

 

Vanessia Kft.

A Vanessia Kft. magas szintű szaktudással és nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Csapatunk jelenleg 35 főállású és 8 külsős, felkészült pályázatíróból és projektmenedzserből áll. Minden munkatársunk rendelkezik felsőfokú végzettséggel.

Szakembereink döntő része közgazdász, de mérnök, jogász, vidékfejlesztési, turisztikai és államigazgatási szakemberek is tevékenykednek csapatunkban, így a sikeres pályázatok elkészítéséhez szükséges minden kompetenciával rendelkezünk.
Vezetőségünk és tulajdonosaink sok éves tapasztalattal és elhivatottsággal végzik munkájukat, és vezetik tanácsadó cégünket az ország három városában, Budapesten, Pécsett és Debrecenben. Magasan képzett, és nagy szakértelemmel bíró kollégáink nap, mint nap azért dolgoznak, hogy ügyfeleink számára cégünk a lehető legmagasabb szintű pénzügyi és pályázati megoldásokat tudja nyújtani, ezzel járulva hozzá partnereink sikereihez.

További információk: https://vanessia.hu/

 

Timocom

Mint minden sikertörténet, ez is egy hiányzó szolgáltatás pótlásával kezdődött. 1997 áprilisában a szállítmányozó Jens Thiermann egy Európa-szerte használható platformot keresett a fuvarmegbízásainak.
De amiket talált, azok nem feleltek meg az elvárásainak. Végül elhatározta: Ezt megcsinálom saját magamnak! Így alapította meg a TimoCom Soft- und Hardware GmbH-t és minden hétvégéjén és szabadidejében a fuvar és raktárbörze fejlesztésén dolgozott.

További információk: https://www.timocom.hu/

 

HD-Honti Nyomda

Grafikai tervezés/egyedi termékek/nyomtatás/korrektúra/arculattervezés/nyomdai előkészítés/webes megoldások

Konferenciánk kizárólagos nyomdaipari partnere.

További információk: http://hdhonti.hu/

 

European Pallet Association e.V.

A globális gazdasági változások mindig új kihívások elé állítják a logisztikai szakmát. Az automatizált anyagáramlásnak és az áruk globális cseréjének köszönhetően az EPAL raklapoknak is egyre magasabb követelményeknek kell megfelelniük, ami maga után von egy szigorúbb minőségellenőrzést is.
Az EPAL világszerte garantálja az EPAL-raklapok legmagasabb minőségi színvonalát
EPAL (Európai Raklap Egyesület) 1991-ben alakult, hogy az Európai Vasutakkal együttműködve Európa szerte garantálja az EURO raklapok megfelelő minőségbiztosítási és ellenőrzési szabványrendszerét.

További információk: https://hu.epal-pallets.org/

 

Conductive Kft.

Cégünk, a Conductive Kft. másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik csomagolástervezés és vákuumformázás területén. Ez idő alatt Magyarország egyik legmeghatározóbb csomagolástechnikai cégévé nőttük ki magunkat; innovatív szemléletünknek köszönhetően egyre több iparág számára kínálunk egyedi és költséghatékony megoldásokat.
A cég 1998-ban alakult és a mai napig 100%-ban magyar tulajdonú. 2003 óta foglalkozunk saját tervezésű logisztikai termékek gyártásával és értékesítésével.

További információk: http://www.conductive.hu/

 

Momentin

Kezdetben a logisztikai rendszertervezéssel, és folyamatfejlesztéssel foglalkoztunk, így kerültünk kapcsolatba a leltári folyamatokkal. Az általában évente egyszer megszervezendő teljes körű leltár a kereskedelmi cégek életének egyik legnagyobb projektje, aminek lebonyolításában és folyamfejlesztésében Magyarországon az évek alatt egyedülálló kompetencia halmozódott fel cégünknél.
Ezen sokéves tapasztalatoknak köszönhetően egy leltári projektsorozatunk során egyik évről a másikra 24%-kal kevesebb munkaórával tudtunk megoldani ugyanannyi áruház, hozzávetőlegesen azonos készletszintjének leltározását azonos technológiai feltételek mellett.

További információk: https://www.momentin.hu/fooldal

GLABs

A GLABs egy online időkapu szoftver, melyben partnerei az Ön online felületére belépve foglalhatnak időpontot a be- és kiszállításaikhoz. Az önkiszolgáló felületnek köszönhetően e-mailek és telefonok nélkül intézhetik a szállítással és rakodással kapcsolatos ügyeiket, kezelhetik dokumentumaikat.
A partnerekhez beállítható szabályrendszerek, valamint a szabad raktári kapacitás alapú időpontfoglalás garantálják, hogy szállítói tervezetten és egyenletesen érkezzenek.
Online időkapu szoftverünk támogatja a szállításban érintett üzleti partnerek, külsős fuvarszervezők és szállítók, sofőrök, valamint a cégen belüli logisztika, raktár, porta, gyártás, minőségügy, kontrolling területek munkáját.

További információk: http://www.glabs.me/

LLP HUNGARY

Az LLP Group üzleti tanácsadási és szoftver szolgáltatásokat nyújt helyi és nemzetközi cégek számára Európában, Észak-Amerikában és Mexikóban. Az LLP annak érdekében ötvözi a tanácsadói és projekt menedzsment ismereteit a világ vezető szoftvermegoldásainak bevezetésével és fejlesztésével, hogy költséghatékony és gyakorlatias megoldásokat szállítson ügyfeleinek.

További információk: https://www.llpgroup.com/hu/

KVALIKON

Cégünk a felsővezetés munkájának támogatására szakosodott tanácsadó és fejlesztő cég. Célul tűztük ki a hatékony nyugati menedzsment módszerek hazai gyakorlatba való átültetését, a vezetés munkájának a módszertani támogatását és a vállalati dolgozók képességeinek fejlesztését. Működésünk alapelve a vevőközpontúság, amelyet az ügyfeleink gyakorlatában is szeretnénk követendő elvként megerősíteni.

További információk: http://www.kvalikon.hu/

OTP BANK

Az OTP Csoport napjainkban mintegy 15,5 millió ügyfél pénzügyi igényeire ad magas színvonalon megoldást közel 1.400 bankfiókjában, a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül.
Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen. Bankunk univerzális pénzügyi- és biztosítási szolgáltatásait alábbi leányvállalatinkon keresztül érheti el.

További információk: https://www.otpbank.hu/portal/hu/KNV

RONIX AUTOMATIZÁLÁSI KFT.

A RONIX Automatizálási Kft. robotalkalmazások terén nyújt teljes körű szolgáltatást a robotok értékesítésétől kezdve azok integrálásáig. A Robotpalettában megtalálhatóak a Universal Robots, a Toshiba és a Fanuc termékei. E hármas lefedi az alkalmazások teljes skáláját, legyen szó kis tömegű termékek precíz pozícionálásáról vagy akár nagyobb súlyú alkatrészek szereléséről, mozgatásáról.

További információk: http://www.robotcenter.hu/

COLA TRANS KFT.

A Cola Trans Kft. 1995-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a targonca-értékesítés és targonca-szervízelés területén megszerzett több éves tapasztalatunkat felhasználva, a raktározással, komissiózással, targoncás anyagmozgatással rendelkező vállalkozások számára speciális logisztikai outsourcing szolgáltatásokat nyújtsunk.

További információk: http://www.colatrans.hu/

E-TRACK INFORMATIKAI KFT.

e-track Kft. az egyedüli független bevallási közreműködő a HU-GO elektronikus rendszerben. Útdíj bevallási rendszerünket igénybe veheti bármelyik GPS szolgáltató akinek rendszere megfelel a HU-GO technikai követelményeinek.
Az e-track szolgáltatás számos megoldást biztosít a logisztikai folyamatok átláthatóságának biztosítása érdekében

További információk: http://www.e-track.eu/hu/

LOGIPACK KFT.

Innovatív, versenyképes és komplex csomagolási megoldások biztosítása egyedi igényeknek megfelelően.

További információk: http://www.logipack.hu/

FOOD UNIVERZUM

A jelenkor és a már látható, kiszámított jövő – ha akarjuk, ha nem – átalakítja mindennapjainkat, átalakul tehát az egyik legfőbb földi élvezet, az étkezési kultúra, gasztronómia is. Sokan gasztroforradalomról beszélnek, mi azonban izgalmas és felelősségteljes feladatokat látunk! Munkát, szolgálatot, kutatás-fejlesztést, innovatív kihívásokat! Válaszokat adunk a mai ember számára a gyors, takarékos, finom, egészséges, a megfelelő energiabevitelt figyelemben tartó táplálkozás megvalósításához.

További információk: https://fooduniversum.hu/

CARGO KÖZLEKEDÉS KFT.

CARGO Közlekedési Kft. a fuvarozás, a szállítmányozás, a közösségi közlekedés, a közlekedési infrastruktúrák, a közlekedéstechnika és a közlekedéspolitika témakörében készít szaklapokat, szervez konferenciákat. Alapító tagjai és munkatársai olyan szakemberek, akik átfogó ismeretekkel és többéves tapasztalattal rendelkeznek.

További információk: http://www.kozlekedesvilag.hu/

TRANSPACK

Csomagolási, anyagmozgatási, logisztikai szaklap.

További információk: http://transpack.hu/

TOP AGRÁR

Európa meghatározó német nyelvű mezőgazdasági és ágazati kereskedelmi magazinjának magyar kiadása. A top agrar nem csupán szűken vett szakmai magazin, a generációváltás előtt álló agrárvállalkozásoknak fontos, hogy a fiatalok sikeres mintákat, személyeket válasszanak követendőnek. Ezért igyekszünk kiadványainkban bemutatni a meghatározó top magyar gazdákat és a top magyar agrárvállalkozókat is. A magazinban azonban nem csupán a már aktív gazdálkodókra fókuszálunk, a 40- 50+ generáció mellett célcsoportunk a holnap gazdája is.

További információk: http://topagrarmagazin.hu/

VILÁGGAZDASÁG

A Világgazdaság Online megbízható, hiteles tartalmat kínál, valamint friss gazdasági, üzleti hírekkel látja el a döntéshozókat.

További információk: https://www.vg.hu/

LOGISZTIKA.COM

LOGISZTIKA.com portál rendszeresen beszámol az ellátási lánc híreiről, pályázati lehetőségekről, tudósít szakmai konferenciákról, kiállításokról valamint folyamatosan nyomon követi a szereplők, termékfejlesztések, stratégiák változását, összefoglalókat, elemzéseket közöl a főbb tendenciákról. A portál közvetíti a logisztika integrált szemléletmódját, bemutatja a logisztikával foglalkozó hazai és külföldi cégek helyzetét, lehetőségeit, olyan hírekkel és beszámolókkal szolgál, amelyeket a szállítmányozással, raktározással foglalkozó társaságok,valamint a kereskedelemben érdekelt cégek közvetlenül is hasznosítani tudnak működésük során.

További információk: http://logisztika.com/

INTELLFLOW KFT.

Az IntellFlow Kft. a Wallitrade cégcsoport tagjaként működő sikeres hazai vállalkozás az automatikus azonosítástechnológia megoldások területén. Innovatív integrált rendszereket nyújt Partnereinek az ellátási láncolat teljes egészében. Gyártópartnerünk az amerikai Zebra Technologies egyedülálló eszközportfólióját ötvözzük cégünk mérnöki fejlesztési kapacitásával, melynek köszönhetően számos iparági környezetben piacvezető megoldást tudunk kínálni.
Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk munkafolyamatok automatizálására és valós idejű digitális adatrögzítésben. Projektjeink megvalósítása során szakmai csapatunk sokrétű tapasztalatára támaszkodva alakítjuk ki az optimális megoldást. Vállaljuk meglévő rendszerek részletes áttekintését, elemzését majd azok újra tervezését és implementációját.

További információk: http://intellflow.hu/

ZENIT LOGISZTIKAI ESZKÖZÖK KERESKEDŐHÁZA KFT.

Több mint 25 éve nyújtunk komplex logisztikai megoldásokat vásárlóink részére a raktártechnológiai eszközök megtervezésétől az eszközök, a rendszer leszállításán át a telepítésig.

További információk: http://www.zenitkft.hu/

DEXION KFT.

Dexion tárolási megoldások
Raklapállványok, polcrendszerek, karos állványok, fél és teljesen automata tároló gépek, valamint irattári megoldások.
Mi nem egyszerűen csak egy terméket, hanem egy komplett megoldást kínálunk ügyfeleinknek, tanácsadással, tervezéssel és karbantartási szolgáltatással, legyen a feladat raktár, vagy elosztó központ berendezése. Ezen túl múzeumi-, irodai tárolásra, valamint könyvtári polcrendszerre is van kész megoldásunk!

További információk: http://www.dexion.hu/

DOVER KFT.

A Dover Kft. 1991 óta van jelen a magyar biztonságtechnikai piacon. A cég 100% magyar magántulajdonban van. A Kft. elsősorban gépjármű-elektronikai és biztonságtechnikai termékekkel valamint az ehhez kapcsolódó teljes szervizszolgáltatással áll rendelkezésre.
1995 óta a biztonsági plombák, konténerzárak és matricák jelentik a cég másik fő tevékenységi irányát, mely azóta is dinamikusan fejlődik. A Dover Kft. a gyártók kizárólagos képviselője Magyarországon. A termékek MABISZ ajánlással rendelkeznek.

További információk: http://plomba.hu

RACIONET ZRT.

Munkatársaink több évtizednyi tapasztalata garantálja, hogy ügyfeleink a modern kor elvárásaihoz legjobban illeszkedő informatikai infrastruktúrával rendelkezzenek, legyen az akár egy kisebb szervezet, vagy Magyarország legnagyobb szerverparkja.

További információk: https://www.racionet.hu/

SELS S.R.O.

Neves cégekkel régóta fennálló együttműködésünk eredményeként a SELS s.r.o. egy hivatásos, megbízható partnerré vált a logisztikában. Kiemelten fontos számunkra a minőségmegőrzés és a széleskörű szolgáltatásnyújtás. Kiterjedt termékportfóliónknak és sok éves tapasztalatunknak köszönhetően teljeskörű logszitikai megoldásokat kínálunk.

További információk: http://www.smartsels.com/en/